Suurbritanniast pärit pensionil näitlejanna Katy Bedford (75) on elu jookul iluoperatsioonidele kulutanud üle 50 000 euro. Foto: Caters News Agency
Mitmesugust
19. september 2014, 15:02

OOTA, KUI VANA SEE NAINE ON?! Pensionär on kulutanud iluoperatsioonidele üle 50 000 euro! (17)

Suurbritanniast pärit pensionil näitlejanna Katy Bedford (75) on elu jookul iluoperatsioonidele kulutanud üle 50 000 euro. Naine nentis, et tema noorusliku välimuse tõttu ei paku keegi talle isegi ühistranspordis istet!

75aastane Katy käis oma esimesel iluoperatsioonul 1986 aastal, mil ta oli 47aastane. Sellest ajast saadik on ta ilukirurgi noa all käinud 18 korda, vahendas Daily Mail.

"Kohe, kui ma märkan, et miski mulle mu välimuse juures ei meeldi, lasen ma seda kohendada," rääkis Katy.

"Kui ma peeglisse vaatan, siis soovin ma, et mu peegelpilt mulle naerataks. Vananemisega kaasnevad muutused pole ju üldse atraktiivsed," tõdes naine.

Viimati käis Katy ilukirurgi vastuvõtul 2013. aasta oktoobris, mil ta lasi oma paremale jalale, puusadele, kõhule ja rinnapiirkonnale rasvaimu teha.

Enne seda, 2012. aasta aprillis, lasi ta pingutada oma nägu ja kaela, kohendada kulme ja põski ning teha samuti rasvaimu.

"Ma lihtsalt armastan seda momenti kui operatsioon on läbi ja operatsioonilaual lamav Katy on paari kilo võrra kergem," oli naine rõõmus.