Nõid Nastja.Foto: Tiina Kõrtsini
Suhted
21. juuni 2014, 08:00

Nõid Nastja: pole olemas tütarlast, kes mu mehe perekonnast ära viiks! (79)

Selgeltnägija õpetab, kuidas mees elu lõpuni ära võluda

"Segan aeg-ajalt oma abikaasale Igorile mõne armujoogi. Võin kindlalt väita, et pole olemas sellist tütarlast, kes ta perekonnast päriselt ära viiks," on Eesti "Selgeltnägijate tuleproovi" võitnud nõid Nastja oma mehes ja tema armastuses kindel.

Nastja sõnul räägivad Igori sõbrad, et ta on mehe ära nõidunud, kuid tema teab – nad on Igoriga lihtsalt hingesugulased.

"Kohtusime Igoriga Halloweeni ajal 31. oktoobril 15 aastat tagasi, kui läksin sõbrannaga ööklubisse Arctic. Mees armus minusse esimesest silmapilgust, mina tundsin tema vastu usaldust. Mul oli üldse tunne, nagu oleksime justkui juba varem tuttavad olnud, läksime lihtsalt mingiks ajaks lahku ja nüüd kohtusime taas," tundis Nastja, et Igori näol on tegemist väga lähedase inimesega.

"Ma olin siis 17 ja see oli esimene või teine kord, kui ma üldse kuskil väljas käisin. Paari kuu pärast hakkasime koos elama ning Igor küsis minu käest, kuidas ma reageeriks, kui ta mu naiseks paluks. Ütlesin, et tehku siis ettepanek, saab teada," naeris Nastja.

Igorile meeldib kõik naiselik

"Muidugi ütlesin talle "jah" ja me abiellusime 4. juulil. Nüüd oleme juba 14 aastat abielus." Nastja ei unusta siiski aeg-ajalt abielule särtsu juurde andmast.

"Üks-kaks armujooki, mille talle aeg-ajalt kokku segan, teevad meie suhtele ainult head," kasutab Nastja oma armuelu turgutamiseks mitmesuguseid taimeteesid.

Nastja armujoogi retsepti ja muid nõuandeid saab lugeda juba tasulisest versioonist.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99