Foto: Caters News / Scanpix
Inimesed
8. august 2014, 11:15

FOTOD │114 kg kaaluv postitantsija: "Miks peaks lugema, kui suured on mu puusad, kui suudan tantsida?" (87)

114 kilogrammi kaaluv LuAyne Brown (29) ei lase suurel kaalunumbril olla takistuseks − naine tegeleb postitantsuga ja tunnistab, et pole kunagi varem end tundnud nii seksikana.

Brown hakkas postitantsuga tegelema kümme aastat tagasi: "Kui sünnitasin 2004. aastal esimese lapse, teadsin, et mu keha ei muutu enam endiseks, nii et otsustasin proovida midagi uut." Intervjuus ajalehele NY Daily News meenutab kahe lapse ema Brown, et esimene kord trenni minna oli hirmus, ent kohe, kui muusika mängima hakkas, unustas ta, miks üldse närvis oli.

"Minusuguste inimeste jaoks pole paremat enesekindluse upitajat. Olin koheselt sõltuvuses ja see oli esimene kord üle pika aja, mil tundsin end seksikana," meenutab naine.

Browni tõukab postitantsuga tegelema ka soov levitada sõnumit oma keha aktsepteerimisest. Hoolimata suurest kaalust suudab naine teha spagaati, hoida end posti küljes reitega kinni ning keerutada.

"Miks peaks lugema, kui suured on mu puusad, kui suudan tantsida?"

Brown, kelle lavanimi on Lulu, figureeris laiema avalikkuse ees juba 2012. aastal, kui osales saates "America's Got Talent". Endine kisakoori liige ja tantsutudeng Brown on osalenud võistlustel üle maailma. "Kui armastad oma tööd, ei tööta sa tegelikult päevagi oma elus."