Foto: Kristjan Lepp / Kroonika
Mitmesugust
12. detsember 2014, 09:27

Kätlin Maran on huligaanidega hädas (13)

Kriminaalse «Bermuda kolmnurgana» tuntud Club Hollywoodi ringil asub ka ärinaise Kätlin Marani Don & Donna pood ja hoolimata tema elukaaslase Urmas Sõõrumaa turvafirma USS Security kaitsest virutati juba teist korda selle vaateaknad sisse, kirjutab Kroonika. 

Detsembri esimese pühapäeva ööl vastu esmaspäeva kell viis ründas poodi narkomaan, kes lõhkus ära lausa kaks vaateakent. Õnneks oli tegu pakettakendega ja sisemine pool jäi terveks. Sündmuskohale tõtanud politsei ja turvafirma saabusid üheaegselt – kaak tabati.



«Tundub, et meil on nii hea kauplus, et peaks ta lausa 24h ööpäevas poodlemiseks lahti hoidma,» heidab Kätlin mõrult. «Sellist jama saab iga paari aasta tagant. Tegu on Tallinna vanalinna kõige kriminaalsema osaga, suvel on asjad päris hullud – siis võib hommikul tööle minnes joodikuid ja peo jäänuseid veel poe trepiltki leida.» Õige suurusega aknad jõudsid kohale alles nädal hiljem, nende vahetamise käigus sai Kätlin külmetada. «Nüüd on poel turvaklaasid ja ma loodan, et sellist jama enam ei juhtu,» sõnab ta.