SUUR KÄEKOTT Kuhu: tööle, kooli, loengusse jms. Sobib päevasteks tegevusteks, kuhu on vaja korraga palju asju kaasa võtta.
Ilu ja mood
22. november 2014, 14:30

Millise kotiga sobib kuhu minna? (15)

Koti valimine ei peaks olema suur teadus. Suurem kott, mis mahutab kõik vajaliku ja rohkemgi veel, päevaseks ajaks, ja väiksem, kuhu vaid hädavajalik sisse suruda, õhtuks. Viimasel ajal peetakse sellest aga järjest vähem kinni.

Kui vanasti oli ilmselge, et suure sumadaniga teatrisse, kontserdile või mõnele muule õhtusele üritusele ei minda, siis täna see enam nii ilmselge ei ole. Põhjus selleks on lihtne – naised tahavad peente ürituste jaoks tuua lagedale oma kõige väärtuslikuma vara ning tihti osutub selleks mõni suurem kott.

Brändikotid teevad eestlaste seas ilma juba tükk aega, mis tähendab aga seda, et kellel vähegi võimalik on olnud endale mõne tuntud moemärgi kott osta, kannab seda kõikjal kaasa, olenemata kohast ja üritusest. 

Kui aga koti peale juba suurem summa kulutada, siis peab see ka praktiline olema. Vaid huulepulka ja mobiiltelefoni mahutav tilluke kott seda aga ju pole. Seetõttu võibki väga tihti näha pidulikel üritustel naisi, kes veavad endaga kaasas kotti, kuhu mahuks ära kogu maine vara.

Siiski tasuks meelde jätta, et iga koti jaoks on oma aeg ja koht ning mingil määral võiks neist reeglitest ka kinni pidada. Isegi kui kott on meeletult kallis, jätab see kandjast totra mulje, kui see on valesse kohta kaasa võetud!

Et seda vältida, leiad altpoolt väga lihtsa kotigiidi.