Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
4. detsember 2014, 14:28

REKLAAMARTIKKEL: erogeenseid alasid kehal on võimalik tähtkuju järgi määrata (17)

 Proovi mängelda oma partneriga sõnagi lausumata. Puudutage, hellitage, avastage teineteise kehasid ning otsige reaktsioone. Allpool on kirjeldatud mõned erogeensed alad iga tähtkuju jaoks. Proovime, kas läheb kokku Sinu partneri aladega või mitte! Lisaks leiad ka firma Bioconcepti soovitused, kuidas voodimängud põnevamaks muuta.

Jäär

Kõige tundlikumad närvilõpmed asuvad Jääral peas ja näol. Jäär reageerib õrnale paitusele laubal või juuste sasimisele. Kammi ta juukseid või puuduta hellalt ta pealage, otsaesist, kaela. Mudi õrnalt tema templeid ja ta seksuaalne kontakt ongi loodud. Huulte näksamine sunnib ta silmad kinni ning saadab naudinguid täis värinad üle kogu tema keha. Libista sõrmega üle Jäära huulte - äärest ääreni, ning proovi ringikujulisi liigutusi. Tulemused võivad üllatada!

Proovi mängida oma partneriga kasutades siidi. YFL on Jäärade jaoks turule toonud satiinist silmapaela ning hellitava sulekese, millega allub Jäära keha täielikult sinu ahvatlustele.

Sõnn

Sõnni tundlikeks aladeks on tema kael ja kõri. Alusta õrnalt näppudega tema lõua alt ning liigu edasi tema kaelale. Suudle ta kaela ning jälgi, kuidas ta erutub. Keskendu tema kaelale pisikeste suudluste ja hammustustega ent pea meeles, et talle meeldib, kui kõik toimub aeglaselt ning vaikselt. Sinu lähenemine peaks olema hoolikalt ettevalmistatud ning ära proovi end peale suruda. Proovi tema peal Kuumade ja Külmade suudluste huulepulkasid YesForLov’ilt, mis muudavad Su huuled jäiselt külmaks või hõõguvalt kuumaks.

Kaksikud

Käed ja õlad on Kaksikute kõige tundlikumad piirkonnad. Kaksikust naistele mõjuvad eriti hästi suudlused kätele. Kaksikutest meestele meeldivad suudlused nende sõrmedele.

Hoia ta kätt enda käes ning näed, kuidas ta kattub kananahaga. Sõrmeotsi hellitades saadate nauditavad judinad üle ta keha. Käte sisekülgi suudeldes saadate üle terve tema keha värinad ja erutavad soojalained. Kaksikute peopesade suudlemine toob neile suurt naudingut.

Ideaalne komplekt "Love Box" suudab luua romantilse keskkonna pimedaks õhtuks. Ärata enda ja oma partneri iha ja kirg. Paita mänguliselt sulega, et valmitada tema keha ette massaažiks. Kasuta stimuleerivat massaažiõli ja silita õrnalt tema käsi ja peopesasid... Iha muutub vastupandamatuks.

Kaalud

Kaalude tundlikuimaks piirkonnaks on tuharad ning selle kohal asuv ala. Tavalistes olukordades, tantsides või isegi kõndides, puuduta Kaalu õrnalt sõrmedega taljelt. Intiimsematel momentidel pane oma käsi tema tuharale ja masseerige ringjate liigutustega mööda selgroogu alt üles, mille järel pange oma käsi tagasi algasendisse. Kaalud on parimad naudinguandjad.

Ükskõik, millise füüsilise vormi jaoks, on tuhar väga erogeenne ala. Kaalu märgi all sündinud naistele meeldib, kui nende partner armastab neid tagantpoolt, nt anaalseks. Kaaludest reageerivad mõlemad positiivselt agressiivsemale tegevusele: teravad laksud või isegi piits.

Anaalseksi armastajatele on ideaalne Viamaxi Organic Glide: tagab parema libisemise võrreldes veepõhiste libestitega. Organic Glide on mõeldud neile, kes ei taha kasutada silikooni põhjal valmistatud libesteid. See on hea libesti naistele, kes tunnevad seksi ajal valu ja tahavad kasutada looduslikke libesteid, millel on rahustav mõju.

Skorpion

Skorpioni kõige tundlikum kehaosa on tema suguelund. Isegi kerge puudutus sõrmeotstega Skorpioni genitaalil annab talle õiguse muutuda metsikuks. Selle märgi naised võivad jalgu risti hõõrudes ennast erutatud olekusse viia.

Miski siin maailmas ei anna meessoost Skorpionile rohkem naudingut kui kerge naiselik keelepuudutus tema peenisel. Rääkimata sellest, et naissoost Skorpionid suudavad eriti nauditavat oraalseksi anda. Sel juhul on parimaks kingiks YESforLOV'i Intimate Mist, parfüüm, mis on loodud spetsiaalselt intiimpiirkondadele. YESforLOV'i Intimate Mist suudab teie partnerit erutada kohtades, kus ta seda kõige vähem ootab... Kordumatu ja sensuaalne aroom muudavad intiimse momendi lõhnade ... Olgu see kehaosa tema jaoks maitsev magustoit... Lase oma partneril sinu keha lõhna alatiseks meenutada.

Vähk

Üks võimsamaid erutustehnikaid Vähi tähtkujus sündinud meestele ja naistele on prantsuse suudlus – pikalt ja keelega! On olnud juhtumeid, kus Vähid on saanud suudeldes orgasme.

Vähi kõige tundlikum kehaosa on rind. Mõlemad soopooled naudivad oraalset nibude stimulatsiooni, kuigi ei tasu unustada ka kätemäng. Hellita rinna alaosa ja loo sõrmeotstega tugevaid seksuaalseid tundeid. Eelmängu lõpus tiri rinda või nibusid, et tuua lisanaudinguid.

Proovi maitsvat sädelevat kehapuudrit, millel on meeldiv küpsise ja tuhksuhkru lõhn. Puuderda üle kael ja keha, eriti rind ja muutu tema jaoks ihaldusväärseks ja vastupandamatuks maiustuseks...

Mees Vähid erutuvad kergest rinna paitamisest ja õrnast massaažist ja vibratsioonist. Massaažilelu MiMi lõõgastab ja erutab samaaegselt... on aeg eksperimenteerida.

Lõvi

Oletame, et sa meelitasid Lõvi sobivasse kuninglikku keskkonda. Mida sa järgmisena teed?

Alusta vanniga. Proovi Lõvi hõõruda lapiga kuni ta nahk roosaks muutub. Selg on Lõvidel eriti tundlik ala. Lõvi lööb nurru ja kutsub teid tõenäoliselt eelmänguks vett jagama.

Veemängud on ideaalsed Silicon Glide-iga. See libesti ei ole liiga paks ega liiga vedel, vaid täpselt see mida vajame. Varustab meid maksimaalse libisemisega.

Armatsedes mehise Lõviga, proovige õrnalt oma küüntega tema selga kraapida.

Kumbki sugu ei ütle ära õrnast kogukeha massaažist, eriti selja massaažist. Kasutage kogu keha stimuleerivat YESforLOVi Massaažiõli. Tundke naudingut peale esimest puudutust, teie nahk tänab teid.

Neitsi

Kui otsite Neitsi eriti tundlikku kohta, siis võime teile ette öelda, et selleks on kõht.

Neitsi keha kubemest rinnani on väga tundlik keele puudutustele ning õrnadele suudlustele, lihtsatele sõrmepuudutustele või õrnadele silitustele ja õrnemale juuste puudutusele. Paita eksklusiivse YESforLOVi musta sulega oma partnerit ja las ta kogeb ainulaadselt õrna ja erutavat puudutust.

Voodis lebades kasuta Je Joue Umat, tehes masseerides ringe naba suunas. Selle siidine puudutus ja vibratsioon panevad terve keha värisema... Et saavutada kliimaks, aseta oma keel nabale ja jätka ringide tegemist. Lisades klitoriaalne või vaginaalne stimulatsioon, saavutate orgasmi, millest enne ainult unistada võis. Tulemus ületab kõik teie ootused!

Ambur

Talje ja puusad - need on üheksanda tähtkuju erilised erootilised piirkonnad. Ent naissoost Amburite jaoks on veel üks trikk - juuksed. Mängi nendega, kammi neid, harja neid, sikuta veidi. Ta nurrub nagu kassipoeg.

Meessoost Amburi erogeensed piirkonnad on genitaalide lähedal. Suudle tema reisi või liigu keelega põlve juurest kubeme suunas - see viib ta ekstaasi!

Tehke oma partnerile kingituseks kerge massaaž sooja õliga. Kasutage mõnusa ja meeliülendava aroomiga erutavat YESforLOV'i massaažiküünalt. Sulanud vaha muutub soojaks massaažiõliks, määrige see õrnalt tema puusadele ja taljele. Alaseljal kasutage ringjaid liigutusi ja puusadel vertikaalseid. Ja ärge imestage, kui massaaž poolikuks jääb.

Kaljukits

Meessoost Kaljukitsedele meeldib, kui naise nibud libisevad aeglaselt mööda tema rinda, kõhtu ja kubet. See ajab ta hulluks. Lase oma kehal lõhnata meelsa YESforLOV parfüümi "Rejouissance" järgi. Erutav, unikaalne ent õrna ja delikaatse aroomiga.

Kirglik naissoost Kaljukits saavutab orkaani jõu, kui tema partner tema kõhtu suudleb. Selles tähtkujus naistel naba ümbruses olev nahk eriti tundlik. Põlveõndla nahk on sama tundlik kui teiste naiste sisereie piirkond. Paita kõhtu, eriti naba ja lase Kaljukitsest naisel tunda õrna ja erutavat puudutust.

Selle tähtkuju mehed ja naised naudivad massaaži, mis algab alaseljast liikudes kergete silitustega mööda selgroogu üles. Stimulatsiooni võib suurendada tehes aeglaselt keelega ringe ümber iga selgroolüli.

Veevalaja

Veevalajal on kõige tundlikumad sääremari ja pahkluu. Nende kohtade igasugune mõjutamine erutab neid. Hõõru neid kohti liikudes mööda jalga üles. Tee seda tasaselt, peaaegu nagu kogemata, Veevalajale meeldib see. Kasutage stimuleerivat YESforLOV massaažiõli. See muudab naha pehmeks ja siidiseks ning sellel on keha stimuleeriv effekt.

Veevalaja on tundlik ainult õrnale puudutusele. Kõdita teda YESforLOV sulega, see paneb ta üle keha värisema.

Kalad

Kalade jalad reageerivad kergele massaažile ja kanna ning päka õrnale paitamisele või jalafetišile. Kaunis eelmäng: mängi jalgadega paitades õrnalt YESforLOV'ilt pärit sulega ja lase kehal "ärgata".

Alustades pahkluust ja kasutades sõrmeotsi, tee ringjaid liigutusi liikudes jalgade peale ja alla varvasteni. Kui sa paned ta varbad endele suhu ja hammustad õrnalt muutub Kala sinu järele hulluks. Jala massaažiks sobib ideaalselt YESforLOV massaaži õli, see stimuleerib ja erutab samaaegselt.

Naissoost Kalad armastavad masturbeerida mõeldes oma partneri jalgadele. Ta teeb seda õrnalt, hõõrudes mehe peenist oma jalgadega. Meessoost Kala saab lisastimulatsiooni sisestades suure varba naise vagiinasse või hõõrudes oma jalga naise kubemel. Jalgade märjaks tegemine enne seksi muudab Kalad tundlikumaks. Sellisteks tegevusteks on parimaks libestiks Organic Glide. See on hea alternatiiv jalgadega peenise masseerimisele ja sellel on sarnane tekstuur massaažiõlidega.

Eksperimenteeri ja saa uusi elamusi koos Bioconceptiga – www.bioconcept.eu.