Kentucky Fried Chicken. Foto pole antud artikliga seotud.Foto: Wilfredo Lee
Mitmesugust
1. oktoober 2014, 16:22

Hiinlanna viibis endisest poiss-sõbrast üle saamiseks nädal aega kiirtoidurestoranis (7)

Edela-Hiinast Chengdu provintsist pärit 26aastane Tan Shen, kelle poiss-sõber maha jättis, kõndis masendunult mööda linna ringi ja otsustas kiirtoidurestoranist Kentucky Fried Chicken (KFC) midagi hamba alla võtta. KFC külastus venis aga "natukene" pikaks, sest naine jäi sinna nädalaks ajaks!

"Ma kõndisin masendunult ringi ja otsustasin peatuda rongijaamas asuvas KFC-is. Ma ei plaaninud sinna kauaks jääda, ma tahtsin lihtsalt kanatiivakesi süüa. Kui ma aga sinna jõudsin ja sööma hakkasin, mõistsin, et vajan aega mõtlemiseks," vahendas Huffington Post Tani öeldut.

"Ma ei tahtnud tagasi oma korterisse minna, sest see oli täis mälestusi temast (poiss-sõbrast toim.) Seega otsustasin jääda." Kanatiivakeste söömine venis aga pikale Tan veetis KFC-s terve nädala!

Kui alguses ei pannud KFC töötajad naist tähele, sest 24 tundi päevas avatud toidukohas käib väga palju inimesi, siis mõne päeva pärast jäi masendunud Tan klienditeenindajatele silma ja nad hakkasid muret tundma.

"Me töötame vahetustes ja alguses ei pannud keegi teda väga tähele. Pärast mõnda päeva hakkas ta aga tuttav tunduma ja me mõistsime, et oleme teda teenindanud juba viimased kolm päeva ja et ta polegi vahepeal lahkunud," rääkis 22aastane KFC töötaja Jiang Li Lung.

"Kui me küsisime, kas temaga on kõik korras, vastas ta, et vajab lihtsalt mõtlemisaega. Pärast seda tellis ta järjekordse portsjoni kanatiibu ja kõige suuremad friikartulid."

Kuna Tan ei häirinud kedagi ja ei tahtnud kellelegi halba, lubati tal jääda. "Ta oli ikkagi maksejõuline klient, mis siis, et natuke imelik," ütles Lung.

Kui Tan oli viibinud kiirtoidurestoranis juba nädal aega, hakkas kohalik meedia tema vastu huvi tundma ja naine otsustas lahkuda. "Ma otsustasin, et mul oleks parem linnast lahkuda ja oma vanemate juurde sõita. Lisaks hakkas mul kana söömisest juba paha," tunnistas Tan.

Nii ostis noor armuvalus naine rongipileti ja sõitis Qingdao linna, kus elavad tema ema ja isa.

"Ma usun, et me igatseme teda natuke. See kõik tegi töö palju huvitavamks," ütles Lung.