Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
30. detsember 2014, 21:33

7 naisetüüpi, kellega on lihtsam mitte suhelda (35)

Naistega ei saa ja naisteta ka ei saa, kuid on teatud tüüpi naisi, kellega suhtlemisel tuleks olla ettevaatlik.

Lovepanky toob välja seitse naisetüüpi, kellega suhtlemist tuleks pigem vältida, ükskõik kas suhte- või sõbratasandil.

1. Kullakaevur − teda huvitab vaid see, palju sul rahakotis või pangakaardil raha on. Tal on kallis maitse ning vestlus temaga keerleb vaid krabiseva ümber. Ära mõtlegi talle kallist kinki mitte osta − järgneb draama!

2. Draamakuninganna − kõik paistab ajavat teda vihale ja närvi, ta on pidevalt kahtlustav ning armastab teha stseene ei millestki. Kui sulle meeldib draama, võib temaga suhelda, kuid kerge see kindlasti ei ole.

3. Printsess − ta küll ei jahi raha, kuid soovib luksust, sest talle sobib vaid parim. Tema jalge ees peab lömitama, tema kõiki soove täitma ja teda "õigesti" kohtlema. Kui sa ei ole prints valgel hobusel, saab sul raske olema.

4. Sõltuja − miks peab millegagi ise hakkama saama, kui selleks on mees? Kui keeldud, väidetakse sulle, et sa ei hooli ega armasta piisavalt. Seega, tee nüüd kõik tööd ära või jaluta uksest välja!

5. Mossitaja − kõik on alati halvasti, valesti ja ebaõiglane. Negatiivsusel pole otsa ega äärt ning ta ei kavatsegi neid mõtteid endale hoida. Sinuga jagatakse kõike või suunatakse kogu negatiivsus sinu suunas.

6. Kameeleon − tal puudub isikupära, sest on valmis teesklema ükskõik keda, et olla sulle meelepärane. Kõik, mis sulle meeldib, meeldib ka talle. Kõik, mis sulle ei meeldi, ei meeldi ka talle. Kui aga küsid tema enda arvamust, ei oska ta sulle kosta ööd ega mütsi.

7. Klammerduja/nõudja − kus olid, kus oled, mida teed, kellega oled, millal tuled. Ta klammerdub sinu külge ja peab sind enda omandiks. Tema sõnumitele tuleb vastata kohe. Eitavat vastust ta ei tunnista, kuigi teisi on varmas n-ö üle laskma.