Kuidas endale kuum valentinipäeva-öö tagada? Foto: Martin Meissner
Suhted
12. veebruar 2015, 12:06

Kindlusta endale kuum valentinipäev: kuidas sõbrapäeval seksi saada? (19)

14. veebruar tähendab inimestele erinevaid asju. Üks ootab lilli, teine roosat kommikarpi, kolmas tahab, et silmarõõm ta kindlasti voodisse viiks. Kuidas endale kuum valentinipäeva-öö tagada? Metro jagab soovitusi.

Kui oled vallaline, tasub end lihtsalt üles lüüa ja välja minna. Paljud inimesed kardavad paaniliselt sel ööl üksi olla ja kaaslase leidmine lihtsam kui suvalisel jaanuari- või oktoobriõhtul. Pidage siiski meeles turvaseksi põhimõtteid, et valentinipäev tervisele kahjulikult ei mõjuks.

Mida teha, kui oled suhtes või koguni abielus? Hea uudis – valentinipäev on sel aastal laupäeval. Otsi endale lapsehoidja ja tee plaanid terveks nädalavahetuseks.

Mida silmas pidada? Ole oma kaaslasega kahekesi. Unusta ära nutitelefon ja tahvelarvuti, Facebook ja Instagram. Sinu kõrval on inimene, kes sulle meeldib ja talle pole konkurente vaja.

Õige meeleolu tekitamiseks minge jalutama ja rääkige üksteisega. Oma Valentini või Valentina soovide kuulamine on samuti väga oluline.

Hoolitsege selle eest, et teil oleks lõbus. Pole oluline, milliseid tobedusi selleks teha tuleb. Lapsikud meelelahutused ei seostu meile enamasti seksiga, kuid tore ajaveetmine ja põnevus lisab kehasse adrenaliini. See aga on suur samm kirgliku armuõhtu suunas.

Samuti võib vaadata õudusfilmi. Ka see võib aasta kõige romantilisemaks kuulutatud õhtul tunduda jabur. Samas, mis võiks olla parem, kui midagi koledat vaadates kalli inimese kaissu pugeda?

Alati võib ka lihtsalt lõõgastuda. Kui õudusfilm ega jalutuskäik ei tõmba, pane kinni aeg paarismassaažiks.

Ja lõpuks kõige olulisem - võta rahulikult. Need pole skoorimise maailmameistrivõistlused. Kui sa lõpuks seksini ei jõua, üritad järgmisel päeval uuesti. Lihtne!