Suhted

Hea abielumees ei sünni iseenesest, tema loojaks on abielunaine (17)

LISA KOMMENTAAR

irw6. veebruar 2016, 10:51
Mehega koos elama asudes peab arvestama sellega, et võtsid ühe lapsukese enda hoole alla ;) Enamus mehi on äärmiselt õrnahingelised, kes koguelu otsivad endale naist, kes asendaks ja meenutaks talle oma ema.
EI TAHA ENDALOODUD15. november 2014, 14:50
tahan LOOJA loodud isiksust
)))15. november 2014, 12:50
ja otse vastupidi. Aamen
hooliv naine15. november 2014, 12:16
olen juba välja õpetanud kolm noort meest lühikese aja jooksul kuni paar aastat ... nüüd nad juba õnnelikus abielus ... praegu veel on paar tükki välja õpetamisel ... siis ka ise vaatama omale uue mehe ... piisab siis ühest vast küll.
Ema ja Naine15. november 2014, 12:12
Iseenesest on jutus iva aga päris nii lihtne see ka ei ole. Kui kaks inimest kokku saavad ( loe. hakkavad elama) toob kumbki omast kodust midagi kaasa. Mõni toob kaasa kätteõpitud abituse teine jälle tohutu hakkamasaamise, lahenduste otsimise ja -leidmise. Naine ( ka mina) püüab oma meest kohe nö. paremaks tegema hakata, ehk siis peale suruma neid tõeks pidamisi, mis on tema peres normiks. Kui mees on sellega rahul ja talle see meeldib, siis nii lähebki. Mul on endal pojad ja meie oleme oma lastele teinud harjutusi "iseseisvaks eluks" minu pojad ei jää hätta söögitegemisega ( ka peenemad road ja konservid), pesupesemisega, majaehitamisega jne. iseasi on see kas nad seda teha tahavad. Ei tahaks olla nõus nendega kes räägivad, et tänapäev toodab ainult mehi kes on "pehmod" . Veelgi enam ega neid "häid naisi" kes väärivad seda sõna ei ole just ka väga palju. Liigun suhteliselt palju inimeste seas ja näen kui palju on lodevaid noori naisi kes on ainult rahaka printsi jahil. Noored naised ei saa tihti hakkama lihtsate kodutöödega, endale pluusi triikimise või toidutegemisega tähelepanu on suunatud meikimise ja firmariietele.
Mis minul saab olla selle vastu kui poeg leiab selle "õige" ja see "õige" teeb mu poja veel tublimaks, paremaks, hoolivamaks, kooselu annabki ju uue motivatsiooni soovi teha kõike paremini ja omamoodi. Kui aga see kooselu päädib ainult süüdistustega miks ei olda selline nagu pruudiperes on isa, vend , onu, vanaisa, siis andke andeks pered ja tõekspidamised ongi erinevad. See mis ühel perel on norm on teisel perel täiesti vastuvõetamatu. Minu soovitus!!!!!!! kõik mehepojad kes plaanite endale naist võtta , vaadake kuidas käitub sinu tulevane ämm oma mehega või elukaaslasega ja sa saad selle sama mudeli endale koju. Kui see on lugupidav ja meeldiv siis anna minna saad oma naisega kenasti hakkama, kui sulle see ei meeldi, siis võta müts ja jookse sealt majast. Kui kõik oleks nii lihtne nagu siin artiklis räägitakse siis kuidas küll need "tublid naised" suudavad üleskasvatada jälle kord saamatud mehepojad. Kas mehekasvatamisega jõud raugeb ja poegi enam "kasvatada" ei jaksagi :)
ei ole nii15. november 2014, 14:19
Ka minu ema suhtub isasse austuseta. Kahju vaadata. Just selle pärast olen oma abikaasaga alati arvestanud. Ma ei taha, et meie pojad näeks seda, mida mina siiani nägema pean. Tegelikult ei tahagi vanemate juures käia. Masendab.
Hea abielumees15. november 2014, 11:57
on kindlasti tuhvlialune, teistmoodi polegi võimalik naisega koos elada.
Ainult15. november 2014, 13:00
tõeliselt enesekindel mees julgeb ennast tuhvlialuseks tunnistada ja selles pole midagi halba. Kooselu eeldabki kompromisside leidmist elukaaslaste vahel. Nõrk isiksus on see, kes oma võimu teise peal välja elada püüab. Naine peab laskma mehel tunda ennast mehena ja vastupidi.
emad kasvatavad tulevase mehe15. november 2014, 11:06
omast kogemusest räägin
ema15. november 2014, 15:37
vaja on tõesti mees enne välja õpetada,muidugi ikka salaja ... vaikselt ... pärast elavad koos hästi ...
juss15. november 2014, 10:54
Õiget meest ei kasvata ringi ükski naine vaid asi on vastupidine. Mees kasvatab naist... See artikkel on selgrootutest ja oma arvamust mitte omavatest meestest.
.15. november 2014, 10:35
Probleem hakkab ikka kaugemalt.
Täapäeval on põhiliselt olemas kehvad emad. Nii normaalsetes peredes, kui ka poolikutes peredes.
Kui keegi abiellub(või astub püsisuhtesse) ja avastab, et tema mees on täielik......ei hakka kõiki vigu üles loetlema, siis on süüdi ennekõike poja (kui ka tütre) kodune kasvatus. Süüdistage enda kohustustega mitte toime tulnud ema, mitte lellu astuvat last.
Eriti puudutab see üksikemasid, kes oma hooletusest kasvatavad uusi ja uusi kohusetundetuid mehepoegi, kes ei hooli ei oma elukaaslastest ega lastest.
Ja ärge tulge seletama mingitest võrdsetest kohustustest.
Looduses on nii, et järglastega tegeleb ema(ne) . Isa(ne) muretsegu toidu eest .
naine15. november 2014, 10:48
vaesed süüdimatud mehed, kus te oma toidukotiga küll olete
kas sa annad15. november 2014, 11:55
söögi eest, jäta aadress?
naine15. november 2014, 14:39
ma jõuan end ise ära toita ja oma lapse ka, mul ei ole nii isekaid mehi vaja
Aga16. november 2014, 12:00
Mis jaoks ?15. november 2014, 12:03
Sa räägid, et süüdi on üksikemad ja siis ütled, et looduses ikka nii, et mees toob toidu ja ema kasvatab lapsi :D Kas sinu räägitud jutt kuidagi vastuolus ei ole ?