Blogid

Seagali juhtum näitas eestlase ignorantsust (146)

LISA KOMMENTAAR

Nistutin22. august 2014, 07:46
Seagal-idioodist PUTINIST!!!
Arvo21. august 2014, 11:11
Putinist.Igaüks kes toetab Putinit toetab sõnavabaduse piiramist,vabameelsete tagakiusamist,Putinil ongi praegu vaja seagaleid deprtieusid ja teisi selliseid,nii nagu nõuka ajal oli vaja Dean Reedi kui nn Nõukogude Elvist.Kullakesed muusika vastu ei sõdi keegi sõditakse kaasajoogsikutega nii nagu jäeti tegemata 1933 a Hitleriga,kui jätame selle praegu tegemata,siis saame uue Hitleri või ma eksin?
aga20. august 2014, 19:57
kutsuks veel Kobzoni ja selle vene kodakondse Depardieu ja leiame veel ,kes on Putini toetuseks laulma. korraldame meil sellise mõnusa õhtu, ja juba järgmine päev vuravad autod kala,liha ja piimaga vene poole. ja kohe kaob tööpuudus ja inimesed korraldavad kohe rõõmust veel ühe keti....
20. august 2014, 19:44
Ausalt öelda piinlik. teeb naiste margi täis oma lollide juttudega. Selliste preilnade pärast suhtuvadki paljud mehed naistesse kui alamatesse olenditesse.
Väga piinlik lugeda20. august 2014, 19:40
Katrin Lust vist ei tea, mis Kiievis toimub ja mis Seagal Moskvas teinud ja rääkinud on.
KON20. august 2014, 18:55
kui peaksin tõnis mäge, nägema näitan talle keskmist mis sest et on rahvamees aga uue maailma ja vana vahel on nüüd pragu!
Tasuja20. august 2014, 16:23
Eestlased on ajupestud orjarahvas.
Nii kui keegi kurja häält teeb....
kohe tagumik ette...
Appikene20. august 2014, 11:35
Kui ma loen eestlaste kohta selliseid uudiseid ja kuulen mida nad öelnud on, siis tekib ausalt selline tunne et mul on häbi olla eestlane! Jah väiksed tugevad inimesed aga mis suhtumine? Kui ma oleks kuulnud et seagal tuleb Eestisse, mul oleks excitment põhjas! Ei ma ei ole patrioot ja ma pole kunagi Eestist ega selle rahvast lugu pidanud. Aga ma üritan oma kodumaad respekteerima, ma üritan tahtlikult seda tunnet kasvatada, aga selliste lugude kuulmine viib respekti jälle nulli.
lugeja20. august 2014, 08:50
Tegu ei ole ignorantsusega, vaid sirgeseljalisusega. Tähtis pole see, mida inimene enda kohta välja näitab vaid see kes ta on ja kuidas käitub!
Tegelane just esines Sevastoopolis16. august 2014, 15:39
Laval riietas end Putini pildiga rubaškasse ja samal ajal karjuti ühiselt kiitusi Vene maade liiitjale...Tõnis Mägi tuleb kiita ja ainult kiita !!! Häbi Vene propaganda teenritele Eestis !!!
kon20. august 2014, 18:58
mi see kuradi propakanda siia loeb Hollywood sellised tolasid täis täiest mõttetu ila, tõnis pani täiega nõrkka inimest.
mumm15. august 2014, 21:27
see lehm küll pole mingi arvamusliider, olgu vait
eneL15. august 2014, 16:07
Loen ja imestan. Võib olla tõesti oleks pidanud Seagal olema Augustibluusil, aga argumendid, mis Lust selle kaitseks välja laseb, on kummalised. Sellepärast, et ta on Inglismaal hit? On Lust kindel, et ta ka Eestis oleks hit? Nimetab tead C-kategooria näitlejaks ja väidab, et me kardame teda? Pigem kartsid korraldajad tema julgeoleku pärast ja ei tahtnud jamasid. Ju siis polnud asendamatu esineja. Keelustatud pole midagi. Tegu oli korraldajate otsusega ja filme ilmselt näidatakse, kui neil peaks müügiedu olema ja neid ei boikoteerita. Kui vaatajaid pole, siis ka ei näidata. Kapitalism, tead
Radist16. august 2014, 16:48
Armas eneL, arvan samuti, et Lust bluhvib. Biitlimaa inimesed hindavad ameeriklast Seagalit rohkem märulikomödiandi kui hobimuusikuna. Aga kes tahab, see usub muud.
midav15. august 2014, 13:04
vähem selle blogisid lugeda ja seda natuke rumalat nägu näha,seda parem - närv puhkab!!!
Arene,harjuta,siis kirjuta essee..käi eksamil!
Tõesti...miks lastakse tal sõna võtta!!!
:SS
ei taha solvata,aga pole meeldiv SELLISEID kujusid kohata....
suuuuuure ringiga mööda!
ignorant15. august 2014, 12:57
ausalt - K. Lust võiks osades asjades lihtsalt oma suu pidada. Isiklikult mingit sümpaatiat ei ärata,eriti just paljuski oma rumaluse ja ka....ülbuse tõttu..
Neiu,räägi millegist muust! - kui sellised ajal võetakse mingi a la punalipp välja ja pooldatakse suurimat ohtu maailmale,sõjakollet ja diktaatorit - siis peab igaüks oma sõnade eest vastust andma,nii ka Seagal!
Kui oled nii lühinägelik ja hakkad siin mingite tavaliste asjade vahel võrdlust tõmbama - palun ära puuduta enam seda teemat.
Seagali avaldus oli shokk mitte ainult mulle,ilmselt teistelegi,omades mingit veel mingit austust selle ´õigluse´võitleja vastu!
See pole mingi nõiajaht ja samuti ei öeldud talle ära sellepärast et oleks pooldanud mingit gay - vms liikumist.
Tee lihtsalt asjadel vahet ja edukat analüüsimisvõimet tulevikuks,kui jälle midagi taolist avaldama hakkad!
Arvamus : Katrin Lusti seisukohtade pidev Kremli-meelsus jätab lahtiseks ainult ùhe kùsimuse - 15. august 2014, 05:03
kas kooseisuline vòi mitte-kooseisuline ?
Kersti14. august 2014, 19:08
Peaministri abikaasa teeb meile vaenulikus telekanalis(nagu PBK kohta öeldakse)juba kuid iga päev mitu pikka "Dormeo" reklaami. Kõik on rahul!
Artur14. august 2014, 21:09
Luisa Värk? Paluks lingiviidet. Ja kui ong, et vana seebimull kedratakse, mis tähtsust.
selle jamakirjutise autorile:13. august 2014, 20:19
püha taevas, kasva suureks! muud pole hetkel soovitada.
Ats13. august 2014, 15:03
Lugesin sedakirjutist, ja kurb hakkas neiukesest. Mõttetu.....
Seagull13. august 2014, 10:53
Vaata yuotubest mõnda tema lugu, ei avalda küll erilist mõju, ega se asi ka eetri aega ei saaks kui mees poleks juba enne kuulus olnud. Vaevalt ka et britid teda ka nüüd päris bluusi jumalaks peavad seal pool on hoopis teine muusika suurkulutajatel kõrvus, pigem võib olla üllatunud et mees kes kõneleb eriliselt udlse nii laulda suudab, EI kaotanud eesti publik küll midagi märkimisväärset. Ja siis peab siiski meeles pidama et Venemaa on Eesti naaber, Inglismaast aga üsna kaugel.
Wolkonski13. august 2014, 09:08
Ma ei tea SITEMAT lauljat kui M.Raud ja T.Mägi.Vaatan alati hea meelega Seagali filme ja ka tema tehtud muusika on täiesti heal tasemel
imede ime12. august 2014, 22:35
Alles hetk tagasi näitas Lustiblogi reklaam kommentaaride arvuks 114, kuid saiti avades sai lugeda neist vaid 90. Kustutusprotsent näitab midagi Õhtulehe kohta. Nagu ka äsjane nivelleerimine.
Ignorantsele Katrin Lustile12. august 2014, 15:55
Te olete tõesti väga ignorantne, te ignoneerite inimeste õigust elada. Te teotate seega siis mõrvareid kes tapavad, vägistavad ja piinavad enda lõbustuseks tavalisi inimesi. Loodetavasti kannatate ka teie ise või mõni teie pereliige kunagi terroristide käe läbi ja eks vaatame kui rõõmsad te olete kui teised seda ignoreerivad
mõtiskleb12. august 2014, 10:22
Kui nüüd olla täielikult põhimõtteline, siis peaks ju ka Iisraeli sümfoonikuid boikoteerima, sest mainitud riigike on ju samuti tapnud sadu süütuid inimesi - kas pole nii?!?
14. august 2014, 15:29
kui nüüd lisada siis väljend genotsiid, siis milline rahvus sellega hetkel aktiivselt tegeleb?
mina18. august 2014, 14:13
vahe on ilmselt selles kui samamoodi suure hurraaga nn söjalipp vardasse ja esinema! Enam kui kindel et ka siis ei tuleks nende kontserdist mdiagi välja!
Loeb ikka inimese suhtumine,rahvus ega riigi esindajate teod pole inimese elus ikka nii määravad v.a juhul kui ta ise neid ohtusid suure suuga ei propageeri..
Seagali juhtum oli konkreetne näide provokatsioonist ....erinevus olemas! Kas pole??!!!
Tasuks see ka läbi mõelda.....!
Mammi12. august 2014, 09:32
Sa ise ei teadnudki mis Seagal ja nüüd kiidulaul tema muusikale.Kui hirmsasti teda kuulata tahad oleks võinud minna Venemaale või Ukrainasse kuulama.Ma ei tea ,kusagil ta venelastele esines.Boikott oli sellepärast et SEAGAL ütles selgelt välja et ei mõista hukka venelaste tegu Ukrainas. Muu venemeelsusega on nagu on.Mõnel eestlasel on veel eestlust alles. Nii sai näidata toetust ukraina rahvale ,mitte pugeda peppu vene kummardajatele.
Kivimehele12. august 2014, 08:29
Siis tuleb riigist välja ajada.Ja-ja.
Tõesti...12. august 2014, 08:25
Milleks kinosid boikoteerida.Kinolinalt ta ju ometi alla saali ei astu.Aga kontserti andes on ta ju ise siin. Vaevalt et Seagal täie rauaga venemeelne on. Mulle meeldib ka venelaste juures palju ja on ka teisi.Kas meid otsitakse nüüd ülesse ja aetakse riigist välja või?
13. august 2014, 06:36
Sinusugune vene tarakan tuleb laiaks lömastada!
Radist11. august 2014, 23:27
Lubage mulle veel üks repliik, enne kui teid kõiki magama saadan. Asi pole üldse Seagalis. Oleks Lust ette söötnud ükskõik mis nime, kasvõi Hans H.Luige, oleks siin sama hulk asjatundmatuid (ignorantseid) komme lugeda olnud. Ma tean, millest räägin, sest olen kommentaator olnud juba aastast 2006. Head ööd!
14. august 2014, 15:36
et siis slängis: kommar ;)
Elts11. august 2014, 23:13
See,et Seagal Eestis ära keelati,sellega ka mina isiklikult ei nõustu,et muusikust ja märulikangelasest tehti poliitik,kes pooldab Venemaa poliitikat.Ma arvan,et Eesti on demokraatlik maa ja eri hoiakud ja eri arvamused on demokraatliku riigi tunnus.Ma ka ei ole sellest aru saanud,miks ta riigi keelu sai,kui ta oleks tulnud siia muusikuna ja lauljana,mitte poliitikuna ja arvamus liidrina.
Kats võiks ka oma blogis kirjutada,miks ta otsustab oma hobuseid müüa ja mis on saanud tema Võrumaa talust?Ja veel,miks ta on teinud tutvumisportaali oma konto?Kas tõesti on tal abielu karil?
11. august 2014, 23:39
kats ja elts - paras paar, kordan veelkord peale mu kommentaari
kustutamist!
11. august 2014, 23:41
Võin seda aksioomi lõputult korrata,. Kustutamisest hoolimata. Ka kohtus!
Radist11. august 2014, 22:23
"Seagali juhtum näitas eestlase ignorantsust" Teades seda "juhtumit" ja tundes väga hästi Kati s@pru, ei mõista ma, mis seos on neil e e s t l a s e ignorantsusega? Teadaolevalt tähendab ignorantsus võhiklikkust ja asjatundmatust. Aga just eestlased olid Seagali puhul läbinägelikud, lugedes tema lipulehvitamisest välja teadlikku poolehoidu Venemaa agressioonile naaberriikide suhtes.
.
Mis puutub Seagali kitarrimänguoskust, mida mõned maailmatasemeks koteerivad, siis näidake ette vähemalt 1 soolo, mida ta kitarril Gary Moore'st paremini esitab. C/F/G/G tšastuška pole mingi tase.
KIVIMEES11. august 2014, 21:12
MEIE TORE PRESIDENT ON KA JUUT ,MIS SA SELLEST KOSTAD!!!
L@SSIE11. august 2014, 20:27
Seni kuni pole millestki aru saanud pese ennast, venelastele pidada meeldima raseerimata ja meikimata naised.
kurr11. august 2014, 20:05
eile õhtul on mõneminutilise vahega kirjutatud 2 lühikommentaari. 1-s kasutatakse väljendit "mögise", 2.-s "plärise". järeldus - kats oli jälle purjus...
msi11. august 2014, 19:35
kats, sa oled kas väga vilets fantaseerija või eriti kehv sõber. väidad, et augustibluusi korraldaja on sinu väga hea sõber. ja et ta oma fb lehel kurtis, et teda on ähvardatud... seega olid sa siiski eestis toimuvaga kursis, kuigi väidad, et huvitud ainult välisajakirjandusest. ja kus oli siis õigel ajal sinu sõbra käsi? selle nn. nõiajahi ajal ilmutasid sa siin oma postitusi üksjagu, enamasti sulepeast väljaimetud teemadel.. ja kommentaare laekus napilt. vb andsid leivaisad sulle isegi märku, et ilma kommentaaride ja klikkideta on lusti blogi mõttetu. ja siis korraga meenus sulle see, mida sa vahetult peale londoni reisi- 29.juulil- ei mäletanud. et tgl ei olnudki londonis kõige põnevam see, mida sa ajalehtedest lugesid. et olid veel kohtumised brittidest sõpradega, kes olid suured seagali fännid. muuseas- seagali londoni kontsert toimus 25. juulil. huvitav, et need fännid seda ei külastanud ega sind sinna ei kutsunud. mõnikord oled sa väga faktitruu- milline hotell ja millisel ööl.. oleks huvitav teada saada, kus ja millal londonis sõpradega kohtusid. veel huvitavan, kes need sõbrad on..
don11. august 2014, 17:24
Meil siin pole karta miskit. Õnneks on olemas valvas Tõnis, kes kahtlasi venesõbralikke artiste meie õue peale laulma ei luba ja ekspert Mihkel, kes teab, et Steven on jube sitt laulja. Mulle näiteks meeldib Raveli Bolero, millele Tõnis on eestikeelsed sõnad teinud ja uue pealkirja pannud. Tõeline hitt. Tõepoolest, milleks meile Steven? Pole vaja. Päikest!
ben14. august 2014, 00:14
Boolero tähendab algustakti hilinemisega 4/kvardi rütmi, mitte Raveli ega Mäe hitti.
morb11. august 2014, 10:04
Seekord tahaksin tähelepanu pöörata sõnale "üdini". Lause "Radio 1 /--/ olla Seagali esinemist kiitnud üdini" on üdini mäda. Sõna "üdini" peab pea eranditult saama asendada sõnaga "täiesti" või "läbinisti".
Antud kontekstis ja lauseehituses sobib kiitmisega ainult sõna "taevani".
Järgmine kord jätkame juba uute sõnadega.
timo11. august 2014, 09:56
Eestis on üha rohkem tunda Nõukogude Liidu vaimset õhkkonda! Tahaks armsatele kaasmaalastele meelde tuletada, et selle vaimselt hullunud üliriigi hävitamiseks piisas mõttejõust -õigemini küll oma peaga mõtlemise taastumisest. Mingil hetkel muutub ideoloogiliste stampide süsteem niivõrd absurdseks ja ebausutavaks, et kõlbab veel ainult kinosaali ulmefilmi seansile. Iga maa ja rahvas on omapärane, kuid selle omaduste kompoti kohustuslikuks sundmõtteks muutmine ja katse maailma ainult etteantud toonis klaasiga aknast vaadata, muutub kiiresti hukutavaks. Jube jama küll, kui spordivõistlustele ei saa lubada ideoloogiaga sobimatuid tippsportlasi, õhuruumi ülelennule vale parteiga liitunud Finnairi piloote või spaasse puhkama ropendavaid vene turiste.... Kindlasti on meie riiklusele suuremaks ohuks Prantslastest liitlaste Mistrali-tehing kui Seagali publiku püüdmiseks mõeldud sõnavõtt mingil Venmaa kontserdil. Riigi tippude reaktsioon on olnud kahjuks lausa karjuvalt eba-adekvaatne: prantslastega koos saadeti meie sõjaline jõud Aafrikasse demokraatiat taastama ja lihtsalt sõnavabadust kasutanud ameeriklane kuulutati kõrgema taseme suude kaudu sobimatuks isegi meie publiku ees laulmiseks! Äkki on tegemist Laulva Revolutsiooni tekitatud kompleksiga: tuumariik lagunes meie laulmise mõjul olematusse -seega on laulmine ohtlikum mistahes relvastusest.......
mõtiskleb11. august 2014, 14:25
Päris asjalik mõttekäik! Minu poolt igatahes plussid! Kahju ikka vaadata-kuulata-lugeda neid silma(ja kõrva)klappidega inimesi, kes ei oska näha suuremat-laiemat pilti maailmas toimuva osas, vaid laulavad kaasa seda laulukest, mida neile ette lauldakse...
Sonny Boy Williamson11. august 2014, 18:29
Aga sa viska kõik võtmed minema ja jäta kõik uksed ja aknad lukustamata ja avali ning lase erinevad end rikastama.
no jah11. august 2014, 09:39
Tegelikult tuleb poliitika ja muusika lahus hoida, kuid samas teame,et mees tunnustas sõda ja süütute inimeste tapmist. Kui ukrainlased on raskustes ja võitlevad oma maa eest. Meie aga kutsume Putini sõbra siia laulma...
mari11. august 2014, 09:33
Esiteks muidugi ei ole põhjust rääkida rahvast. Mina pole kunagi augustibluusil käinud ja tõenäoliselt ka ei lähe. Nii nagu ei lähe üldse paljudele suvistele üritustele. Inimesed teevad tööd, harivad maad jne. Segalit enamus ei teagi. Aga pigem mulle meeldib see kohatine jonn, mis meil välja lööb- see näitab ikkagi suhet maailmaga. Euroopalik kõigesöömine on häiriv. Tahaksin rohkem näha ideaalide väärtustamist igal alal.
Tekkis11. august 2014, 08:18
uitmõte, et kui ta oleks siiski Eestis esinenud ja mõni ajakirjanik oleks esitanud korrektselt vormistatud küsimuse poliitilste vaadete kohta. Vat see vastust oleks tahtnud kuulda küll.
fdfffg11. august 2014, 04:03
njaa. ignorantsust näitab see et seagal esines sepratistidele. ajakirjanik võiks veits vahelduseks koolis käia
et siis11. august 2014, 01:42
mõtlesin ja mõtlesin ja välja mõtlesin, et lust tahab olla kui lotila, sellest asjast jäi auk tühjaks ja nüüd siis tuleb taas........ ok, on asju, millede puhul võib öelda, et eestlane on säänne ja määnne, aga selle konkreetse isendi puhul on need seisukohad just täpselt sealt, kus tuul või siis, kuulsin, et sõbrannale tehti liiga, kirjutan sellest kohe loo ja laiendan omal, oskamatul moel jumal teab kuhu. lotila puhul tõusis "seltskond" tagajalgadele, miks siis nüüd ei taha oja pets pea samaväärsete seisukohtade eest päätoimitajal mööda nööpe üles ronida........... "eestlase ignorants peletas eemale "suure" bluusmuusiku...." peaaegu nagu, et eesti mehe alukad on triibulised, või ei ole???
detroit11. august 2014, 00:06
Kats, jumalime, elus!!! Ära nüüd sellest Augustibluusist suurt numbrit tee. Edgaripäeval laulab see-eest Erich Krieger. Peaaegu sama näoga kui Seagal ja vanasti olid nad vist ühest parteist ka.
Peaasi, et ise terve oled. Õudsed mõtted tikkusid vahepeal pähe. Mitte küll nii jubedad kui msi-l kes kartis, et sa briti poissmehi läksid püüdma. Tõsi, mina pean neid alaminimesteks, a sellist nuhtlust poleks nemadki ära teeninud. Ma arvasin, et kadusid taas Argentiinasse oma obeseid otsima ja tuli meelde, et härra Putin rääkis jalgpalli MM ajal ju proua de Kirchneriga ning Argentiinal-Brasiilial on nüüd suur maa toita. Vaevalt, et amigodel lihakraami nii palju kohe letti on lüüa. Kui sa seal tapamajade aedade taga luusid või plankudel kõlgud, võidakse ennastki katlasse virutada /targemad ja tasakaalukamad ju hoiatasid... muidugi kui iseenda blogi ikka loed/
Kõik need ööd kangastus silme ees, kuidas Putin /kes teatavasti hakkab samuti alles pärast päikeseloojangut toimetama/ tõmbab, suur nuga käes, külmkapi ukse lahti - sült, ära värise! Ma tulin vorsti võtma.
Putin pidavat sööma niisuguseid asju. Juhtusin ükspäev Tallinna ja üks paljasjalgne liibuvas särgis mees, Islandi väljakul, sealkohal kus vanasti Lenin seisis, rääkis kokkutulnud rahvahulgale. Täitsa võimalik küll, et oli provokaator, pärast leiti selle koha pealt sardelli nahk.
Noeitea , kohe nagu valgemaks läks.
Andrus10. august 2014, 22:25
Mõtlesin, et kommenteerin asjalikult, aga no anna andeks, Katrin, nii lolli juttu on tõesti väga raske kommenteerida, ära pane pahaks.
Elu näitab et10. august 2014, 21:48
Eestlased tegid õigesti -järjekordselt
nii sama10. august 2014, 21:35
loo autorile
Kui venelane eestisse tungib ja eestlasi tapab, ning sinu seakael pärast nende venesõduritele õhtul laulab, kirjutad ja kiidad ikka kui hea muusik ta on???? Liiga noor oled vist, et aru saada miks ta pole siia teretulnud.
ohh kui rumal sa oled,10. august 2014, 21:50
ja kooliharidust ka vist eriti pole.Või eksin?
21:50-le10. august 2014, 21:53
Argitarkus on parim ülikool.
11. august 2014, 01:34
kui mõttest aru said siis ju hea, sorry kui vigu näed ja ainult neid laidad :)
11. august 2014, 01:38
aga sa võid ju öelda mitu viga leidsid? :D
Lustile10. august 2014, 21:17
aga mine siis venemaale ja kuula,palju syda lustib, mina teen seda,mida öigeks pean ja palun ära öpeta mind, vöi minu tarkuseyle arutamine ei kuulu sinu kompetentsi vist. mine kuula seagalit kus tahad,aga ära siin targuta,eks.
10. august 2014, 21:25
Lust võib samuti teha, mida tahab. Sealjuures veel enda nime all. Sa ära ise plärise.
terve euroopa10. august 2014, 20:18
on selline võlts kiitmine ja naeratused-seljataga susin. Eestlased on vähemalt kindlad ja ütlevad otse kui sitt on sitt ja miski ei meeldi.
nojah11. august 2014, 08:26
Eestlane ütleb sitt siis, kuj partei käsib.
10. august 2014, 20:14
Steven Seagal really is a jerk, bully and a-hole.
10. august 2014, 19:42
Vaat kui huvitav...et kui oma nime alt kommenteerida, siis komm läbi ei lähe, aga anonüümselt lipsab läbi...
juku10. august 2014, 19:41
Jah me oleme siin kõvad küll aga lõpuks lähme ikka mujalt tööd kerjama
Rasputin10. august 2014, 19:23
Eu koerad hauguvad, Segall aga laulab bluusi, ei matsid sellest aru saa???
need rohkem neegri sabarakud10. august 2014, 21:55
aga neegrid on kaugel,meil neid peaaegu polegi.
Mõhk10. august 2014, 22:29
Laulgu edasi aga võiks vähem eide kombel vadrata.
Rasputin10. august 2014, 19:20
Matsid jäävad matsideks.......
Lusti ja nalja10. august 2014, 19:18
Katrini puhul kehtib ka see tõdemus,et mida vähem räägib,seda targem tundub.
10. august 2014, 19:14
Kõva blokkimine käib....
Lusti ja nalja11. august 2014, 04:28
mida siin blokkida on
Naljakas10. august 2014, 19:13
Arusamatu hala, mul on savi kui hästi see mölakas laulab, mis pistmist on sellel asjal üldse laulmisega? Putleri sabarakk oskab laulda, no ja siis?
mine neegri hänna alla10. august 2014, 21:57
ei kiida Putinit aga Venemaal peabki selline "tsaar" olema.
Nonoh10. august 2014, 22:52
Puutin ka oskab laulda jpm.
KIVIMEES10. august 2014, 18:56
HUVITA LUGU.WAGNER OLI JUUDI SOOST.HITLER OLI VAIMUSTUSES TEMAST JA LOOMINGUST!!!!!
Humanoid11. august 2014, 17:35
Sakslastel oli juutidest koosnev väeosa, mis sa sellekohta ütled. Kas pole huvitav.
Horros10. august 2014, 18:10
Lugu on tegelikult suht õiges võtmes kirjutatud. Tubli tidrik :-)
.
Seagali keelamisega tookord meenus kohe, et Iisrealis on taunitud Wagner'i looming :-D,
50' ndatel eelistati NSVL'is sotsrealismi ja tauniti muud jne.
lust näita seda ka oma sõpradele inglismaalt10. august 2014, 17:38
http://www.vesti.ru/broadcasts.html?id=35731
see on sama üritus kus see seagal esines. igorantsus minueesel.
Eestlane põeb 10. august 2014, 17:08
suurusehullustust. Ise ennast pole ollagi. Napoleon vähemalt sõdis, kuigi lõpuks kaotas. Eestlane vehib rusikaid vaid nurga taga ja netis. Avalikult on vakka nagu argpüks kunagi. Kui Raud ütleb Seagali kohta sitt laulja, ütlen mina Raua kohta, pehmeks joodud ajud!
jep!10. august 2014, 17:32
Raud ja Mägi... Jeeee!!!! Kaks kibestunud paksu. Nad võiks rohkem oma lemmik tegevusega tegeleda ehk syya. Siis suu täis ja ihu rahuldatud. Saaks ometigi kõrvad puhkust.
keelame kõik filmid,kus Seagal sees10. august 2014, 17:08
ja teeme temast endast sülti musjüüüüüü Tõnis Ravelile.
Eestlased on ju teada targad ja neil on igal mehel veel kuld uur ka olemas.
Süüfilis pidada aju ka sööma,m,itte ainult luid-konte .
10. august 2014, 17:07
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Siigal, siigal10. august 2014, 17:37
Keda kotib sinu viha. Mine ravile, kui arvad, et o n probleemid oma viha taltsutamisega. Mind äkki ajab vihale, et sina raibe elad siin. KEDA KOTIB?? Ela oma mõttetut elu edasi... ja kui saad ole vait. väga rumal paistad välja...
msi10. august 2014, 16:42
kats kirjutas eelmises loos- 29.juulil- et oli paar päeva tagasi londonis. seega lahkus ta sealt ilmselt 27. juulil. seagali uk turnee kestis 17. juulist 25.juulini. 29.juuli lookeses ei tee kats juttu ei sõpradega kohtumisest ega diskussioonist seagali teemal. talle meenub siis ainult üksinda kohvikus istumine ja ajalehtedest laste otsimise artiklite lugemine.
seega, blufid, kats, nagu alati! oleks sul mingid seagali-teemalised vestlused londonis toimunud, oleksid need sulle meenunud juba eelmise blogipostituse kirjutamise ajal.
ajalugu on näidanud, et seagali teema garanteerib ohtralt komme. ja katsil on kommiraha jälle otsa saanud. nii ta siis ongi taas omas elemendis...
10. august 2014, 21:29
Katsi blogi - kirjutab just sellises järjekorras nagu heaks arvab. Tee endale isiklik blogi ja siis mögise.
ma arvan ka,et ta ei kriba midagi anonüümselt,seega kui ei meeldi,ärge lugege.10. august 2014, 22:12
aga teie nurgatagused soovitused jätke endale,pole nime,pole ka teid.
bbb10. august 2014, 16:29
ei tea see eesti rahvas kord meeldib kord mitte aga ei tasu ajada muusikamaailma segi poliitikaga,nagu varem sel teemal rääkinud tõnis mägi et seagel ei oska näidelda,arvan et tõnis mägi ei oska laulda vaid lihtsalt ümiseb mingi pläma ja siis kritiseerib teisi,mine ja saa sama kuulsaks kui seagal enne kui sõna hakkad võtma.kritiseerida oskavad kõik aga tegusi pane tegema siis nagu lambad karjas
js22210. august 2014, 16:22
Jagan autori seisukohta täielikult. Väike kompleksites rahvas. Samas on igas peres omad lollid, seega suurt probleemi ma sellest Seagali juhtumist endale ei tee.
PS! Muide, vaatasin tema kontserti YouTubeist ja olin väga meeldivalt üllatunud...
kui vaadata sinu punaseid,10. august 2014, 22:14
siis tundub küll,et sul on õigus ja seepärast minu poolt roheline.
allan11. august 2014, 08:30
Aga siis vaatagi teda YouTubes. Kuna terve eestima on hukkamõistnud venemaa tegevuse ukrainas ja ka selle toetajad, siis eestlaste peres oled sina see loll kes asjadest aru ei saa! Kahju, et sa ise aru ei saa sellest. Kui sa tõesti aru ei saa, mida venemaa teeb ukrainas siis jätta oma kommentaar endale.
10. august 2014, 16:20
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
pampersid on10. august 2014, 22:16
KIVIMEES10. august 2014, 16:01
POLE EESTLAST,KES VÄHEM VÕI ROHKEM ON KIRUNUD EESTIMAAD.NÕUKA AJAL KÜLL EI MATERDATUD EESTIMAAD,PATRIOODID!!!
Mida10. august 2014, 15:36
näitab Lusti arvates see, et Seagal võib oma arvamust avaldada, aga eesti inimene mitte. Et siis eesti inimese arvamus tähendab ignorantsust. No tore on.
n.10. august 2014, 15:19
Õige, las kuulavad oma"kuulsat lauljat" "Röökiv Pea"
allu10. august 2014, 14:49
Pole minu asi otsustada kas herr Seakull on hea laulja/näitleja. Las seda otsustavad targemad a la Tõnis Mägi (kes küll ise hiljuti käis Moskvas lõõritamas).
Mind häirib see, et lennatakse peale indiviidile, kellel on mingist asjast oma arvamus, mis enamiku tõekspidamisega kokku ei lange.
Äkki kehtestaks hoopis sanktsioonid Prantsusmaa vastu (kes müüb verejanulisele Vene karule sõjalaevu), boikoteeriks prantsuse tooteid, võtaks lapsed Lauri Leesi juurest koolist ära, lõpetaks turismireisid Pariisi ja need diplomaatilised suhted tulekska üle vaadata.
Noh Paet, - näita, et sa ikka munadega mees oled!
mõtleja10. august 2014, 16:57
Näitlejana null..............................laulmist pole viitsinud vaadata-vaevalt ma midagi uut näen.....................................)))))).....................................võib-olla Kadõrovile meeldib ja annetab segali-poisile penthouse Groznõis..................................))).........................
no sinu mõtted10. august 2014, 22:21
on ka ju aukudega ja miks peaks need kedagi huvitama.Sa ju ainult mõtled,et oled tegija,kuid tegelikult oled mikroskoopiline null.
Zootu britt10. august 2014, 14:30
Kallis Katrin!
Hea on kirjutada sealt kusagilt kaugelt, kui lollid on eestlased! Kui keegi Su vara või elu kallale kipub, siis loodan, et seda teeb keegi, kes laulab hästi! Siis on ju kõik korras, eks?
Savisaar laulab hästi :)10. august 2014, 14:46
10. august 2014, 21:37
Mina pole kaugel, pidevalt ja vahetpidamata Eestis - aga mulle pole küll Seagal kallale tunginud - ei elu, tervist ega vara tahtnud. Mida ta siis sult ära võttis?
no ja seepärast sa kommid nimetuna,et kardad oma vara ja elu pärast.10. august 2014, 22:24
Katrin kirjutab enda nime all,kui ei meeldi,ära loe.
tohmu10. august 2014, 14:27
Ma sain aru, et keegi kellega Lust rääkis, polnud ise kontserdil käinud, vaid kõik rääkisid, et radio 1 või mingi ajaleht oli kiitnud. Huvitav miks nad ise seda tippmuusikut siis kuulamas ei käinud?
10. august 2014, 14:12
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Sina seal eemal10. august 2014, 15:13
Ära tule ka pensionärina suure väljamaa pensioniga sünnimaale tagasi...Segad ära muusika ja agressori toetamise, väikerahvaste hävitaja toetamise...Läksid ju sinagi siit, agressiooni tagajärjel madala elatustasemega riigist paremat elu otsima...See on esimene kord, kus pettusin Lustis ja üks neid kordi, kus olen uhke oma nende rahvuskaaslaste üle, kes mu üllatuseks (ei ole me ju kahjuks eriti julged olnud alati) selja sirgu ajasid...tõeliselt uhke...ja see on lootustandev meie tulevikku silmas pidades...
SINULE SEAL... 10. august 2014, 17:20
Pensionärina elan kus ma soovin. Kallis inimene, kas sa juba hakkad aru saama, et sa saad õnnelikuks ja sinu rahvas saab õnnelikus ainult siis kui sa lõpetad sekkumise teiste ellu! Lõpeta see keelamine ja käskimine. Minul keelad kodumaale tulemise. Seagalil seal laulmise. Sa oledki uhke ainult siis, kui midagi keelata saad ära. Samas paadis Putinig. Ole millegiga nõus ka vahepeal.
qft10. august 2014, 19:35
Mine metsa oma seagaliga ja laulge Londonis palju süda lustib. Niikunii pole teist asja, kui tuleb Venemaa agressiooni tõrjuda, peidate end seitsme maa ja mere taha. Kõtt, rsk!
ära pane tähele10. august 2014, 22:33
need meie pubekad,kanged nurgatagused kommijad.Ja julged seepärast,et pole elus tanki näinud.
hea sõber10. august 2014, 14:01
Su "heal sõbral" on muidu nimi kahe nn-ga :D
Ten10. august 2014, 13:57
Üldistamine rahvustunnuse alusel näitab autori debiilsust.
kommunismi aegne penskar10. august 2014, 13:57
Ohhh...kuidas tahaks.et see jama nende okupantidega låbi saaks...nad on madalalaubalised ja kahjuks pole suutelised ka parimas maailmas arenema...soov köigevöimsamale...kaota see rahvus ja lase inimestel elada...
10. august 2014, 13:57
Eeldusel, et vaba Eesti meeldib enam kui vene Balti kubermangu osas, on Eestis suur hulk noori ja vanu lolle, Kes arvavad, et vabasus on Eestis midagi tavalist ja see ei kao kunagi. Saamata aru, et vabadus on osade kaabakate jaoks eksitus, mis tuleb kiirelt ära muuta. Ja muutmiseks oskavad nad kasutada ikka väga osavaid vahendeid, s.h. siigalid. Saatke see Lust ca 5 aastaks idapiiri taha ka päriselt hakkma saama ja kuulame siis edasi, mis juttu ta räägib.
oeh küll10. august 2014, 13:53
Polnud vaja autori nime vaadatagi. Juba kirjavigade arvust ja arvamuste naiivsusest sai aru, kes kirjatüki tekitas. Meil Eestis ilmselt ei ole enam ammu inimest, kellel poleks võimalust piiritaguse sõbraga mõtteid vahetada. Aga on ainult üks tegelane, kes peab välismaise sõbra arvamust kangesti oluliseks ekspertarvamuseks. Ah jaa, Kender oma Vene sõpradega on samasugune.
10. august 2014, 13:52
Ja nimetades teda c kategooria actoni näitlejaks näitasid sa üles samasugust ignorantsi ja kitsarinnalisust
Lalalaaa 10. august 2014, 13:48
Lääs möku tab Putiniga oma majandushuvide ja majandusliku mugavuse pärast ning vaid räägib väärtustest, millest vabadus, muide, on suurim. Ja me peaks laulu pärast Seagali aktsepteerima? Tead, prl Lust, kui sul elukogemus kandma hakkab, siis ehk näed peale kleidivärvi ja mõnusa trulla-lulla ka midagi. Midagi, mis kaalub muu üles.
kas10. august 2014, 19:12
teil on kõigil kuumarabandus? Seagal on väga hea näitleja ja ka laulja. Kuulasin youtubest terve kontserdi ära ja see oli väga ilus. Kari jubusid pole veel kõik eestlased.
Tead mees10. august 2014, 19:55
muusika muusikaks, aga elu ei koosne ainult sellest. Nii et pane oma peldikupotile pikem nöör, et saaksid endale vee peale tõmmata.
kas, ile20. august 2014, 20:08
arvan, et just see kari jobusid ehk Seagali fännid pole eestlased,ehk mine RU-sse ja kuula palju kulub,Jobu,eks
aga need jobudikud10. august 2014, 22:38
kes Õhtulehes kommivad,on ju vaht mis vedelikul ulbib,ära ka ei upu...