Suhted
4. oktoober 2014, 11:00

Siivutu koolitus Tallinna kesklinnas: daamid on innukad, mõni köhib ja puristab, mõnel jooksevad mööda põski pisarad (132)

"See koolitus ei ole tühi jutt. See ei ole ka loeng ega seminar, vaid reaalne praktiline koolitus. Vähem sõnu, rohkem tegevust!" – nii reklaamis ennast kursus "Oraalseksi kunst", mida käis Tallinnas pidamas professionaalne seksitreener Jekaterina Ljubimova Moskvast.

90 euro eest saab täisealine naine soetada pääsme kolm ja pool tundi kestvale koolitusele, hinna sees – lubavad korraldajad – on vajalikud rekvisiidid, vahuvein, hea tuju ja anonüümsus. Kuulutuses on kirjas, et mehi ruumi ei lasta ning filmimine ja pildistamine on keelatud. Ahjaa, kursus on vene keeles.

Õige päeva kätte jõudes lähen piletil kirjas olevat aadressi otsima kerge hingevärinaga – äkki on seal ainult tikk-kontsade ja kunstrindadega slaavi beibed, kes on tulnud oma professionaalseid oskusi täiendama ja mina näen nende seas välja nagu kaamel portselanipoes? Äkki ei ole kohal üldse kedagi peale minu? Äkki on väga piinlik? Äkki ma ei saa spetsiifilisest vene keelest mitte midagi aru?

Laua keskel troonib libestituub

Koolituskohaks on Tallinnas Narva maantee alguses mittemidagiütleva maja kolmandal korrusel asuv tantsusaal. All koridoris tervitab tulijaid diskreetne silt, millelt asjassepühendatud võivad tunda ära piletilt tuttava logo, kus mullidest moodustub vene tähtedega kirjutatud sõna CEKC.

Kolmanda korruse uksel kontrollib pileteid poisipea, teksade ja dressipluusiga umbes viiekümnene naine. "Pange oma kott siia ära, koolituse ajal telefoni kasutada ei ole lubatud," juhendab ta vene keeles ja osutab ukse kõrval seisvatele suurtele plastkastidele.

"Siis võtke endale sealt šampanjat ja istuge, kuhu soovite!"

Ruumis on kümmekond neljakohalist lauda, iga istekoha juures juba ootamas õppematerjalid ja plastkotti pakitud dildo. Laua keskel troonib salvrätikarp ja libestituub.

Võtan saali keskel asuvalt laualt plasttopsi, mille põhja on keegi üsna kitsi käega valanud paar lonksu odavat vahuveini ja asun endale istekohta otsima.

Mõne laudkonna puhul on näha, et tegemist on koos koolitusele tulnud sõbrannadega; teised istuvad üksinda, lehitsevad materjale (mobiiltelefone näppida ei saa – need korjati ju ära) ja tunnevad ennast silmanähtavalt sama kohmetult kui mina.

Ruumi ühes otsas räägivad tüdrukud eesti keeles, sätin ennast vargsi sinnapoole. Satun istuma lauda, kus on ees juba kaks vene naist – üks veidi üle kahekümnene, näeb oma viisaka kampsuni, pikkade juuste ja prillidega välja nagu usin koolitüdruk; teine lauakaaslane on ehk kolmekümnendates, poisipeaga ja noh... nagu täiesti tavaline naine.

"Kolm minutit koolituse alguseni," teatab keegi korraldusnaiskonnast (sest ühtegi meest ju ruumi lubatud ei ole). Peale uksel kontrolörina töötanud poisiliku olekuga daami on kohal veel umbes viis-kuus asjatajat.

Õppureid on laudade taha kogunenud kolmekümne ringis. Mõned kohad jäävad tühjaks ka.

Minu hirm vähemalt seltskonda mittesobimise osas oli täiesti asjatu – enamik naisi on täiesti harilikud, sellised, keda kujutaks vabalt ette toidupoes enda kõrval kassajärjekorras seismas. Silikooni täis pumbatud huulte, juuksepikenduste ja kunstküüntega on relvastatud vaid mõni üksik eksemplar.

Ka teadmishimuliste naiste vanus on seinast seina. Viisaka koolitüdruku välimusega naine on oma kahekümne ja paari aastaga ehk kõige noorem, enamiku õppurite vanus jääb kolmekümne ja neljakümne vahele. Ühes laudkonnas istuvad küpsemas eas daamid, vanim neist ikka julgelt üle kuuekümne. Kui juba mainitud eestikeelne nurgake välja arvata, on ruumis kosta venekeelset juttu.

Siis hõljub ruumi keskele Jekaterina Ljubimova (ma miskipärast ei usu, et see on päris nimi, aga hüva, kutsume teda pealegi niimoodi). Ta on ilus ja sale, lühikese liibuva kleidi ja kõrgete kontsadega. Tal on pruntis huuled ja maailma kõige suuremad silmad. Riietus ja meik on seksikas, maitsekas ja väljapeetud.

Jekaterina tutvustab ennast psühholoog-seksuoloogina ja veenab, et kõik koolitajad nende firmas on kõrgharidusega. Umbes pool tundi tutvustab ta eri õppeprogramme, mida nende firma pakub. Selgub, et pärast oraalseksi-kursust toimub sessamas ruumis kohe õhtul ka koolitus "Naise orgasmi saladused". Veel saab neilt õppida naudingut pakkuva anaalseksi kunsti, tutvuda meeste salajaste ihade maailmaga ja mida kõike veel. Mõistagi soovitab Jekaterina Ljubimova meil kõik need kursused läbida.

Jekaterina on teatraalne, aktiivne, näitab kujundlikult ette erinevaid situatsioone (näiteks kuidas meest munepidi krabada). Paar väikest nalja ja auditoorium hakkab sulama. "Tuled töölt koju, mees lamab diivanil käed-jalad laiali nagu meritäht," alustab Jekaterina probleemi lahendamist elulise situatsiooni kirjeldusega.

Ka kõige tõsisema daami näole ilmub muie.

Eestikeelsete õppurite juures on tõlk. Lihtne ta töö igatahes ei ole, sest paljud venekeelsed konstruktsioonid ja seksinaljad kõlavad eesti keeles vähemalt veidi kummaliselt.

Jekaterina õpetab, kuidas ennast seksimeeleollu viia: "Kui isu ei ole, kujutage ette, et te olete oma lemmiknaisnäitleja. Vaadake mõnda kohta filmist, kus ta meest võrgutab. Pange tähele, kuidas ta räägib, kuidas ta käitub, mis tal seljas on, kuidas mees reageerib. Siis mõelge end selle naise kehasse ja hopsti! – oletegi ilus ja seksikas!"

Edasi veereb jutt seksileludele ja viguritele, millest võib voodis tulu tõusta. Näiteks kuuleme, et igal naisel peaksid olema kodus aluspüksid, millel on jalge vahel pilu. "Neid ei pea seksimiseks ära võtmagi, jätate jalga ja sealt läbi pilu siis. Ja kui te olete nendes paar korda seksinud ja ütlete mehele kuskil avalikus kohas, et teil on täna need püksikud jalas, siis ta on kohe küps," julgustab õpetaja.

Samuti selgub, et igal naisel peaks koduses garderoobis olema võrkkostüüm, millega oma meest võluda. "Lähete suvalisel hetkel välja ja panete selle võrgu selga. Siis sinna peale kleidi ja saapad. Pealt ei ole midagi paista, aga mees ju teab, et see on teil seljas!"

Naised kribivad õpetused hoolikalt kladesse üles.

Siis soovitab Jekaterina väikest hobuserauakujulist vibraatorit: "See ei hirmuta mehi, sest see pole üldse peenise moodi!"

Väga hea pidavat olema ka silikoonist muna, mis käib peenise peale ja millega "käsitööd tehes on mehel tunne, nagu ta paneks oma peenise korraga suhu, vagiinasse ja anusesse!" Kui muna pärast naudingut ära loputada, saab seda jälle kasutada.

Jekaterina räägib nii enesestmõistetavalt ja loomulikult, et ei tule meeldegi piinlikkust tunda – peenise otsa käiv seksimuna omaduste analüüsimine tundub sama normaalne, nagu arutaks sõbrannaga, millised sukkpüksid on parimad.

Kõiki abivahendeid ja vidinaid, millest juttu, saab mõistagi sealsamas koolituse vaheajal osta.

Daamid harjutavad usinalt, libesti lirtsumas

Kulub poolteist tundi, kui jõuame viimaks kursuse teemani: suuseksikunstini.

"Kui naine jääb vanemaks, siis ta tupp ei ole enam nii kitsas kui noorena, eriti pärast paari lapse sünnitamist. Siis muutubki olulisemaks see, mis te oma käte ja suuga teha oskate," õpetab Jekaterina ja korraldab: "Võtke dildod kottidest välja!"

Daamid lähevad elevaks.

Jekaterina tutvustab dildot: "Tema nimi on Kolik." (Jah, nad on dildole nime pannud!)

"Kolenka on meil selline väiksemat sorti, väiksematega ongi parem alustada."

Kolik on roosa ja lõhnab nagu kumm, võbeleb kergelt ja tundub käe all tuttavalt mõnus. Dildo all on iminapp, millega saab selle naksti! laua külge kinnitada. Nüüd on mõlemad käed tööks vabaks.

Tõmbame Kolikule selga kotis leiduva kondoomi ja paneme sinna peale ohtralt libestit. Järgmised pool tundi harjutame Jekaterina ettenäitamisel erinevaid käsitöötehnikaid. Küll ühe, küll kahe käega. Mõned harjutused nõuavad täitsa head manuaalset vilumust: proovige ise keerutada üht kätt peenisepeal – nagu pressiks sidrunit –, ning libistada samal ajal teisega mööda peenist üles-alla!

Daamid harjutavad usinalt, libesti käte vahel lirtsumas. Jekaterina käib ruumis edasi-tagasi ja kiidab tublimaid. Miskipärast meenub tüdrukute käsitöötund põhikoolist.

Praktilisele osale järgneb puhkepaus. Müügileti ees tungleb naistesumm. Üks daam ostab Jelena kiidetud silikoonist käsitöömune terve resti jagu.

Tahaks minna uusi oskusi harjutama

Koolituse teises pooles asume kohe asja juurde. "Pange Kolikule uus kondoom, nüüd hakkame oraaltehnikat harjutama. Kõigepealt on oluline õppida ära sügava kurgu tehnika, sest see ajab kõik mehed hulluks," teatab Jekaterina.

"Alustuseks peab peenis olema korralikult süljene," ütleb ta ja lakub oma dildo igast küljest usinalt läikima.

"Sügava kurgu puhul on kõige keerulisem peenis kurgu piirist üle saada. Aga seda saab harjutada, lähete dildoga vanni ja proovite rahulikult. Kui ainult kurgus halb on, siis võib edasi minna, aga kui maost üles hakkab ajama, siis tõmmake jälle natuke tagasi. Umbes nädalaga peaksid kõik selle ära õppima," kinnitab Jekaterina.

Oma sõnade tõestuseks paneb ta Koliku iminapaga naksti! lauale ja imeb selle endale lõpuni kurku. Kolmkümmend naist ahhetavad vaimustusest ja kingivad Jekaterinale aplausi.

"Kurgu piirist ülesaamiseks on kaks tehnikat. Üks on see, et teed kurgu suureks, nagu haigutaksid, ja hingad täpselt sel ajal välja, kui peenist kurku surud. Teine on see, et nõksutad peaga samal ajal, see lõdvestab ka kurku," õpetab vilunud daam.

Lisaks peab pea olema laua poole kallutatud nii, et kael oleks sirge.

Laudadel kõlkuvad Kolikud kaovad huulte vahele. Trenni saadavad süljelurin ja kerged kõõksud. Pilt, kuidas kolmkümmend naisterahvast korraga dildot sügavale kurku surub, ei unune ilmselt niipea.

Daamid on innukad, mõni köhib ja puristab, mõnel jooksevad mööda põski pisarad. Jekaterina käib õppeklassis ringi nagu pedagoog muiste ja julgustab. Tublimad, kes dildo lõpuni neelavad, saavad teistelt kiituseks aplausi. Koolitüdruku moega usinal neiul õnnestub harjutus väga hästi. Veidi üle kuuekümnesel proual, ilmselt juba vanaemal, kaob kummist peenis samuti lõpuni kurku.

Lõpu poole katsetatakse ka teisi tehnikaid, üks naljakama nimega kui teine: "Eskimo", "Lainetav meri" ja "Vedru" ja nii edasi. Proovime panna Koliku ühte põske, nagu peseksime sellega hambaid, liigutame seda põsest põske, hõõrume vastu suulage ja lõpuks teeme taas mõningaid kõrgemat koordinatsiooni nõudvaid harjutusi käte ja suu koostöös.

Paljud võtted on sellised, mille peale iga natukegi nutikam naisterahvas on praktika käigus juba isegi tulnud. Mõned on aga sellised, mille peale annab tulla. Igatahes tahaks juba minna oma uusi oskusi kellegi peal harjutama. Täna õhtul saavad kolmkümmend meest kuskil väga õnnelikuks.

"Võtke Kolikutel kondoom pealt ja jätke nad siia lauale. Ja ärge nüüd kõiki uusi trikke mehele korraga välja küll käige – õpetage talle ikka üks-kaks uut asja korraga," pilgutab Jekaterina lõpetuseks kavalalt silma.

Seksikoolitaja Jekaterina Ljubimova nipid: mees tahab seksida ulaka plikaga!

• Mees arvab sinu kehast alati paremini kui sa ise. Ära kunagi häbene mehe nähes ühtegi osa oma kehast – see juhib ta tähelepanu just sellele, et midagi on valesti.

• Mehed naudivad seksi suuresti ka silmadega. Sellepärast tuleb oraalseksi tehes näha kogu aeg ilus välja. Vahepeal jäta tegevus pooleli ja vaata meest oma kõige maiama seksipilguga.

• Kui tahad meest suvalisel hetkel – näiteks restoranis – kuumaks kütta, silita käega hellalt oma klaasi ja vaata teda sellesama seksipilguga.

• Mees tahab seksida ulaka plikaga. Aastatepikkune kooselu ja laste sünd võivad muuta voodielu rutiinseks. Et seda ei juhtuks, on naise ülesanne iga natukese aja tagant mehele meelde tuletada: ta on tegelikult endiselt seesama vallatu neiu, kellega mees kunagi kohtus. Rutiini lõhkumiseks sobivad hästi näiteks rollimängud.

• Kui sa oled rollimänguks riietunud, anna alati mehele märku, mis osa on temal selles mängus või kuidas lugu peaks kulgema. Näiteks kui sa tuled magamistuppa Punamütsikese kostüümis ja jääd voodi kõrvale lihtsalt seisma, on mees segaduses: kes mina selles mängus olen: Vanaema, Hunt?

• Igal naisel peaks kodus olema vähemalt üks paar aluspükse, millel on jalge vahel pilu. Neist on eriti kasu autos, metsas ja teistes (pool)avalikes kohtades.

• Kui mees on muutumas sinu vastu ükskõiksemaks, näiteks pole enam nii armukade kui varem, pane selga seksikas võrkkostüüm (samuti iga naise garderoobis kohustuslik element!), sinna peale tavalised teksad ja kampsun. Kui ta küsib, kuhu sa lähed, ütle, et sõbrannaga kinno. Mees võtab end selle peale üsna kiiresti kokku.

• Enne seksi lõhnasta end alati ühe konkreetse parfüümiga, mida sa muidu ei kasuta (ära vali selleks mõnda väga levinud lõhnaõli!). Kohe pärast seksi pese parfüüm endalt maha. Mees hakkab seda lõhna seostama seksiga ja kui sa seda teinekord viguri pärast – näiteks autos või kas või suguvõsa kokkutulekul – endale peale paned, on mees silmapilk sinu ori!

• Erilisemaid trikke, näiteks anaalseksi ja sügavat kurku, ei tohi niisama ja heldekäeliselt välja käia – need jätke magustoiduks, kui mees on ennast eriti hästi üleval pidanud.

• Võta oraalseksi ajal suhu šampanjat või mullivett. Siis ei pea ise vaeva nägema – mullid teevad sinu eest tööd.