Mis on pildil valesti? Foto: AOP
Ilu ja mood
14. veebruar 2015, 08:00

Mis on pildil valesti?

Kas sellel pildil üldse on midagi õigesti? Taas kord on see hea näide, kus kokku on pandud asjad, mis eraldiseisvalt oleksid ilusad, kuid kokkupandult võtavad silme eest korralikult kirjuks.

Kuid alustame algusest ehk (Kunst?)karusnahast jakk on väga efektne. Kahjuks tapab aga efektsuse ära sinna alla pandud leopardimustriline kardigan. Üldpilt oleks mitu korda parem juba siis, kui jaki all oleks lihtne must pluus või õhemakoeline kudum.

Nabapluus? Peale selle, et rohelisekirju muster toob niigi kirjusse välimusse veelgi värvi juurde, tekib ühtlasi küsimus, et kui väljas on nii külm, et peale tuleb panna soe jakk, kas siis ikka on kõige targem nabapluusiga ringi kõndida?

Plisseeritud kooliplikalik seelik on riskantne valik, sest tahes-tahtmata mõjub see vanemate kui algkooliealiste seas veidi liiga ulakalt. Halva alatooniga vürtsi lisavad ka seeliku juurde sobitatud kõrge kontsaga ülepõlvesaapad. Viisakalt seksika ja täiskasvanulikuma välimuse annaks hoopis see, kui seeliku asemel oleks saapad sobitatud kokku figuuri järgivate teksadega. Meelde tuleb jätta, et seksikus ei pea olema ilmtingimata pingutatud, vaid kõige rohkem püüab tunnustavaid pilke see naine, kes ei käi poolpaljalt ringi.

Roosa kott on samuti liiga silmatorkav. Selle asemel võiks kasutada hoopis mõnes rahulikumas toonis ridiküli.

Hobusesaba asemel võiksid juuksed olla pandud näiteks šikki krunni. Nii väheneks ka kooliplikalik välimus.