Mitmesugust

Birgit Õigemeel õpetab ka pojale peretraditsioone (17)

LISA KOMMENTAAR

Nõuanne17. detsember 2014, 11:46
Kui ema ei saa aru,et selline elu ei ole lapsele,siis sekkugu issi vahele.Last ei pea mitte reklaamima igas sopalehes või ajakirjas.Samuti igas esinemises ajakirjanduses või teles ja raadios ei pea toonitama oma lapsukest.Juba see oli üle mõistuse käiv,et eurovisiooniski mainis oma kõhubeebi ära.Jäi mulje,et siis ehk antakse rohkem hääli,kui mainib oma kõhubeebit.ISA TULE SINA SIIS MÕISTUSELE JA KAITSE OMA LAST.
16. detsember 2014, 21:57
aga kes ütleb et on poiss ikka inimene võib olla meeldivad suurelt talle poisid siis on nagu oige euromees
Eesti esiema16. detsember 2014, 18:14
mestis Šmigun-Vähiga. Ma ei saagi aru, kui ma nende kanitelli vaatan ja kuulan - kas ma peaks neile kaasa tundma või nende pärast õnnelik olema? Lihtsalt nõnda tugevalt rõhutavad nad oma emadust ja lällavad sellega igal võimalikul hetkel...
njaa16. detsember 2014, 16:00
alustagu sellest,et ajaks oma suhted ametlikuks kõigepealt.
eeva16. detsember 2014, 15:43
möttetu tibi kes muidu ei saa kui tassib oma pereelu meediasse-ei pea sellest tyybist sealtmaalt lugu kui hakkas see rasedusega hyplemine meedias.inimesel puudub intelligentsus ja seda osta ei saa.muide tema nn.laul on puhas rööge.
Birgitile16. detsember 2014, 14:59
Üks oma last armastav ja hooliv ema hoiaks lapse meediakärast eemale.See ei näita küll.et hoolid.Lõpeta enda reklaamimine lapse abil.Ei ole sina ainuke ema.
MAI16. detsember 2014, 14:14
ÜHTE EI SAA MA ARU,MIKS SÜNNIVAD ILUSATEL VANEMATEL KOLEDAD LAPSED(EESTIS)?
Pigilinnast16. detsember 2014, 13:44
Tahaks vastata nendele rumalatele kes pooldavad sõna elukaaslane ja sinule harimatule rumalale kommenteerijale kellel olevat kole sõna abikaasa.Sa oled kindlast koletis sellepärast sin ei võetagi abikaasaks.Meie linnas oli mõni aega tagasi huvitav episood mida terve linn naeris ja rääkis rumalast naisest kes pooldas ka sõna elukaaslane.Mees oli oma ametlikust naisest pea 30 aastat lahus.Selle ajaga oli mees soetanud maale 2 maja,linna maja ja korteri.Ah-jaa,tohutud metsad maad jne.Mehega jutus järsku õnnetus.Tartust tuli ametlik naine võttis kõik,peksis mehe ELUKAASLASE,veelkord kordan,ELUKAASLASE linna majast ka välja.Lapsed ei võtnud ka ELUKAASLAST enda juurde ja nüüd sai üürile mingisuguse köök-toa uberiku ja kuulda,et sättivat iga päev nööri kaela.Niimodi on LAMMAS,oinas ja jäär.Laulja kohta jääb kommentaar ära nii laulu kui välimuse poolest,ei ole minu maitse.Usklikele ja lauljale häid tulevaid jõule kes ei tohi jõulude ajal liha ega verivorsti süüa.
?16. detsember 2014, 11:50
jutt aina ninnu- nännu, ninnu- nännu...kas plaat ilmumas? paljud tänapäeval ametlikult ei abiellu ja ei pea seda tähtsaks, kuid birgit ju ise kasvanud kristlikus peres ja räägib aina kirikust ja jumalast, seetõttu ongi kummaline, et mees teda veel naiseks pole palunud. kas mehel selleks mingi põhjus?
inimene16. detsember 2014, 11:49
Kuulsatel inimestel,kes on laval tööl ongi normaalne, et neist kirjutatakse. Ja väga kena on see perekond, muusikute perekond. Birgiti ja tema elukaaslase auks võib öelda, et nemad küll oma last tööle ja üritustele kaasa ei võta, nii et ärge võrrelge seda teistega, kes oma andetuid lapsi iseendaga laulma koos laulma panevad.
inimesele16. detsember 2014, 12:01
Laps oli ju LAULA MU LAULU saate lindistamise ajal seal ju,Kas ei olnud siis või,saates küll näidati vaheklippides,seda.
jah17. detsember 2014, 08:30
ja Terevisioonis ka , Birgit veel kiitles, et toimetaja hoiab last kuni nemad laulavad
möh16. detsember 2014, 10:51
Birgitil on tegematta veel üks, tôeline meediapauk, mis garanteeriks tähelepanu ... imetada last laval, ise samal ajal lauldes!
Kas16. detsember 2014, 10:47
ainult abilelus olevad inimesed on perekond? Milline kitsarinnalisus. Abielu ei ole pereväärtus..Ma ei kujuta ette, kui keegi peaks mind kutsuma selle koleda sõnaga "abikaasa". Päris palju on neid paare, kes ei soovi abielluda.
möh16. detsember 2014, 10:52
Sinujaoks on "kooseluseadus"!
Oh jumal16. detsember 2014, 09:55
Mul on tunne,et Birgitil on tähelepanust vajaka.Sellepärast ikka regulaarselt ajakirjanduses.Tegele oma lapsega parem .Mis pere see teil on.Mees ei julge sind isegi naiseks paluda.
Abielu ei ole pereväärtus?16. detsember 2014, 09:43
Ta ei ole lapse isaga abielus ja sai vallalisena lapse. See kõik on tänapäeva maailmas üsna teisejärguline, kuid mulle tundub ta väga silmakirjalik. Käige mu sõnade, mitte mu tegude järele?