Ilu ja mood

8 viisi, kuidas sa eneselegi teadmatult oma juukseid kahjustad! (3)

LISA KOMMENTAAR

Mul7. jaanuar 2015, 09:01
vastupidine reaktsioon juustele järelikult, värvin, föönitan lähedalt, sirgendajat pole võimalik jahedana kasutada, järelikult kasutan ikka kuumana ja juukseid paksult peas. Järelikult kui lõpetan nn. kahjulikud tegevused juustega, võin hoopis kiilaneda. :D
Õnnetu6. jaanuar 2015, 11:40
Ma ei kasuta sirgendajaid, fööni, lokitange ega muud jama, ei värvi kodus juukseid, ei blondeeri ega tee muud isetegevust aga mu juuksed murduvad poole pealt pooleks ja palju langeb salkudena välja. Miks????? Endokrinoloog ei leia mingit viga. Meeleheitest hakkab neid veel rohkem välja langema ja murduma.
Avokaadomask aitab probleemi leevendada6. jaanuar 2015, 23:46
Stress voib olla, organism ei omasta mingeid aineid. Kui 3-4 kuud jarjest kypse avokaado maski teha (oli valmiskujul ei ole voimalik peast valja pesta, vahemalt minul jai pea ikka rasvaseks), iga nadal 2-3 korda teha avokaadomaski ja hoida peas ca 1h, siis 3-4 kuu parast on pea paksult uusi vaikseid beebijuukseid tais. Pead avokaadol vaga pehmeks laskma minna, nii et seemne eemaldamisel saab sormedega koore seest ploga valja koukida ja kohe pahe kanda aga et see avokaado veel ilusa rohelise varviga oleks mitte juba pruun. Tuleb vaga ilusti pestes valja juustest, koigepealt loputa suurem jama peast valja ja siis pese mingi voimalikult keemiavaba shampooniga. Juuksed jaavad vaga pehmed, ei murdu ja KOHEVAD. Labi proovitud. Tootab.