Priit Simson ja Kadri Simson.Foto: Teet Malsroos
Mitmesugust
15. jaanuar 2015, 00:31

Lisatud Kanal 2 video!

Kadri Simson tunnistas: ilma lasteta abielu on kurb (100)

Poliitik Kadri Simson rääkis Kanal 2 saates "Avameelselt", kuidas sobitada karmi tööd ja eraelu. Samuti paljastas ta nii mõnegi tahu oma abielu kohta Priit Simsoniga. 

Ootamatu paljastusena rääkis Simson, et hoolimata toredast kaasast ja abielust – emaks ei ole tal õnnestunud saada.

"Ilma lasteta elu on kurb," tunnistas Simson siiralt ja lisas: "See pole minu valik. See on raske teema ja ütleme nii, et ma pole teinud midagi selle jaoks, et mul lapsi ei oleks."

"Tööl ma näen, et mul on võimalik midagi muuta," selgitab Simson, miks ta suunabki oma energia töösse.

"Lõppkokkuvõttes keegi peab olema see, kes näitab, et ei ole võimalik ainult läbi laste end teostada, vaid ka läbi erialase töö. Minu eduelamus tuleb sellest, kui mul läheb tööl mõni ettepanek korda," selgitab Simson.

"Ma ei ole loobunud oma eraelust. Ma ei kavatse elada ainult tööle," kinnitab naine, et hetkel on ta eraelus küll rasked ajad.

"See tunne, et ma tema peale loota saan, see on siiski täiesti olemas. Ma olen endiselt abielus," kinnitab Simson ja lisab: "Ja tahan olla kindlasti mõnekümne aasta pärast olla seisus, kus olen teinud kõik, mis minust sõltus. Ma panustan täna töösse nii palju, aga keegi ei kannata mu panuse pärast. Mul pole kodus ootamas näljast perekonda."

"Kui on rasked ajad, siis nähakse mind kogus tühjakspigistatuna, aga alati ei ole nii raske. Mul jätkub energiat, et ka teisi asju teha. Niisama istuda voodis ja jutustada pikki tunde erinevatel teemadel," kirjeldas Kadri Simson oma eraelu.

Oma võimukusest kodus rääkis naine, et ega ta absoluutselt väikeseks sõbralikuks murumunaks ei muutu.

"Ma olen ikka mina. Kodus lihtsalt ei ole vaja vaielda," teab Simson, et ka ta kaasa teadis, kellega ta abiellus.

"Me teadsime, kellega abiellume, tundsime teineteist põhjalikult. See, mis oli toona, on endiselt alles, lihtsalt midagi oleks ju võinud juurde tulla," on näha muidu karmina mõjuva poliitiku valu puuduva järelkasvu pärast.

"Lisaks nutmisele ja naermisele annan ma väga lihtsalt andeks ja ei pea pikka viha," paljastas ta oma omadusi.

Millest Kadri Simson unistab?

"See on ilmselt soov, et mu süda oleks rahul, et ma tunneks, et ma teen õigeid valikuid."