Blogid

Miks Alar Sikk poliitikasse ei roni? (27)

LISA KOMMENTAAR

ah10. veebruar 2015, 14:33
sellest Lustist ei tea ma midagi, aga Alar Sikk võiks olla minu unistuste mees (kahjuks ei ole ma vaba)
eh27. jaanuar 2015, 18:05
Lust sa oled mõtetu tibi!
ets18. jaanuar 2015, 08:50
laudalaps jääb laudalapseks.
18. jaanuar 2015, 00:59
ei teadnudki,et see loll siin veel ikka blogib,nome loll lustivanamutt,kao ara
nurr17. jaanuar 2015, 14:06
kats, mida tähendas sinu hiljutine hüsteeriline hala fb blokkinise teemal, mille sina ise või õhtuleht kustutas?
kas tõesti lootsid sa järgi teha marica lillemetsa, kes kõigepealt avaldas apananskist uuriva kriitilise artikli ja pärast...
aga kahjuks pole sind võimalik ajakirjanikuna panna samale pulgale lillemetsaga. ja ka suhetes oled sa suur rapsija. olid nagu eesel 2 heinakuhja vahel ja jäid ilma mõlemast. 1 olevat sa ise loovutanud, teine vist loobus ise sinust. ja asusid siis veel suuremat kala lantima. aga kala rebis end landi otsast lahti..
sinu rapsiv olek ilmselt sobib kergekaaluliste lugude tegemiseks tv3-le, aga isiklikus elus...
Triin17. jaanuar 2015, 00:08
See mees teab,mida teeb.Ta ei ole tõmbleja tüüp.
ajalugu kordub16. jaanuar 2015, 21:51
põhilise osa presidendiproua raamatust kirjutas keegi, kes oma nime raamatu kaanel näidata ei saanud.
kes kirjutas põhilise osa päevalehe artiklist allar jõksi reetlikuse teemal? blogija on siin demonstreerinud oma täielikku küündimatust juriidilistest teemadest arusaamisel. näiteks ei taipa ta, et riigi kaukasse ei kuku ühtegi kopikat tema trammijänese trahvist. samuti ei saa ta aru, et bussijaama kassapreilid ei saa talle enda arvel bussipileteid välja kirjutada.
aga päevalehes ilmub tema nime all artikkel, mille kirjutamiseks on vaja teadmisi põhiseaduse mõtte ja riigikohtu otsuste tõlgendamiseks, advokaatide eetikakoodeksi lahkamiseks jne.
kui õhtulehe ajakirjanikud kirjutavad vahel nalja pärast lusti nime all, siis kes kirjutab tema nime all päevalehes? ja miks?
msy16. jaanuar 2015, 12:54
eile õhtul ilmus siia uus blogipostitus. kats oli vihane, et 1 tuntud jurist ta fb-s oma sõbralistist kustutas. nüüd on see kadunud. näedsiis kats, sina kustutad pidevalt meie kommentaare, nüüd kustutati sinu kirjatükk..
nagu näha, oled sa, kats, nüüd kõvasti õigusalaste teemadega tegelema hakanud. kuidas lahenes sinu trahviraha odüsseia? kas pöördusid eesti riigi vastu kohtusse?
migagi ikka15. jaanuar 2015, 12:52
leidub ka lähiminevikust. fb-s ripub pilt, kus kats istub normanni kõrval väga koduses poosis ja on undruku viimase võimaluseni üles kerinud. millegipärast eelistab ta üldse viimasel ajal rohkem demonstreerida jalgu, mitte rindu. horros võiks üles otsida delfist artikli teemal - lust andis palmistele mehe tagasi. 1 kommentaator on sinna ka lisanud ka lingi - kuulsa foto blogija alastimodelliks pürgimise ajast..
detroit15. jaanuar 2015, 07:45
Horros, kas sa kirjutad Ühendkuningriigist? Igatahes äärmiselt dzentelmenlik ja väljapeetud kirjapilt. Minumeelest isegi vähenõudlik.
Mina näiteks lugesin Katsi juba siis kui ta veel iga loo juurde terve fotokogu lisas. Aegsasti tellides olid kord kvartalis bikiinipildid ka. A mingis meelesegaduses saatis Kats kogu selle arhiivi ajaloo prügikasti ja nüüdsed Breznevi-stiilis portreefotod /ainult kullast raam on ümbert puudu/ tunduvad nagu noa selgalöömine isamaale raskel tunnil.
Nagu üks tuttav kaubajuut ikka ütleb - see kes korra parfüümi on müünud, enam lillepotimulda müüma ei hakka.
korraks vaid15. jaanuar 2015, 02:09
aga ajakiri hello tituleerib merle palmiste üheks eesti kõige stiilsemaks ja andekamaks näitlejannaks.
ja kroonika kirjutab, et normann jäi pariisis pildile kauni ja hõrgu blondiini aleftinaga...
nurr14. jaanuar 2015, 16:21
horrosel kui lusti fännil tuleks liituda fb-ga ja jälgida seal fännilehte. sealt saab ka aimu, milliste kuulsate meestega koos ta tv3-s üles on astunud.
praegu on katsil kuldne põli. kõik riigikokku pürgijad on huvitatud ekraanile pääsemisest. eile oli siis artur talvik... ei ole veel vaadanud. seetõttu ei tea, mis alal talvik parim on...
Horros14. jaanuar 2015, 01:25
Mina tema telelugusd ei näe, näen teda vaid siin Eesti ühe suht kollase aga … ehk isegi ausama lehe nurgas.
.
Tirtsul on jumet ja areneb, seeläbi loen ta kirjutisi.
.
Igljuhul on ta viimasel ajal enam elutervem ja meeldivam, kui paljud teised teistes väljaannetes, kuigi vaheti ajab naerma hingekese soov olla kuskil kolmandal tasapinnal läbi oma mälestuste ja tutvste. Siiski, tekst on muutun viimasel ajal pea ilkumisvabaks ja muidugi … kui on ka pilt temast, siis on elu nagu lill.
Ilma pildita pole lugu siiski päris. :-)
msy14. jaanuar 2015, 00:18
kui lust astub üles õhtulehes, siis tunneme me tema kohe ära. kui teema on seotud vähemalgi määral eestis kehtivate seaduste ja asjaajamiskorraga, siis astub ta tingimata ämbrisse. kõige lihtsamate probleemidega seoses. ei vaevu endale asju selgeks tegema ja luuletab midagi kokku.
aga eilses päevalehes ilmus lusti nime all allar jõksi paljastav artikkel. milline kõrgem pilotaaz! milline asjatundlikkus! milline põhjalikkus teemasse süvenemisel! selliste juriidiliste teadmistega inimene peaks tingimata seadusloojaks kandideerima...
detroit13. jaanuar 2015, 23:26
Vaadates Alarit ja Katsi niimoodi kõrvuti pildil seismas tuleb meelde vana lugu lurjusest ja impotendist. Kes ei mäleta, siis mingis anatoomiatunnis küsis õpetaja, et kuidas nimetatakse seda, kes tahab aga ei saa. Kõik teadsid ja karjusid "IMPOTENT". Siis küsis, aga kes on see, kes saab aga ei taha. Vaikus... Korraga karjus naisehääl: "LURJUS, VAAT KES TA ON! LURJUS!!!"
Kats, poliitikas on ju samamoodi. Mõni kingib pühendustega raamatuid, sebib sõbrannasid, aga ei midagi. Ei kutsuta. Teist kutsutakse, aga ei lähe.
No 13. jaanuar 2015, 22:03
tore muidugi kuulda, aga ega normaalsed kõrgharidusega inimesed sinna ka kahjuks kipu, seltskond seal kehvavõitu!
keda uskuda13. jaanuar 2015, 17:56
siin moraliseerib lust, et riigikokku peaks saama need, kes ei lähe sinna raha pärast.
kohe peale seda promob ta tv3-s hari volmerit, kes ütleb ausalt välja, et tahab sinna minna muuseas ka raha pärast.
siin nõustub lust mägironijaga, et näitlejatel pole riigikokku asja. palju volmeri amet näitleja omast erineb? ja teadmiseks nii sikule kui lustile - enamusel eesti näitlejatest on kõrgharidus olemas. erinevalt blogijast..
nurr13. jaanuar 2015, 17:05
kas on võimalik, et see inimene ongi ajakirjanik, kelle jaoks on praegusel ajal kõige geniaalsem ja originaalsem küsimus, mida mõnele tuntud inimesele esitada - kas ta pole mõelnud riigikokku kandideerimisele?
kõik tema teele sattunud mehed on kõige-kõige...parimad naljamehed, näitlejad, muusikud, tantsumehed jne. tekib juba kahtlus, kas adam bukanan oli ikka kuninlikust soost tegelaste isiklik tuttav ja klubikaaslane, kuulus disainer ja polomängija. vb tajus lust juba siis tegelikkust mitte eriti adekvaatselt?
IRL13. jaanuar 2015, 13:56
Lust puksib riigikokku ka Hardi Volmerit, nimetades teda Eesti üheks "armastatuimaks" ning vaimustudes ütlusest "las ma saan siis ka inimväärset palka". www.seitsmesed/2015/01/12
morb13. jaanuar 2015, 09:52
Ëks ta ole - Eesti riigi häda ongi selles, et hariduseta naised nõnda kergelt ajakirjandusse üldse pääsevad. Kõrghariduse omamine ajakirjanduses peaks olema kohustuslik! Meie blogis ongi nii palju saamatuid vigu sellepärast, et ajakirjanikuks saavad napi haridusega inimesed.
miks, miks?13. jaanuar 2015, 07:46
mehel on mõistusega kõik korras!
raivo13. jaanuar 2015, 05:57
poliitikasse ronitakse ikka raha pärast,see ongi see pensioni sammas.
matjas12. jaanuar 2015, 23:28
Pane karp kinni haiseb sõnniku järgi
Miks ja miks?12. jaanuar 2015, 19:01
Ta lihtsalt ei lasku nii madalale - Toompea mägi on redutamiseks luuseritele, kes kinnitavad hääletamisega selliseid seadusi, et haiseb. Alaril on üle 6-8ooo m. "küngastega" märksa suuremad eesmärgid, õhk puhtam ja taevaisa on ka lähemal. Temal ei lasu sellist pattu kui oma rahva alandamine! Võro veri ei värise ega hamõ ei kärise.
Radist12. jaanuar 2015, 18:52
Millest blogi põhijutt?
Peamiselt sellest, et Lust tegi Suurel Munamäel telelugu, kuidas ühel Mount Everesti vallutajal on seesama väikemägi veel vallutamata. Pärast sõitis Lust koos mägironijaga edasi Võrru. Linna piiril olid suured valimisreklaamid. Ja teadagi - in the long run - tuleb parim teema jutuks alles kaadri taga.
.
Milles siis põhiteema?
Nimelt on Lusti vestluskaaslaseks legendaarne Alar Sikk, kes oma tuntuselt on mitte ainult eestlasele, vaid ka mmaailmafännile teada. Ometi saab ta Lustilt ämbritäie agit-proppi kaela. Väide, et poliitikasse oleks vaja neid, kes selles põhimõtteliselt osaleda ei taha, on küll kõlav, ent asjatundmatu.
Ele12. jaanuar 2015, 17:26
kuhu ta peaks minema, kas IRL-i, kust tuli Kross või Reformi, kuhu see kurjategija vastu võeti.
mömma12. jaanuar 2015, 14:02
Eks veendumused sõltuvad koolis käidud aastate arvust ning sellest, mida seal õpiti. Samas ei saa kuidagi alahinnata praktikuid, kes midagi väärtuslikku ikkagi on loonud peale määgiva eurolaulu või ükskord palli väravasse löömise. Alar Sikk , küll kõrghariduseta, kuid kas elukoolis omandatud või kaasasundinud kõrgema intelligentsusega.