Woman putting breast enhancer in bra Foto: AOP
Ilu ja mood
14. jaanuar 2015, 11:27

Kuidas muutus naise elu, kui ta katsetas kunstrindu? (12)

Terve elu A-korviga rinnahoidjat kandnud naisel paluti päevaks pista oma rinnahoidjasse silikoonpadjad, mis partii kohe mitu korda suuremaks muutsid. Mis juhtus?

Michelle väidab, et tema rinnad lõpetasid kasvamise 14-aastaselt ning senimaani pole ta vaevunud ennast isegi rinnahoidjamaailmaga kurssi viima. Enamasti kannab ta lihtsalt sportrinnahoidjat, sest midagi muud tegelikult vaja polegi, kirjutab ta veebilehel The Coveteur. 

Kui tal paluti katsetada kunstrindu, otsustas ta teha seda nädalavahetusel ja suunduda sellega otse baari, et näha, mis saama hakkab.

Tulemus oli aga küllaltki kehv. Nimelt tõdes ta, et ainuke vahe eelmiste külastustega oli see, et baarmen kallas talle oluliselt rohkem veini kui tavaliselt. Kusjuures, tema kõrval istunud väikeste rindadega naisele kallati samuti klaasi vaid tilk, samal ajal kui tema oma peaaegu ujutati üle.

Keegi teine aga tema rindade vastu erilist huvi üles ei näidanud. Siiski tõdes Michelle, et ilmselt oli tema ise see, kes neile kõige rohkem tähelepanu pööras ja neid pidevalt näppima kiskus.

Kokkuvõtvalt tunnistas ta, et kunstrinnad pole midagi väärt, sest need ei lase naisel ennast vabalt tunda kuna igat liigutust peab kontrollima.Vähemalt väljas pidu panna on tema meelest au naturel olekus oluliselt mõnusam.

 

Mis Sina arvad? Kunstrinnad või päris?