Foto: AOP
Ilu ja mood
10. november 2014, 14:48

Meigitooted, mille peale pole mõtet palju kulutada!

Meigitooted maksavad palju ja mõned kohe eriti palju. Kuid, milliste toodete peale tasub megasummasid kulutada ja milliste puhul teevad sama hea töö ära ka odavamad variandid?

Kes meist ei tahaks meigitooteid osta näiteks ainult Chaneli toodete hulgast? Enamike jaoks jäävad aga luksbrändide tooted kättesaamatusse kaugusse või vähemasti ei saa sealt peale mõne üksiku toote endale suurt midagi lubada. See aga ei tähenda, et peaks end seepärast halvasti tundma, sest mõned meigitooted polegi kulutamist väärt, kirjutab All Women Stalk.

Näiteks võib südame rahuga jätta suured summad kulutamata, kui on vaja uut:

1. ripsmetušši. Kuna need kuivavad väga kiiresti ära, ei pruugi sa jõuda kallist ripsmetušši ära kasutada. Selle, kui hea ripsmetuššiga on tegemist, määrab aga brändi asemel tegelikult hoopis see, milline hari tootel on.

2. põsepuna. Kallimatel brändidel võib ju põsepuna olla parema pigemendiga, aga see ei tähenda, et odavamatega poleks võimalik põsele värvi anda. Tuleb lihtsalt veidi rohkem vaeva näha.

3. huuleläiget. Kuna see kulub nagunii kergesti maha, siis võid vabalt sellele vähem kulutada. Heldemalt tasub kulutada näiteks huulepulka ostes.

4. küünelakki. Kallimate brändide küünelakid pole tihti sugugi paremad kui odavbrändide omad. Kui tahad, et küünelakk kaua püsiks, kasuta alus-ja pealislakki.

5. silmapliiatsit. Odavad on täpselt sama head kui kallid. Põhiline on neid teravana hoida.

6. lauvärvi. Eriti juhul, kui sulle meeldib erinevaid lauvärve katsetada ja nendega mängida, pole mõtet osta neid kallitelt brändidelt.

7. puudrit. Kui vajad puudrit ainult selleks, et jumestuskreem näol püsiks, siis pole tarvis sellele suuri summasid kulutada. Kallimaid tooteid võiks eelistada sellisel juhul, kui tahad, et puuder näole sära annaks ja nahatooni ühtlustaks.