Lilla kleit ja mustad kingad on kroonprintsess Victoria üks viimase aja lemmikumaid komplekte. Foto: TEET MALSROOS
Ilu ja mood
29. oktoober 2014, 14:49

Rootslased: kroonprintsess Victoria ei hankinudki Eesti visiidiks uusi riideid! (15)

Igal sammul kroonprintsess Victoria riietusel silma peal hoidvad rootslased pidid sel korral pettuma, sest peaaegu kõik, mis printsessil Eestis seljas oli, on neil juba ammu nähtud.

Rootsis on kümneid, kui mitte sadu blogisid ja veebikülgi, mis hoiavad igapäevaselt riigi sinivereliste riietel silma peal. Nüüd on Expresseni õukonnavaatlejad avastanud, et kroonprintsess polegi enne Eesti visiiti suuremat sorti garderoobi uuendamist teinud.

Nimelt olevat lilla mantel ja õlal rippunud Chaneli kott juba kroonprintsessi vanad lemmikud ning lilla kleidikesega võttis ta oktoobri alguses lossis vastu Rootsi uue valitsuse liikmeid.

Jalas olevad eksklusiivsed Tabitha Simmonsi kingadki olevat kasutuses juba teab, kui mitmendat korda.

Samuti ei pakkunud rootslastele uudiseid tänahommikune garderoob. Sinist lukuga jakki, olevat Victoria seljas nähtud alles 22. oktoobril ning poolsaapaid, samuti Tabitha Simmonsi kollektsioonist, olid viimati jalas paar nädalat tagasi.

Siiski võttis printsess, rootslaste kinnitusel, visiidile kaasa vähemalt ühe uue asja - satiinist Stella McCartney kleidi, mida ta kandis galaõhtusöögil Rootsi saatkonnas. Kleidi hinnaks on väidetavalt ligi 2000 eurot.