Foto on illustratiivne.Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
24. juuli 2014, 16:47

Noore naise pihtimus: rindade suurendamise operatsioon tegi minust parema ema (19)

Suurbritanniast Bury St Edmundsist pärit 19aastane Tamsin Wade oli oma 70A suurus rindade pärast väga ebakindel ja ei tahtnud seetõttu koduseinte vahelt lahkuda. Tema kaheaastasele pojale Fineleyle tähendas see aga mängukohtingutest ja rannas käimisest ilmajäämist.

Tamsin tunnistas Daily Mailile, et ta ei saanud oma pojaga avalikes kohtades aega veeta, sest ta tundis oma väikeste rindade pärast piinlikust.

Naine leidis, et ei saa pisipoega oma madala enesehinnangu tõttu väljas mängimisest ja ujumisest ilma jätta ning otsustas rinna suurendamise operatsiooniks 6300 eurot laenu võtta.

Tamsin selgitas, et pärast seda, kui tema rindade suuruseks sai tänu ilukirurgiale 70H, tunneb ta end suurepäraselt ja saab seega ka parem ema olla.

"Pärast operatsiooni olen ma olnud nii õnnelik. Ma ei saanud varem Finleyga ujuma minna, sest ma tundsin end ebakindlalt. Ma olin sunnitud oma figuuri varjamiseks kandma lohvakaid riideid. Bikiinides tundsin ma end väga ebamugavalt ja seega polnud me Finleyga koos kunagi ujumas käinud,“ tunnistas Tamsin.

Naise sõnul aitas operatsioon parandada suhteid ka tema poiss-sõbra Joe Johnsoniga (26), kellega nad nüüd tulevikuplaane teevad.

"Me saame nüüd hakata ühist perepuhkust planeerima,“ oli naine õnnelik.

"Ma ei häbene enam oma poiss-sõbra ees riideid vahetada. Joe on operatsiooni tulemusega väga rahul.“

Vaata enne ja pärast fotosid Tamsinist SIIT!