Teksad: Mango 39,99 €
Ilu ja mood
22. november 2014, 07:00

Töölt peole: teksapüksid

Pühadehooaeg on ukse ees, see tähendab, et järjest sagedamini tuleb ette juhuseid, kus mõnele peole või kokkusaamisele tuleb rutata otse kontorilaua tagant. Sellest rubriigist leiad järgnevatel nädalatel inspiratsiooni, kuidas saab vaid töö või peo jaoks mõeldud riideid kombineerida nii, et need sobiksid mõlemasse kohta.

Teksad on ühed kõige vaheldusrikkamad püksid, sest nendega saab vabalt minna nii metsa matkama kui ka vähem pidulikule üritusele – tuleb vaid osata õigesti kombineerida. Ühtlasi on need püksid, mida tänu mugavusele ja ka praktilisusele enamik meist väga tihti kannab.

Kui tead, et pead töölt otse näiteks baari, restorani või kohvikusse, sõpradega kokku saama minema, siis vali jalga kitsama lõikega kvaliteetsest materjalist tumesinised või mustad teksad.

Päevaks kontorisse kombineeri teksade juurde tume bleiser, mille käised saad peole suundudes üles keerata. Nii näeb muidu konservatiivsemana tunduv bleiser trendikam välja ja annab võimaluse kanda käe ümber pilkupüüdvamaid ehteid, mis kontoriõhustikku hästi ei sobi.

Pintsaku alla võid panna õhemast materjalist valge pluusi, mille läbikumavust saad päeval varjata kinnise bleiseriga või näiteks õhukese kudumiga. Õhtul lisab kerge läbikumavus aga välimusse piisava hulga seksikust.

Jalga vali sel päeval kas peenema kontsaga poolsaapad või ratsurisaabaste stiilis kõrged saapad. Kuigi viimastega sobib ka vähem pidulikule koosviibimisele minna, siis võid need õhtul kontoris hoopis kontskingadega asendada.

Seejuures sobivad hästi sellised mudelid, mis muidu tagasihoidlikule välimusele vürtsi lisavad.

Kotiks sobib hästi pika rihmaga väiksem õlakott, mida saab vastavalt eelistusele kas üle õla või risti üle keha kanda. Selline kott ei pane kedagi kulme kergitama ka juhul, kui kannad seda päevasel ajal.