Suhted

"Ma ei kahetse ainsatki sigadust, mille oma eksile korraldasin!" (43)

LISA KOMMENTAAR

OLI JUHUS - KUU AEGA OLI MEES SÕIDUS JA KODUS TUBA TÜHI!4. november 2014, 16:06
PALJUD MEHED OM SELLISTE NAISTE PÄRAST VÄGA PALJU LÄBI ELANUD,,
NEED NAISED ON JULMALT VALETATUD ,, MEES PUHTAKS ENNE ÕIGET KOHUT SALAJA TEHTUD,,,::
ALIMENDID VÄLJA JUBA NÕUDNUD,, KA SALAJA,, ÜHELGI SELLISEL NAISEL,, ÄRGU OLGU KERGE ELUKE!
3. november 2014, 08:35
tavaliselt mees /naine alguses pettavad juhuslikult, reisul, restpranis ja n.e. ei keegi neist ei mötlegi lahutada, lihtsalt on pönev. nad armastavad oma kaasasi ja köik on ilus, pönev ja onne täis, niikaua kui keegi jääb vahele. siis on pörg lahti...... löppeb se pörg lahutusega j ja vöib olla et armastajad lähevad kokku (aga harva) hea elu löppeb, tahavad oma kaasasi tagasi, kahetsevad, elud on rikkki. (PEAB jaama soome , sest enam ei ole kuhu minna ) se on töesti jube hind kergelt alkanud flirtile.
Vana Ahv2. november 2014, 14:59
mees ei tea põhjust isegi? / 14:32, 2. nov 2014
Küllap teab, aga ei taha sulle öelda, et sul on see auk, nagu lai ämber jne. Kas oleks soovinud kuulda seda?
Päeva parim kommentaar!!!Ruigasin naeru lagistada nagu vana põrsas.No täpselt kümnesse.
Martin2. november 2014, 14:49
Sigadus jääb sigaduseks, kahetsed või mitte!
Eks see näita sinu tõelist olemust.
greetekaisa2. november 2014, 10:39
minu piirikas petab mind koeraga
ega2. november 2014, 10:13
ainult naised ei kiusa eksabikaasat
ka mehed on samasugused
tean peret ,millele naine tegi lõpu
mees oli üle aisa löönud ja ka viinaviga küljes
naise arvates aitas
aga mees ilmselt ei suutnud leppida,kuigi abiellus järgmisega kiiresti
ja kiusu on näha käitumises ikka siiani,küll elatisrahade ,vara jagamise ja lapse hoolduse suhtes
ikka väidab,et laps ässitatakse ta vastu jne
mis huvi peaks laps ta vastu tundma,kui ta ise lapse vastu huvi ei tunne aastate viisi
aga ilmselt teebki see viha,et endine pere on ta lihtsalt välja lükanud oma elust
porutšik2. november 2014, 01:58
On sel keskmisel vast rinnad! Bljaa...
nurrmees2. november 2014, 00:18
cool story, bro. aga kahjuks pastakast imetud jutt. nimetage mulle üks normaalne mees või naine, kes hakkab eksi ukse taga kraapimas käima? wtf? ja see, kui kajakad auto lihatüki pärast ära rüüstavad.... no see pidi ikka terve searümp olema.
Uksest välja, ja kohe!1. november 2014, 22:36
Keegi ei taha omale ringi litutavat meest, see ei tähenda, et naine teda omandiks peaks. Muidugi on õigem sellisele mehele otsekohe ust näidata.
pm2. november 2014, 15:36
mamma1. november 2014, 21:36
kõik oleneb sellest kui kaua mehega koos on elatud , kui näiteks 17 aastat ja armukesi ehk ka kokku 17 siis on parim kättemaks kui organiseerida selline seis , et mees on sunnitud võtma uueks kaasaks selle kes kõige kallimalt armastab riietuda, kes vaid väljas tahaks õhtustada ja ülihea oleks kui tal veel 3-4 last oleks
ja jah2. november 2014, 14:29
ja siis kulutab mees kogu raha temale, sina ei saa midagi.
pm1. november 2014, 20:52
Teist inimest peetakse oma isiklikuks omandiks - sellest need hädad.
TH1. november 2014, 20:22
Selle lausega on kõik öeldud:
Enamiku arvates ongi endise kallima sepistatud kättemaks madal ja lame instinkt ning näitab vaid seda, et vaenu ja kaose tekitaja on olemuselt primaat.
vvv1. november 2014, 18:49
mis ikka kätte maksta,küll saab kõik ise teistpidi tagasi,endal oli juhus ühe lapsega värdja eidega,mõtlesin ka et hävitan rõlke ära aga pole mõtet,küll saab kõik tagasi ja 4 kordselt!!!!
see pole saladus1. november 2014, 18:40
et koerakindral oli vaino karla aegu neitsi rollis ,et karjääri teha.
mõtleja1. november 2014, 18:17
Kahesugused mõtted tekkisid seda artiklit lugedes. Üks mõte oli see, et kui naised on nii ohtlikud, siis mehe poolt oleks suur rumalus naistega tegemist teha. Et poissmehe elu, üldse ilma naisteta ja seksita oleks turvalisem. Teine mõte oli see, et äkki see artikkel oli mõeldud meestele meeldetuletuseks, et rahumeelsed ja pehmod mehed hoiaksid naistest eemale. Näete ju ise milleks on naised võimelised - sellistega saavadki suhelda nende endi taolised. Pealegi olen lugenud, et naistele meeldivadki pahad poisid. Ühesõnaga hea hoiatusartikkel.
Mia2. november 2014, 10:52
Mitte ainult naised ei maksa kätte. Mehed nõnda samuti. Kustkohast sa siin artiklis välja lugesid, et vaid naised on kätemaksuhimulised?
Muidugi on kättemaks nõme. Aga tihti põhjustab seda valu ja reetmine, mille on kaaslane põhjustanud ja tahetakse, et ka kaaslane tunneks seda. Samas nagu artiklis juba öeldi on parim kättemaks mitte kätte maksta, minna oma eluga edasi ja särada!
mõtleja2. november 2014, 12:29
Mul on üks elutarkus välja pakkuda. Kui sind pillutakse sõnnikuga või pillud sa ise, siis mõlemal juhul oled sa sita sees. Kui selline keskkond meeldib, siis miks mitte. Minule ei meeldi. OK, mind kallati essuga üle, ebameeldiv jne. Võtan seda kui koolitust ja olen edaspidi targem.
reporter1. november 2014, 17:38
Kas just kättemaks1. november 2014, 17:09
Ammu enne abielu sai reeglid paika pandud, et kui partner enam huvi ei paku, minnakse rahulikult lahku aga ei peteta. Lihtne. Paraku ei suutnud minu abikaasa kokkuleppestkinni pidada, ei suutnud üks kord ega ka järgmine kord mitte. Sellega lõppes minu poolt abielu, seda enam, et mees ei suutnud põhjendada, mis tal meie suhtes vajaka jäi ning väitis, et asi polnud üldse minus vaid tema nõrkuses. Seega siis abielu sai läbi kuid kodu jäi ühiseks. Mees tahab mind tagasi ja väidetavalt armastab endiselt südmest, mina aga elan tema kõrval kui võõras. Tean, et minu eraldiseisvus meie suhtest on tema jaoks piin ja ta üritab ikka veel aga mis läbi, see läbi. Olen vist nagu elav süüdistus iga päev, kuigi ma ei teinud stseeni, ei riielnud, ei heitnud midagi ette. Kui nii võtta, siis see, et elan temaga ühises kodus kuid ei ela temaga koos, on ju samuti omamoodi kättemaks, kuigi pole nii mõeldud.
mees ei tea põhjust isegi?2. november 2014, 14:32
Küllap teab, aga ei taha sulle öelda, et sul on see auk, nagu lai ämber jne. Kas oleks soovinud kuulda seda?
2. november 2014, 19:33
Jah - kui naine on väga hea kokk, siis ju kahju tast loobuda, samas - kui auk nagu kaev, siis ajab tigedaks .... mis sa siis teed või mis sa siis kostad?
Jaanus1. november 2014, 16:43
Ma ka ei ole kuulnud uhtegi siga kahetsemas , et te siga on .
troll1. november 2014, 16:25
Purgeeni toidu sisse lisamine on kehalise vigastuse tekitamine. Mees peksa annab, siis läheb mees vangi. Tegelikul on burgeeni lisamine samasugune kriminaalne tegu. Mürgitad meest, on mees möku ja naise nutikas. Minu meelest tuleks ka vaimne vägivald kriminaliseerida. Seda on küll raskem tõestada, kuid keelatud võiks ikka olla.
Mann1. november 2014, 15:42
Üldjuhul on erinevad asjaolud, miks mees hulkuma läheb, alati ei tasu kodust põhjust otsida. Nagunii on see elu liiga närviliseks aetud, küll riik juba selle-eest hoolt kannab ja sealt ka igasugused sotsiaalsed probleemid. Kodus saab otsa üksteise mõistmine, hellus asendub tülidega j.n.e.
1. november 2014, 13:39
Milleks kättemaks, kui ise ei suuda või ei taha mehele hea naine olla. Seega, hea naise juurest ei lähe mees hulkuma!!
1. november 2014, 14:23
head naised :)? tark mees võtabki endale hea naise ja targa mehe kõrval saab hea naine veelgi paremaks. Mehe l....tamise põhjuseks on alati kindlapeale minek väide, et naine on süüdi ja ei mõista mehe vajadusi jne.
seda nüüd küll,3. november 2014, 16:24
kättemaks on tõesti nõme, näitab vaid seda, et inimene ise ennast ei väärtusta.
Aga see sinu hea naise jutt käib küll ainult sõltlastega kaasas. Petmine on samasugune sõltuvus nagu iga teine ja kui ei olda valmis sõltuvusest loobuma, siis põhjendatakse igasugu lambikate põhjustega ja otsitakse vigu teistes. Kui sina petad, siis teed seda ainult ise enda sõltuvuse rahuldamiseks. Kui su naine maksab sulle kätte, et sa sõltlane oled, siis on tal tõesti madal enesehinnang, ei muud, isegi armastust mitte. See pole lihtsalt võimalik, et ühel sõltlasel õnnestub nii hullusti terve närvikavaga inimese hinge sit.uda.
Lihtsam on ju sõltlane sinna paika jätta ja oma eluga edasi minna.
Noojaah1. november 2014, 13:12
Näited viitavad, et lahkuminek oli paratamatu.
Ei teki viha ega raev üleöö, ju siis on midagi samasugust argielus enne kogetud. Mis huvi oleks muidu teise naise või mehe vastu. Midagi on kodus mäda, mis algul avaldub igapäevaelus, paneb lahku minema ja lõpuks ilmneb kättemaksus.
Suur isiklik ego, mis ei lase kohaneda.
aga1. november 2014, 13:11
mina käin exi juures. kui too tööl. tal uut neidist pole. ta küll vahetas luku. ent mul ON see. mehed on apriori eeslid. kohelgem siis neid vastavalt :P
jep3. november 2014, 08:42
Algharidus on Eestis kohustuslik!
3. november 2014, 15:46
1. november 2014, 13:09
Värdjas eit kes loomi myrgitab
lambad1. november 2014, 12:44
koduloomi sellepärast mürgitada. parem võtku ise seda mürki on lollakaid vähem.
1. november 2014, 12:41
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
eeeee????1. november 2014, 14:26
aga mis häda teid siis ajab sellisele eidele taha keerama? ja ikka taas? Naisi te ei saa , selleks olete liialt rumalad ja äpukesed. Aga ikka vannute maha tatistades, et naised on teie hädades süüdi ja teiste meeste rahakott on liiga paks või auto ilusam või käed ja nägu pestud ning riided puhtad...
kellessegi2. november 2014, 15:08
tuleb ju end tühjendada.
ja jaa3. november 2014, 19:59
usume-usume:) Kaks kätt sul sõbraks on...seniks kuniks, varsti pole neilegi tegevust anda.
Kui sa tühjendaksid, nagu praalid, siis poleks tarvidust üleolekut demonstreerida, oleksid rahul sellega mis on.
:)1. november 2014, 12:29
Pikk jutt, paha jutt. Ainus asi: austus. Kui on austus, siis kõrvalsuhteid ei looda ja kui on austus ei teki ka vajadust kättemaksuks. Väga lihtne, kui suhe ei toimi, tahad uut- räägi asjad selgeks, minge lahku, elu läheb edasi. Pole kunagu aru saanud sellest kõrvaltvõtmisest. Minugi kallis kaasa töötab välismaal ja vahel on isegi kuu aega ära. Jaa, igatsus tapab, aga mingi suvalise mehe käest ma niikuinii sellist lähedust ei saa nagu oma mehelt. Otsusta ära, kas tahad olevasoleva kaaslasega edasi minna või tahad uut inimest. See kahel toolil korraga istumine on jabur ja tegelikult kõige kurvnavam sellele inimesele, kes kaksikelu elab.
Lõppude lõpuks on suhtes kaks poolt ja kui asi on juba rappa kiskunud, siis oleks kena asjad selgeks rääkida ja rahulikult edasi minna, vahet pole kas koos või eraldi.
muidugi2. november 2014, 15:10
lähen kohe ostan uue maja ja võtan uue naise, kui too tüütab ära, siis ostan jälle uue elamispinna ja nii kuni surmani. Aga paljud naised on äpud, ei tule üksi toime, katsu tast lahti saada.
ets1. november 2014, 12:23
milleks kattemaks, kui ei ole armastust?inimene kes armastab oma( naist,meest)ei petta mitte kunagi.
armastus ja sex2. november 2014, 15:11
on 2 täiesti eri asja meeste jaoks.
sellisel juhul3. november 2014, 19:53
oleks nõme olla see armastatud naine:( Kui muid valikuid pole, siis tasuks võtta pigem mees, keda ei armasta, vähemasti sexsi saab.