Foto: PANTHERMEDIA SCANPIX
Mitmesugust
21. november 2014, 10:30

Need on 10 kõige populaarsemat iluoppi! (2)

Iluoperatsioonid pole ammu enam vaid Hollywoodi staaridele omane, vaid nii mõnigi koduperenaine on lasknud ennast kohendada siit ja eemaldada üht-teist sealt. Millised on aga populaarsemad iluoperatsioonid? Inglismaa ja USA tunnustatumad ilukirurgid reastavad enda kõige populaarsemad teenused: 

Rindade suurendamine

Kõige populaarsem iluoperatsioon läbi aegade on alati olnud rindade suurendamine.  Enamus neist laseb rindadesse siirdada silikooni, et need  oleksid suuremad ja pringimad.



Rindade tõstmine

Ka populaarsuselt teine operatsioon on seotud rindadega, sest need naised, kes on oma rindade suurusega rahul, kipuvad tihtipeale rahulolematud olema selle kujuga või asetsemise kõrgusega.  Tihti soovivad naised seda operatsiooni peale lastesaamist ja imetamist.  Operatsiooni käigus tehakse rinnale üks sisselõige, mille käigus tõstetakse rinnakude.



Rindade vähendamine

Paljudele naistele, kellele on looduse poolest antud suuremad rinnad, soovivad neid aga vähendada.  Tihti tuuakse põhjuseks pidevad seljavalud.  Ka see operatsioon on lihtne- selle käigus eemaldatakse soovitud kogus rindkudet ning nahka ning tõstetakse nibud kõrgemale.



Näo ja kaela pinguldamine

Seda operatsiooni tellivad naised, kes ei soovi näha vananemismärke. Operatsiooni käigus eemaldatakse üleliigne nahk, mille tulemusena kaovad ka kortsud.



Silmalaugude pingulamine

See operatsioon võib kirurgide sõnul kaotada naise näost kuni 15 aastat. Langenud ja paistes silmalaugude ja silmaaluste eemaldamise käigus eemaldatakse üleliigne nahk.   Kottis silmaaluste tekitajaks ei pruugi olla vaid vanadus, vaid see võib olla ka pärilik või tekkida liigsest päevitamisest, samuti tekitavad seda osad ravimid.



Nina kohendamine

Kuigi nina kohendamist tehakse ka meditsiinilisel eesmärgil- see võib hõlbustada patsiendi hingamist, on selle peamine põhjus siiski esteetiline.   Tihti soovitakse muuta just konkus nina või seda vähendada, väga harva soovitakse nina ka suurendada.



Põse silikooniga täitmine

Seda operatsiooni soovitakse eriti siis, kui patsiendi näopooled on silmatorkavalt erinevad, ka annab selle protseduuriga muuta näokuju soovitud suunas.  Väike lõige  tehakse põse alla kaelale, mille kaudu täidetakse põsk või põsed soovitud koguse silikooniga.



Kulmude tõstmine

See operatsioon võtab ajaliselt kaks tundi ning selle käigus tõstetakse kulme ning eemaldatakse otsaesiselt liigne nahk, mille käigus näo ülemine osa muutub siledamaks.  Sisselõiked tehakse juuksepiirile, mille käigus lõigatakse üleliigne nahk.



Rasvaimu

Rasvaimu käigus eemaldatakse liigne rasvkude kõhult, kintsudelt ja  käsivartelt. Lisaks rasvunud inimestele tellivad rasvaimu ka sportlased, kellel  hormonaalne tasakaalutus ei  võimalda rasvkudet kaotada.



Kõhuplastika

See tähendab enamasti liigse naha või liigse rasva eemaldamist kõhu piirkonnast.  Tihti on need seotud ka rasvaimuga.  Sellised operatsioonid võtavad tavaliselt kolm tundi ning tavaliselt nõuab see kahte sisselõiget.




Allikas: GeniusBeauty