Foto: WENN.com
Ilu ja mood
20. detsember 2014, 07:00

JUBE(dad) mõnusad jõulukampsunid

Jõuluteemalised kampsunid on talvel poes sama kindlad asjad kui litritega kleidid. Viimastel aastatel on aga jõulukampsunitest saanud omamoodi trendihitt, kus üritatakse leida, kas just kõige trendikamat, aga kindlasti kõige enam tähelepanu pälvivat kampsunit.

Ameerikas ja Suurbritannias levib juba mitmendat aastat omamoodi trend, kus inimesed ostavad üksteise võidu kõige naljakama ja totrama välimusega jõulukampsuneid. Kohati on asi isegi nii kaugele läinud, et kampsuneid tuunitakse silmatorkavamaks veel ka kodus. Eesmärgiks see, et esimesel jõulupühal või siis jõululaupäeval oleks selga panna mitte lihtsalt tavaline jõulukampsun, vaid kampsun, mis näeb välja nagu jõuluplahvatus.

Nii ei hoita end tagasi näiteks kuuseehete, kellukeste, karra ja isegi jõulutuledega kampsunitele veelgi efektsema välimuse andmises.

Kuigi vilkuva, heliseva ja tiliseva kampsuniga ringi käimine ja sellise kampsuni laiem eesmärk võib jääda arusaamatuks, siis tegelikult on jõulukampsuni kandmise traditsioon iseenesest ju tore. Esiteks on see soe ja ääretult mõnus asi, milles end pärast rikkalikku pühadelauda diivanil kerra tõmmata. Teiseks sisendab see jõulutunnet ka siis, kui väljas olev ilm seda kuidagi ei tekita. Kolmandaks on see ka küllaltki ideaalne jõulukink, sest kui päris aus olla, siis mis ühe kampsuni kinkimisel ikka viltu võib minna.

Allolevad kampsunid sobivad hästi nii neile, kes jõuludesse väikese huumoriga suhtuvad kui ka neile, kellele lihtsalt jõulutemaatika väga hinge läheb.