Danielle Tyler (23) ja tema kolmeaastane tütar Annelise.Foto: Caters News Agency/Scanpix
Mitmesugust
31. juuli 2014, 12:00

FOTOD: kaunil noorel modellil ei lubatud iludusvõistlusel osaleda, sest tal on laps (13)

Suurbritanniast Derbyshire'ist pärit 23aastase Danielle Tyleri suur soov oli osaleda "Miss Inglismaa" iludusvõistlusel. Ta kirjutas kandideerimisavalduse, kus mainis ka ära, et ta elu suurim saavutus on kolmeaastane tütar Annelise.

Noor modell jäi õhinal korraldajate vastust ootama, mis oli algselt ka positiivne. Siiski pidi Danielle pettuma, sest talle teatati varsti, et lastega naisi iludusvõistlusele osalema ei võeta, vahendas Daily Mail.

"Ma olen uhke noor ema ja ma mainisin ka kandideerimisavalduses, et tütar on minu elu suurim saavutus. Ühel hetkel ütles mulle sõber, et "Miss Inglismaa" on "lastevaba" iludusvõistlus. Ma tahtsin just hakata seda üle küsima, kui mulle tuli uus e-kiri, kus teatati, et vaatamata sellele, et mind kaks nädalat tagasi iludusvõistlusele vastu võeti, ei tohi ma siiski osaleda, kuna mul on laps," rääkis Danielle.

"See on iganenud reegel!" oli modellina töötav noor naine pettunud.

"Miss Inglismaa" vastutav korraldaja Angie Beasley selgitas, et "Miss Maailma" ja "Miss Inglismaa" iludusvõistluseid korraldavad emad, kes hindavad kõrgelt pereväärtusi.

"Lapse ja terve perekonna suhtes on ebaaus kui ema aastaks ümber maailma reisima läheb. See tõstatab küsimuse, et kes lapse eest hoolitsema hakkab," kommenteeris Beasley juhtumit.