Ilu ja mood

Juustepesu: kas šampoon tuleks asendada loodusliku vahendiga? (5)

LISA KOMMENTAAR

huvitav23. november 2014, 14:07
kas keegi teab, miks neil ökodel need veidrad hamed ja kördid peavad seljas olema ja see kummaline äraseletatud ilme ees. ei ole väga ehtne ja loomulik. kehvad näevad välja, ise veel kiidavad. vist mingi vaimuhaigusega on tegemist.
alli23. november 2014, 11:26
Olen ka mõned kuud munaga pesnud ja väga rahul, pea ei sügele, juuksed ei lenda, hoiavad soengus ja ei lähe ka rasvaseks paari päevaga nagu enne. Pole ma mingi paduöko aga ei viitsinud enam shampoone katsetada ja raha neile kulutada. Ka juuksur tunnistas, et juuksed on tervemad ja tugevamad. Võibolla mõnele ei sobi aga mulle paistab, et küll. Terve muna koos valgega klopin lahti, mõnikord lisan ka leivapuru. Õlide jms lisamisega pole viitsinud seni mässata.
Lollus!22. november 2014, 18:26
Jätame ka vetsupoti ostmata ja paneme vannituppa pange,hommikul viskame välja, nagu vanasti..noh, nagu munaga pestes. Šampoonid on välja töödeldud looduslikest taimedest,küll nõgesest,kummelist ,saialillet jms ja need on pesemiseks ja kasulikud,leia vaid endale sobiv ja lõhn hea,see munaga pesemine jätab juuksed mustaks ja paistavad paksemad.Lora puha,osta hea sampoon ja muudkui PESE
K.M. Uhuu.22. november 2014, 16:05
Mis on " illustreerivast " pildist tolku, kui dushi all olevat naist pildistatakse selja tagant ja ka siis ei saa isegi tuharaid pildi peale jäetud. See piltnik on jobu, või impotent.
toslem21. november 2014, 13:23
Küll teab ta, et poetooted vahutavad tavaliselt rohkem, kuna neis on rohkem seebikivi. Salongitoodetes on aga seebikivi protsent madalam ning niisutava aaloe ja pehmendava pantenooli protsent kõrgem.
_________________________________________________________
Kas professionaal ikka teab, mis on seebikivi? Ei midagi rohkemat ega vähemat kui naatriumhüdroksiid. Kust saab see shampooni ja kuidas ta seal eksisteerib, kui seebikivi on tugev leelis aga shampooni pH on rohkem happelise poole peal (5,5)?
Soodaga pestes võib küll seebikiviga oma juukseid rikkuda, kuna sooda vesilahus on leeliselise reaktsiooniga ja ku oma juustele puhast hapet loputamseks kasutada, siis on mul neist juustest pisut kahju.