Tippadvokaat ja ergutustüdruk!Foto: Caters News Agency/Scanpix
Mitmesugust
25. juuli 2014, 10:45

FOTOD! KAKS ÜHES: 27aastane tippadvokaat ei salga maha ka ergutustüdrukuks olemist! (5)

Suurbritannia pealinnast Londonist pärit 27aastane tippadvokaat Chantelle Gough lendab kõrgelt ka vabal ajal! Nimelt on edukas karjäärinaine ka ergutustüdruk.

Chantelle'i pikad päevad mööduvad kohtulahinguid pidades ja oma klientide õigusi kaitstes, kuid vabal ajal tegeleb naine hoopiski millegi lõbusamaga, kirjutab Daily Mail.

Ergutustüdrukuks olemine pole pelgalt aga Chantelle'i hobi. Nimelt on naine koos oma ergutustüdrukute tiimiga võitnud mitmeid auhindu ja võistluseid. Aprillis käisid naised ka Floridas MMil, kus tuldi viiendale kohale.

Chantelle'i sõnul olid tema kolleegid alguses üpriski üllatunud nägudega, kui nägid tema käekotis lisaks hunnikule õigusdokumentidele ka nabapluusi ja sädelevat seelikut. Siiski hakkasid tippadvokaadi töökaaslased tema topeltellu aja jooksul mõistvalt suhtuma.

"Mõnikord on raske olla korraga advokaat ja ergutustüdruk, aga ma ei suuda kummastki loobuda - ma armastan väga nii õigust kui tantsimist! Mõlemad mu unistused on korraga täitunud!" rääkis Chantelle.