Mitmesugust

NAISELIK VÕI EBAEETILINE? Emad lõid Instagrami konto venitusarmidele! (8)

LISA KOMMENTAAR

haige27. august 2014, 16:22
no ma ei saa aru millejaoks sellist asja peab tervele maailmale näitama? jälk!
vaatasin19. august 2014, 18:27
Kallid inimesed, ennem kui hakkate siin jälle eestlaslikult sappi pritsima, siis vaadake, mis seal üldse kirjas on ja kuidas saadi need venitusarmid. Seega emad, kes on sünnitanud peaksid nüüd ennast varjama, sest kõhukene venib lapse kandmisega välja? Peaksid häbenema, et nad andsid kandsid oma last ja tõid ta ilmale? Vabandage väga, aga see ei ole enam keskaeg, et emad peaksid häbenema, et rasedad on ja hiljem ei ole nende välimus enam sama. Mõelge ennem natukene, mida suust välja ajate. Muud ei olegi enam netis teha, kui kõiki kritiseerida?
Naljakas19. august 2014, 12:25
Ütleme nüüd ausalt, et selleks, et venitusarme omada, ei pea keegi olema emaks saanud/saamas või isegi naine. Piisab, kui oled kiiresti paksuks läinud, sportlane või kiiresti pikkust visanud. Muidugi on lapse saamine uhkuse asi, kuid jääb vaikselt mulje, et inimeste vaimne areng on enese pildistamismaaniaga taandumas. Jabur.
Mina_ise18. august 2014, 21:49
Venitusarm venitusarmiks , aga karvane köht naisterahval on küll kole !
Noor naine16. august 2014, 13:52
Oi-oi, kui jube, lausa ebaeetiline! Õhtulehes ei teatagi, mis eetika on ja kust võetakse need inimesed, kes siia jutukesi kirjutavad? Ebareaalne solk! Muidugi mulle meeldib see vastandus, et naiselik vs ''ebaeetiline'', et venitusarmideta naised siis pole naiselikud? Mul on ka venitus armid, aga mitte emadusest või tüsedusest, vaid kasvamisest. Jah, heledad ja väiksemad, aga ometigi olemas. Kahjuks photoshop veel elusinimese peal ei toimi ja antud püstitus on lihtsalt jabur!
Gasell15. august 2014, 22:06
Jõehobud panid tiigrikostüümid selga.
hm15. august 2014, 16:16
ebaEETILINE? Kulla Õhtuleht, ega sa kogemata kombel ei mõelnud ebaESTEETILINE? Need sõnad on mõnevõrra erineva tähendusega.
:)15. august 2014, 20:24
Suures tuhinas unustati ka viimase aja hittsõna "võigas"