Jõulud on moeaeg!Foto: REX
Ilu ja mood
13. detsember 2014, 07:00

Moekate kingituste giid

Viimane aeg on minna poodi jõulukinke ostma. Et jõulusaginas mitte hulluks minna ja osta kinke, mille kingisaaja kohe mõttetute kinkide nimekirja lisab, tasub enne eeltööd teha, kellele mida osta. Altpoolt leiad kingid, mis teevad moegurmaanidel tuju heaks.

Moekingituste ostmine pole sugugi kerge, sest maitsed on erinevad ja peale üldise meeldivuse peab arvestama ka veel mitme muu asjaga, nagu suurus, lõige, istuvus ja ega kingisaajal seda ometi juba olemas pole.

Nimelt on moefännid küllaltki agarad šoppajad ning parem kraam kiputakse endale ise kokku ostma, mitte jõuluvana ootama jääma.

Seetõttu tulekski enne moekingituste tegema asumist olla kindel, kui hästi kingisaajat tuntakse. Kui saab vaikselt välja uurida, mis suuruses riideid ja kingi ta tavaliselt kannab, siis võib rahuliku südamega neid kinkida.

Kui kingisaaja on veidi kaugem, võib piirduda näiteks ehete, muude aksessuaaride või põneva pudi-padiga, mille puhul pole vöö- või puusaümbermõõt kuigi olulised.

Kui pudi-padi-kingid võivad tunduda mõttetud, siis tegelikult teevad moelembestele väiksed kingipakid kõikvõimalike vidinatega ehk isegi rohkem rõõmu, kui üks suur kink.