Eesti Miss Estonia 2013 Kristina KarjalainenFoto: Stanislav Moškov
Ilu ja mood
12. veebruar 2015, 15:03

Missimeister Valeri Kirss ootab iluduskuninganna kandidaate kuni 15. maini!

Eesti Miss Estonia korraldaja Valeri Kirss pikendab tänavuse iluduskuninganna kandidaatide eelregistreerimist 15. maini. Kandideerima on oodatud 20-26aastased naised.

"Kuna TV & võimalikud sponsorid valimise finaalürituse suhtes seni huvi ei ole ilmutanud (neil on käsil magusaim papilõikuskuu muude valimistega seoses), siis otsustasin teistkordselt pikendada missikandidaatide eelregisteerimist kuni 15 maini," teatas Valeri Kirss, kes tänavu taas Eesti Miss Estonia valimis korraldab.

Hetkeseisuga on missimeister Eesti Miss Estonia tiitli huvilistest ankeetide, fotode, esseede ja spaakohtumiste põhjal välja valinud neli top-kandidaati. Nende keskmine vanus on 23 aastat, pikkus 175,2 cm ja vööümbermõõt 62 cm. Kõik neiud õpivad ülikoolis kas Tallinnas, Tartus, Berliinis või Londonis. Juhul, kui neli missitiitli top-kandidaati soovivad kandideerida juba top-finalisti kohale, siis ei pea nad uusi ankeete, esseesid ega pilte saatama, lisas Kirss.

"Kauneimatest valime siis ka top-finalistid ja neist valib ilužürii, loodetavasti jaanipäeva paiku, aasta iluduskuninganna," sõnas korraldaja.

Missikandidaatidel palutakse saata oma soov ja andmed meiliaadressidel: [email protected] või [email protected]. Avalduses palub missimeister märkida oma vanus, pikkus, keha kolm ümbermõõtu ning mitu head fotot. Lisaks ootab korraldaja ka osaleja kontaktandmeid, hobide kirjeldust ja esseed.