Blogid

Eestile (12)

LISA KOMMENTAAR

dish26. august 2014, 21:21
Täpsustav repliik nõukaaja teemas. Koolimajad kohandatakse valimisjaoskondadeks
tänapäevalgi. Puht ratsionaalsus. Aga defitsiiti jagati tõesti. Mina sain isegi banaani.
Eelisjärjekorras. Sest olin ensv valimisagitaator. Päris mitu aastat.
.
Seda ametit polnud mul teha mingi kunst, kui selleks anti tööjuurest vaba päev. Aga
mind sunniti kodusistujate uksekella andma mitte pärast, vaid e n n e
valimisjaoskonna sulgemist. Valimiskasti kaasastassimisest ma keeldusin,
ave emale26. august 2014, 12:55
11.juulil 2014.a. ilmus intervjuu avega välis-eesti ajalehes. siis töötas ta poole kohaga. ta on bluffinud siis kas ajakirjanikule või teile..peale sellist väidet ma isegi ei imesta, kui te jutustate muinasjutte valimas mittekäimisest ja oma peaaegu riigivastastest väljaütlemistest valimisagitaatoritele..
Ave ema26. august 2014, 12:32
Pean siiski täpsustamise huvides ütlema, et ühel, eriti õelal, kommenteerijal on vananenud andmed. Ave töötab arhiivis juba hulka aega täiskohaga ja soliidse palgaga, pealegi saab ta ise valida tööajad. Väliseestlastega, nii vanemate, kui viimastel aastatel USA-sse läinutega, suhtleb Ave vägagi tihedalt!
tädi maalile- avele26. august 2014, 12:09
väärilisem ja tasuvam töö? poole kohaga töö. väikelinna eestlaste kogukonna arhiivis...ajaloolase haridus puudub. enda sobivuse tõestamiseks väljamõeldud suur patriotism. kgb-le olid kõik patrioodid teada. kui nad ei olnud kirjanikud jm. kultuuritegelased, neid kap.maadesse ei lastud. kui kedagi välja lasti, pidi kodumaale maha jääma abikaasa või lapsed. avel neid polnud. ja ameerikasse ei sõitnud ta mitte mõne lähisugulase juurde..kokkuvõttes, see viisa saamine oli siiski üksjagu kahtlane...lausa naeruväärne on ave väide, et sai selle loa ootamatult..
Tädi Maali26. august 2014, 11:51
No küll eestlastes on ikka tohutu palju kadedust ja õelust nende suhtes, kes moel või teisel on siit hädaorust saanud kaugele ja võõrsil ka väärilisema ja tasuvama töö leidnud! Kõik see sapp Ave aadressil on ju silmaganähtav kadedus! Eks te siinolijad tõelised patrioodid tehke siis Eesti elu ka paremaks, et siit ei peaks keegi lahkuma ja tahaks isegi tagasi tulla mõni! Ka see lõpuku ilkumine presidendiproua Evelini kallal pole muud ju kui nõretav kadedus! Olete ise küll tõelised moraalijüngrid!
jääb arusaamatuks25. august 2014, 19:44
jääb arusaamatuks, kuidas see kanakasvatus kuskil pärapõrgus ameerikas nüüd eesti jaoks nagu julgeoleku riski oleks põhjustanud, nii ränka, et tuli KGB loal Ameerikasse kanu kasvatma tulla ja disaineri diplomiga mingit kohalikku arhiivi korrastama?
need paljud väiseestlased otsivad ikka põhjendusi ja eneseõigutust, et kord minema joosti..sellest ka need isamaaliususest nõretavad lood..
sellepärast, et 25. august 2014, 02:51
sellpärast välieestlastega Ameerikas ei suhtlegi. kuidagi liiga patriootilised, samas Eestimaa tegelikkust teadmata. nagu ma ameeriklastele seletan, et seda sini- must- valget saab nagu liiga palju ja tegelik elu käis siiski teistmoodi kui avegi siin paksude värvidega maalides teda annab..
dish24. august 2014, 16:19
Tere taasiseseisvuspäeva, armas ameerika-Ave! Seisin minagi balti ketis, ent ei lootnud sealt muud kui vastuhaku laienemist. Aga näedsa! MRP võttis Gorba tõsiseks, Jeltsin lasi saksa tähtedega Eesti, Läti ja Leedu vabaks ja Putin ei tea nüüd, kuidas neid maid taas allutada.
.
Mainid aastaid 1918, ' 91.. Olgu poliitikaga kuis on (iga mats Lakewoodi Eesti majja luuletusi lugema ei julgekski tulla), aga su elulooline avameelsus hirmutab veidi. Liiga haavatavaks teed sa end seeläbi. Samas on ses miskit enesekindlust ja just seepärast sa mulle meeldidki.
tsensuur24. august 2014, 11:08
2 kommentaari, kus 1-tegi roppu sõna ei olnud, aga kahtluse alla seati blogija suur patriotism, on kustutatud.
Ave Maria Blithe23. august 2014, 18:30
Viibin hetkel Californias puhkusel ja ei soovi pikalt arvuti ees istuda, hakkangi just randa igahommikusesse jooga tundi minema. Soovin kõigile ilusat päeva ja natuke rohkem vaimuvalgust. Namaste!
Ave ema22. august 2014, 08:59
Ma ei viitsi vastata igatsugu lollustele artiklisse mittepuutuvate asjade kohta, kuigi - Ave abiellus 1993.a. nn. oma `´elupäästjaga` teisel mandril ja 2011.a. siiski teise mehega! On nüüd selge? Ave lahkus Eestist 1990.a.märtsis,siis polnud Eesti Vabariigist veel aimugi!Kas härra Lukas peab ka minu tütart mugavusturistiks või mitte parema elu otsijaks väljaspool Eestis? Saatsin ta ise isiklikult minema nõukogude võimu eest, ei tahtnud, et juba kolmas põlv peaks elama selles orjuses! Härra Lukasel pole muidugi mõtet mõnest teisest riigist endale paremaid elutingimusi otsida, tal on siingi hea elada endise riigikogulase kõrge pensionivõimaluse ja edaspidiste tasuvate töökohtade võimalusel!
Ave Maria Blithe22. august 2014, 06:31
Tänapäeval juhtub ikka vahel nii, et üks abielu lõppeb ja mõne aja pärast kellegi teisega abiellutakse. Nii palju võiks ju ikka hall-ollust alles olla, et sellest ise aru saada. Peatset paranemist!