Mitmesugust

SÜDAMLIK VIDEO: 4aastane tüdruk mõistis, et kustutatud fotot ei saa enam mitte kunagi tagasi (4)

LISA KOMMENTAAR

vanaema15. august 2014, 18:00
Filmisin oma lapselast vahetult peale sündi, see, kuidas ta nabanüüri töödeldi, kuidas randmepael pandi jne. Järgmisel päeval tahtsin tütrele meelehead teha ja teda lapsega filmida, kuid oo õudust, filmisin eelmise päeva filmi peale.
Teine ebaõnn. Seesama õnnetu film, kogu esimese eluaasta väikesed kaadrid. Ühel hetkel käis klõks ja filmi lõpp läks kassetis kinnitusest lahti. Nii see film seisab. Teda parandada ei oska ja ei tea ka kuhu pöörduda, kus seda väikest filmikassetti parandada või ümberfilmida osataks.
tore26. august 2014, 11:13
mine sellisesse kohta nagu Fotoluks
D'oO-le...15. august 2014, 16:52
kuule ära aja iba, eks ole. Digikaamerad pole süüdi milleski kui inimesed ise lollid. Pildid ei kao kuhugi isegi siis kui oled "ära kustutanud". Internetis on sadu andmete taastamise programme olemas, ka tasuta variante (näiteks kasvõi see - http://www.glarysoft.com/glary-undelete). Seni kuni ei ole rohkem midagi teinud peale kustutamist, on sul 99,9% võimalus need taastada.
D'O.15. august 2014, 13:05
Siit MORAAL: ärge pildistage digikaameratega, vaid vanade FILMIkaameratega ja klasutage AINULT must/valget filmi, sest värvifilm (negatiiv ja ka positiiv!) kaotab aja jooksul värvid, aga must/valge jääb püsima!!