Foto on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
10. veebruar 2015, 16:34

IGA VAHEKORD ON HINNAS: mehe sõnul on tal seksuaalelu lõpuni jäänud veel vaid 100 orgasmi (16)

Ameerika Ühendriikidest pärit 34aastane meesterahvas väidab, et tema haruldase haiguse tõttu on tal kogeda jäänud veel ainult 100 orgasmi. Pärast seda ei erekteeru tema meheau väidetavalt enam mitte kunagi, sest iga erektsiooni järel moodustub tema peenisele armkude, mille tugenvemise tulemusel tema suguti tulevikus ainult põranda poole vaatab.

Anonüümseks jääda soovinud meesterahvas selgitas, et oma raske haiguse tõttu välistab ta täielikult mastrubeerimise ja valib igat oma seksuaalpartnerit hoolikalt, et mitte erektsioone raisku lasta, vahendab Daily Mail.

"Viimasel ajal ma kardan seksi. Ma olen pärast diagnoosi saamist ainult ühe naisega maganud. Kui ta tahtis minuga veel ka teist raundi teha, tuli mul paanikahoog. Mu keha kattis külm higi ja rinnus hakkas valutama," meenutas mees oma viimast vahekorda.

"Sellest õhtust alates olen ma käitunud nagu nunn, aga ikkagi näen ma öösiti metsikuid ja häirivaid seksuaalseid unenägusid. Ma olen mures, et mu erektsioonid lähevad raisku märgade unenägude ajal."

Mehe sõnul on ta käinud paljude erinevate arstide juures, kellest keegi pole talle täpset haiguse tekkepõhjust nimetada osanud. Ta on proovinud erinevaid ravimeid ja teraapiaid, kuid mitte miski pole aidanud.

"Ma olen 34aastane ja mul on järel piiratud arv orgasmiga lõppevaid erektsioone," väljendas ta oma kurbust.

Siiski tõdes mees, et ta on läbinud "leina viis staadiumit" ja leppinud olukorraga, et ta tulevikus impotendiks jääb.

Daily Mailiga rääkinud arstide sõnul on küll võimalik, et mehel diagnoositud fibroosi (sidekoe vohamise) vorm temast pika peale impotendi teeb, kuid alles jäänud orgasmide täpset arvu pole siiski võimalik ette ennustada.