Klassikalised läbipaistvad sukad La Perla 23,60 €
Ilu ja mood
10. jaanuar 2015, 08:00

Sukkpükste ABC (6)

Milliseid sukkpükse kandes näed välja kui siresäärne modell?

Võib vist öelda, et praegu on sukkpükste kandmise kõrghooaeg, sest kes soovib seelikut kanda, peab igal juhul vastavalt oma külmakartlikkusele mingisugused sukkpüksid jalga panema ning kohati näpistab külm niimoodi, et pükstegi all oleks targem üht paari kanda.

Kui vanasti oli sukkpükste ostmine suhteliselt kerge ning midagi eriti põnevat selle juures polnud, siis nüüd on sukkpükstemaailm märksa huvitavamaks muutunud ning sukad pole lihtsalt aksessuaarid, millega säär säravamaks muuta või külma eemale peletada. Sukkpükste abil saab anda kogu välimusele teise näo või hoopis väljendada oma isikupära.

Kuna valikuvõimalus on suurenenud, on suurenenud ka võimalus oma valikuga korralikult puusse panna. Kiputakse unustama oma säärejooksu puudujääke või lihtsalt unustama, et sukkpüksid peaks tegelikult ülejäänud riietusega kokku sobima. Loomulikult võib kõlada uskumatuna, et millegi nii lihtsa ja tavapärase nagu sukkpükstega võib moeämbrisse astuda, kuid tegelikult on sukaämbreid isegi rohkem, kui muude riietega tehtavaid möödalaskmisi.

Mustrilised sukad

Needki on ühed sukad, mida on suhteliselt keeruline välja kanda ning üldiselt võiksid selliseid sukkpükse eelistada naised, kelle jalad tõesti on vaatamist väärt.

Eelkõige peab meeles pidama kahte asja: mida pilkupüüdvam muster, seda lihtsam peab olema ülejäänud riietus; mida väiksem on muster, seda peenem jalg tundub.

Värvilised sukad

Kui vanasti leidusid need vaid laste garderoobis, siis nüüd kannavad neid julged täiskasvanudki. Kõikide teiste sukkpükste kõrval võib aga just nendega end korralikult lolliks teha. Tõsi, värvilised sukad võivad ühe lihtsa riietuse tõeliselt eriliseks muuta, samas tuleb aga meelde jätta, et piir maitsekalt erilise ja labaselt erilise vahel on õhkõrn.

Meeles peab pidama, et sukad peavad riietust täiendama, mitte aga sellega vastuollu minema.

Kui tahad endale tähelepanu tõmmata, vali sukad, mis on sinu riietuse põhitooni vastandvärv. Näiteks sinine ja oranž või punane ja roheline. Sellist kooslust tuleb aga osata välja kanda ning niisama sellega katsetada ei tasu.

Kui soovid aga vähem tähelepanu äratada, siis vali sukad, mis kuuluvad riietuse värvitooniga ühte perekonda. Näiteks kollase, pruuni, rohelise jne eri nüansid.

NB! Sukavärv vali vastavalt sellele, millised jalad sul on. Näiteks valged ja neoonvärvides sukad sobivad ilmselt vaid modellidele ja baleriinidele.

Klassikalised läbipaistvad sukad

Tõeline klassika, mida ilmselt iga naine vähemalt korra elus on kandnud. Kuigi välimuselt tunduvad nad täiesti ohutud, siis nagu kõik teavad, võib välimus petlik olla ning neid sukki kandes võib nii mõndagi viltu minna.

Nimelt ei mõisteta, et pealtnäha lihtsad sukkpüksid on tegelikult vägagi seksikad ning seetõttu ei sobi nad kokku miniseelikute või väga väljakutsuvate riietega. Selliste sukkade kandmisel kehtib reegel, et seljas olevad riided oleksid võimalikult väheseksikad. Seejuures ei tasu karta, et välimus niimoodi väga tädilikuks muutub – meelalt läikivad sukad teevad oma töö.

Mustad läbipaistmatud sukad

Need on sukad, mis peaksid igal naisel olemas olema. Esiteks kaotavad just need sukkpüksid üleliigsed kilogrammid, mis sa arvad oma jalgadel puhkavat. Peale selle on neid sukki väga kerge kanda ning valesti minna midagi ei saagi. Tõsi, väga pidulikule üritusele nad ei sobi.

Ühtlasi saab nendega väga väljakutsuva või silmatorkava riietuse tagasihoidlikumaks muuta. Näiteks miniseelik ei tundu enam nendega nii paljastav ning erksavärviline kleit nii silmipimestav.