MIHKEL RAUD JA LIINA RAUD. Foto: MATI HIIS
Suhted
7. jaanuar 2015, 22:57

Lisatud Kanal 2 video!

LIINA RAUD AVAMEELSELT SUHTEST MIHKLIGA: ema muretseb, et ega Mihkel minust üle ei sõida (126)

Kanal 2 saates "Avameelselt" oli täna üheks külaliseks poliitik ja näitleja Liina Raud, kes paljastas tagamaid enda suhtest Mihkel Rauaga. 

Liina tunnistas, et kui ta poleks tol hetkel Mihkliga kohtunud, siis poleks tal last. Ometigi oli meepotis ka tilgake tõrva, sest Liina ja Mihkli suhe põhjustas suurt tähelepanu ja meediahuvi.

"Kui ma olin rase, siis ma tahtsin ära põgeneda siit Eestist," meenutab Liina pingelist aega, kui noort naist hakkas kimbutama isegi ärevushäire .

"Mul oli suur hirm. Ta nägi ära, kuidas ma olen siis, kui kardan. Ma päriselt kartsin, ei tahtnud kodunt välja mina," meenutab Liina Mihkli tuge.

Toona tundis naine, et peaks justkui isegi tänavatel temast möödujaile selgitama enda suhet Mihkliga.

Naise sõnul ta ei kahetsenud oma otsust, kuid ei julgenud ka võõrastele numbritele vastata.

"Mihkel oli nõus minuga kõike läbi tegema. Tahtsin ära minna..." meenutab Liina, et Mihkel oli isegi sellega nõus.

Liina sõnul ei mängi tema ja Mihkli vanusevahe nende suhtes üldse mingit rolli.

"Ema on sama asja pärast mures, küsib, et ega ta sinust ikka üle sõida," naerab Liina Raud ja lisab, et teevad peres otsused Mihkliga ühiselt.

"Ta on ikka väga tark mees - ta teab, et on tema arvamus ja on õige arvamus. Ja õige arvamus on naise arvamus!" avaldab Liina.

Ja ka Liina on tark naine. "Ma olen väga tähelepanelik, kuulan. Ma tean oma võimeid, oma piire. Ma ei astu mingisugustesse vaidulstesse. Minus on aukartus," räägib Liina ,et Mihkli tuntud ja haritud sugulaste olles kuulab ta alati väga tähelepanelikult, mida räägitakse.

Liina teab, et lähenevate valimiste eel tuleb tal oma 45-aastast kaasat toetada, et Mihkel saaks teha head kampaaniat, kohtuda inimestega ja saaks hea tulemuse.

"Minu õnn on see, et olen praegu veel 26. Minu pärast ma võin oma andeid tõestada ka 50-aastasena," selgitab Liina.