Ilu ja mood
30. juuni 2014, 12:53

Hirmuäratav trend - uueks hittsuuruseks on 000! (27)

Kui veel mõni aeg tagasi kuulutati, et Hollywoodi staarid näljutavad end, et mahtuda 0-suuruses riietesse, siis nüüd on riided veelgi väiksemaks kahanenud.

Väidetavalt on uueks hittsuuruseks 000 ehk senisest nullsuurusest veel kolm korda väiksem suurus, kirjutab Style Caster. Näiteks varem oli üks nullsuuruse kummardajaid piitspeenike Victoria Beckham. Et uude moesuurusse sobida peab järelikult endisest Posh Spice'ist veel mitu korda peenem olema. Näiteks kui varem olid väikseimad teksapüksid suuruses 26, siis tootjate sõnul vastavad 000 suurusele teksad, mille suurus on tollides 23.

Põhjuseks, miks 000-suurus on saanud nii populaarseks, peetakse sotsiaalmeedia mõju. Nimelt on Facebookid, Instagramid ja blogid täis pilte hirmuäratavalt peenikestest naistest, kelle kondipilte fännavad kümned ja sajad tuhanded järgijad.

Kusjuures kõik piltidel ülimalt kondised kuulsused ei pruugigi päriselus 000-suuruses olla, vaid üritavad moega kaasas käia tänu erinevate rakenduste kasutamise, mis muudavad inimese pildil oluliselt peenemaks. Et naised end nende võltspiltide eeskujul näljutama hakkavad ei mõtle neist aga ilmselt keegi.