Foto: KROONIKA SCANPIX
Mitmesugust
12. september 2014, 10:05

Maarja-Liis Ilus järgneb kallimale maailma otsa (30)

Augusti lõpus teatas ärimees ja lauljatar Maarja-Liis Ilusa (33) elukaaslane Fred Krieger (35) oma Facebooki kontol, et ta kolis Californiasse, täpsemalt Silicon Valleysse, mis on ju innovaatiliste tehnoloogiaettevõtete ja idufirmade kasvulava. Fred tõukab seal takka oma IT-ärisid – ta on näiteks portaalide Scoro.com ja Mygigs.com asutaja. Maarja-Liisi ja Fredi kaugsuhtest ei saa seejuures siiski juttugi olla, sest lauljatar järgneb juba septembri lõpus Fredile, et lubada endale Ameerikas üks pikk ja mõnus puhkus!

«See suvi oli meeldivalt tempokas, näiteks juulikuus oli iga päev kontsert,» räägib Marja-Liis. «Augustis oli mul neli kontserti nädalas. Nüüd, kui ilmad on juba sügisesed, on paras aeg Ameerikas pisut puhata.»


Kuigi Maarja-Liis plaanib Silicon Valley sooja päikese all peamiselt akusid laadida, astub ta seal ka lavale: «Sealsed kohalikud eestlased korraldavad mõned kontserdid, kus ma üles astun.»


Tuntumatest tehnoloogiahiidudest paikneb Silicon Valley`is näiteks Adobe Systems, Apple, eBay, Google, Hewlett-Packard, Intel, Xerox ja Yahoo!. Panustame Fredile.