.Foto: AOP
Ilu ja mood
21. jaanuar 2015, 15:50

Nina ei meeldi? Ajutine ninakirurgia on uus hitt! (1)

Kui alles hiljuti lõi Ameerikas laineid ajutine rinnasuurendus, siis nüüd on ilulõikusi pelgavatele mõeldud välja protseduur, mis muudab ajutiselt nina kuju.

Kui varem tuli oma ninaga mitte rahul olevatel inimestel teha läbi keeruline ninaoperatsioon, mis tähendas seda, et soovitud ninakuju võis heal juhul näha alles aasta pärast operatsiooni möödumist, kui paistetus on alla läinud, siis nüüd saab pisiprobleeme lahendada palju kiiremini, kirjutab Women's Health Magazine.

Nimelt süstitakse nüüd ninna botoxit või mõnda muud sarnast ainet, mis aitab parandada nina juures olevaid pisivigu. Arstide kinnitusel võtab kogu protseduur aega 30 minutit ning ainuke asi, millega ninale lähenetakse on süstal.

Tõsi, nina pikemaks või lühemaks selle protseduuriga muuta ei saa, küll aga on nii võimalik ära kaotada ninal olevad kühmud või muuta ninaots peenemaks või laiemaks.

Väidetavalt küsitakse ajutise ninakirurgia eest 500-800 dollarit ning tulemus kestab kuni 2 aastat.

Ameerika ilukirurgide sõnul küsivad inimesed seda protseduuri järjest rohkem, sest neil on võimalik see oma lõunapausi mahutada ning siis juba uue ninaga tööle tagasi minna.