Vivienne WestwoodFoto: AOP
Ilu ja mood
19. november 2014, 13:54

Kas nemad annavad tõesti kogu maailmale moenõu!?! (1)

Nende kollektsioonid suunavad moodi, kuid, kui vaadata, mida kannavad maailmakuulsad moedisainerid ise, siis on üllatus küllaltki suur.

Võiks ju arvata, et disainerid, kelle loomingut kiidetakse üle kogu maailma, näevad ise välja nagu oleksid nad äsja mõnest moeajakirjast välja astunud. Tegelikult see nii siiski ei ole ning enamasti on nad endale selga pannud mõne komplekti, mida vaadates tekib küsimus, kas need inimesed üldse midagi moest teavad, kirjutab Daily Mail.

Tõsi, on ka disainereid, kes näevadki välja nagu nad oleksid just moeajakirjast välja astunud, kuid on ka neid, kes näevad küllaltki kaltsakad välja.

Näiteks eelistavad veidraid riideid sellised tuntud disainerid nagu Vivienne Westwood, John Galliano ja Donatella Versace. Neist kolmest viimane paneb riietusega puusse küll suhteliselt harva. Siiski tasub märkida, et ilmselt ei soovitaks ta ise küll ühelgi nii vanal naisterahval nii lühikesi ja kitsalõikelisi kleite kanda.

Samamoodi paneb jahmatama Zandra Rhodese roosad juuksed ja moeämbreid meenutavad komplektid. Tasub mainida, et naine on näiteks Londoni Moe- ja Tekstiilimuuseumi rajaja ning panustanud kõvasti briti moekunsti.