Foto: AVON
Mitmesugust
26. august 2014, 12:41

Avon tutvustab esimest huulepulka, mis on loodud selfie'de tegemiseks (1)

Uues kampaanias tutvustab Avon innovaatilist toodet - huulepulka Ultra Color Bold, mille eesmärgiks on aidata naistel luua täiuslik selfie, tänu millele ei ole vaja kasutada filtreid.

Avon on kaasaegne firma, mis jälgib hoolsalt moemaailma trende. Uus huulepulk Ultra Color Bold sisaldab rohkem värvipigmente kui tavalised huulepulgad ning lubab luua viimistletud ja julge meigi vaid ühe liigutusega. Ultra Color Bold’i rikkalikult hooldav koostis on saavutatud tänu toitvatele õlidele ja E-vitamiini kasutusele. Huulepulk sisaldab SPF 15 ja annab täieliku katvuse ja õrna läike. Huulepulga hinnaks on 7€.  Sarjas on saadaval 15 värvitooni.



Liz Pugh, Avoni meigikunstnik, väidab, et julge huulevärvi kasutamine on hetkel väga moes. "Sellel aastal on erksad huuletoonid väga IN, sest võivad peita nii mõnegi iluvea. Ultra Color Bold'i tavalisest suurem värvipigmendi sisaldus juhib tähelepanu huultele, mis on lihtne ja praktiline nipp püüdmaks pilke. See lisab pildile särtsu ja lubab rohkem tähelepanu saavutada. Seda ka sotsiaalmeedias."



Selfie ehk endast tehtud pilt on uus kuum sõna sotsiaalmeedia maailmas. Vastavalt Tesco Mobile viimasele uuringule ilmub iga nädal üle 17 miljoni selfie-pildi sotsiaalmeedia kanalites. Uuringu tulemustest ilmneb samuti, et enamus selfie-sõltlaseid otsivad viise kuidas täiustada oma pilte filtreid kasutamata. Vastavalt tehtud uuringule, saavad inimesed inspiratsiooni reality-kuulsuste nagu Kim Kardashian pilte vaadates.



Neli nippi, kuidas luua ideaalne #nofilter selfie:

1. Ole julge - julge huulevärv määratleb paremini huulte kuju ja lubab hõlpsasti luua täidlasi huuli, juhtides tähelepanu olulisemale. Samuti näeb erksam värv nutitelefoni kaameras tihtilugu paremini välja kui loomulikud ja tagasihoidlikud toonid.


2. Ära mossita - lase erksal huulevärvil rääkida enda eest, loomulikult naeratades. Ja ei mingit pardinäo tegemist!


3. Kontuur on tähtis - nutitelefoni kaamerad kaotavad tihti detaile ja sügavust, mistõttu tasub pöörata tähelepanu selgete kontuuride loomisele nii huule-, kulmu- kui ka silmajoonel.


4. Kasuta valgust - väldi tugevat erksast valgust, eelistades pehmet sooja valgust, näiteks mis tuleb aknast.



Maailma üks juhtivaid ilutoodete otsemüügifirmasid Avon on ettevõte naistele, mille aastakäive on ligi 10 miljardit dollarit. Avon tegutseb enam kui 100-s riigis üle maailma ning Avoni tooteid müüvad enam kui 6 miljonit sõltumatut Avoni müügiesindajat. Avoni tootevalikus on nii ilutooted, parfüümid, nahahooldusvahendid, kui ka aksessuaarid. Avoni brändid on Anew, Avon Color, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals jne.