.Foto: AOP
Ilu ja mood
27. oktoober 2014, 17:26

5 ohtlikku iluprotseduuri, millest peaks hoiduma!

Nii mõnigi iluprotseduur võib edukaks osutumise asemel hoopis paraja jama kaela tuua. Mistõttu tasub enne nendega kaasa minemist, uurida ka nende võimalikke negatiivseid tagajärgi.

Iluprotseduure on palju ning enamik naistest neist mõnda ka endale aegajalt lubab. Enne tuleks aga kindlaks teha, kas see ikka on tervisele ohutu, kirjutab All Women Stalk.

Näiteks tuleb suure tõenäosusega hiljem kahetseda seda, kui:

1. Lasite maniküüri või pediküüri teha kahtlases salongis. Sealt on väga kerge mõnda nakkust saada.

2. Kasutasite vöökohta trimmivaid masinaid. Need võivad ju lubada peenikest pihta, kuid tegelikult need võivad vigastada ribisid ja muuta hingamise raskeks. Oluliselt ohutum on sentimeetreid kaotada tavapärase trenniga.

3. Puhastate keha liiga tihti mürkidest ehk peate niiöelda mahlapaaste. See võib lüüa segamini elektrolüütide tasakaalu, põhjustada neerupuudulikkust ja isegi surma.

4. Paigaldate endale geelküüned. Paljud salongid kasutavad geeli, mis sisaldab kahjulikke aineid, mis võivad kehale palju kurja teha.

5. Käite bikiinipiirkonda epilleerimas. See protseduur kahjustab nahka, mistõttu suureneb risk nakatuda kõikvõimalikesse bakteriaalsetesse nakkustesse.