Foto: Ekraanitõmmis
Suhted
12. veebruar 2015, 16:30

100 MEEST 2 AASTAGA: transseksuaal loodab kohata oma eluarmastust (6)

Birminghamist pärit 23-aastane Tiffany Davies sündis poisina, kuid nüüd on transseksuaalina elava Tiffany elu läinud hoopis niimoodi, et mehed tahavad ta suisa pikali joosta, kuid naised kadestavad tema kurvikat keha.

Hoolimata meeletust tähelepanust - Tiffany soovib hoopis midagi muud – üht ja ainsat armastatut tema kõrvale, vahendab Daily Mail.

Endine eskortteenuse pakkuja ja transseksuaal loodab siiralt, et leiab sel sõbrapäeval oma unistuste mehe. Tema senised otsingud on toonud ta voodisse küll üle 100 mehe, kuid seda seda üht ja ainsat...pole.

12-aastaselt sai toona poisina elanud Tiffany tänu internetile aru, et ta on tegelikult transseksuaal.

Kuigi Tiffany plaanib täielikult oma sugu vahetada ja end opereerida lasta, siis on juba senised protseduurid aidanud ta niikaugele, et meestest ta puudust tundma ei pea.

Tiffany, kes nüüdseks on glamuurimodell, usub, et tema enesekindlus ja välimus on need, mis ta meeste silmis ihaldusväärseks on teinud.

Ta usub, et tal oleks ühele korralikule mehele paljutki pkkuda, rääkimata sellest, et võrreldes keskpärase naisega – Tiffany paneb rõhku ka oma välimusele.

Ta plaanib oma rindu suurendada, et äkki aitab see püüda just seda õiget meest.

"Ma armastan seda, et mehed lähenevad mulle ja ei taipa, et ma olen transseksuaal. Ma ütlen seda neile alati, kui nad minuga räägivad, kuid paljud isegi ei hooli sellest, et mul on endiselt peenis," selgitab Tiffany.

"Ma tahan abikaasat, kes mind hellitaks," igatseb Tiffany, kel pole raskusi meeste voodisse saamiseks, kuid jääb hätta suhtega.

Vaata fotosid tõelist armastust igatsevast Tiffanyst SIIT!