Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
28. september 2014, 19:43

4 asja, mis võivad mehelt seksiisu viia (17)

Mehedki ei ole alati seksiks valmis − uurimuste kohaselt on mitmeid asju, mis võivad meestel seksiisu viia, kirjutab Shape.com.

Ajakirjas Archives of Sexual Behavior avaldatud artikli kohaselt on neli asja, mida naised voodis teevad, ent mis meestele teinekord meele järele ei ole.

1. Poed voodisse kohe trenni järel.

Kui naise ihu lõhnab imelikult või antud juhul higi järele, võib mehel seksiisu kaduda. Haisu ei kompenseeri ilus naeratus, pehme nahk või seksikas hääletoon. Seksiisu viib ära ka ebameeldiv hingeõhk.

2. Ebakindlus.

Sa ei julge mehe ees riidest lahti võtta? Lükkad mehe eemale, kui ta üritab suuseksi teha? Oled liiga vaikne ja tuim? Kuigi on mehi, kellele need asjad meeldida võivad, viitavad taolised käitumised enamasti ebakindlusele.

3. Tõsine jutt.

Mõned on seksi ajal vait, mõnedele meeldib jutustada. Seksi ajal ei tasuks arutada maailmapoliitilisi küsimusi või hakata lahkama argimuresid, ka liigne ropendamine ei tule kasuks. Rääkige enne seksi omavahel läbi, kas ja kuidas kummalegi teist üldse seksi ajal jutustamine meeldib.

4. Suudled teda kohe pärast suuseksi.

Osale meestele ei meeldi, kui oled just suuseksi lõpetanud ning suudled teda seejärel suule. Sama kehtib tegelikult ka naiste puhul. Oota hetke või suudle muid kohti või küsi, kas on okei suudelda.