Ilu ja mood

Suurimad vead, mida kodus juukseid värvides tehakse! (5)

LISA KOMMENTAAR

Ewe27. november 2014, 13:27
ma pole iialgi nõus juuksurile värvimise eest sellist raha maksma-täielik röövimine... Tuleb olla leidlik: juuksevärv Maximast soodukaga(1.90) ja kodus ise värvin ning ilus läige ja komplimendid tagatud...
sassoon27. november 2014, 13:24
Sassooniga jäävad ka õhukesed juuksed väga kenad. Endal kunagi lapsepõlves oli, ei mingit žiletiga nüsimast vaid tõesti korralik ja kena lõikus. Hiljuti käsin ka juuksuris (Tartus) palusin pikemat sassooni lõikust. Noor juuksur polnud sellisest lõikusest kuulnudki.
27. november 2014, 10:13
Mina arvasin, et kirjutatakse ikka juuste või peanaha kahjustamisest. Miks peaks juuksed ühtlaselt värvitud olema ?
Mary26. november 2014, 23:54
Mina olen oma juukseid kodus 42 aastat värvinud ja tulemusega alati rahul.Juuksuris olen käinud juukseid lõikamas ja viimasel aastakümnel pean tunnistama,st tulemus on jöle.Mitte kunagi ei lõigata nii,nagu ma soovin,vaid nii nagu tänavalt sisse karanud lõikur seda oskab,või nii KUIDAS JUUKSUR SOOVIB.See seis on vähemalt Pärnus suisa õõvastav.Arusaamatuks jääb mulle,miks ei ole juuksuri salongides lõikuseks soengu näidiseid?Ma olen joonistanud suisa tädile ette,kuidas ma soovin pärast pügamist oma lõpptulemit näha,aga siis kiunub,et sorry,ma ei saanud siis aru.Millest?Ma ei nõuagi midagi enneolematut.Suvel küsisin ühelt juuksurilt,et kas ta sassooni oskab lõigata.Ütles,et pole sellest kuulnudki.No siis palusin tõusva kuklajoonega poisipead.Tulemus oli rabav.Oli nii ära näritud,et kodus võtsin lihsalt juukseajamismasina ja tegin siilika.Oma pere liikmetel lõikan ma isa,aga omal on see suht keeruline.Aga vahet ometi pole,kas käkki kokku keerava juuksuri juures lasta ennast nülgida raha eest,või ise asi korda ajada.
Niipalju siis spetsialistidest!
no pani ikka tarka26. november 2014, 21:10
ei see jutt ei pane mind küll juuksuri juurde minema