Suhted

75 aastat abielus olnud paar annab suhtenõu: vaielge palju, aga siis suudelge ja leppige ära! (8)

LISA KOMMENTAAR

nimega12. juuni 2014, 09:01
Kui ma olin nii 6 - 7 aastane, siis elasin nõuka ajal Ida-Virumaal. Mind panid venelased mõnikord imestama. Mõtlen lapsi. Neil olid väga arusaamatud ja imelikud suhted. Mängivad koos, suured sõbrad jne. Paari tunni pärast näed, et kaklevad nii, et veri lendab. Järgmisel päeval jälle suured sõbrad! Ja nii päevast päeva. Vaat sellistest suhetest mina aru ei saa. Siinses artiklis ka - kuidas saavad tunded olla sellised nagu aprilli ilm ja ikka ollakse koos? Et tülisid ei võeta tõsiselt? Kuidas see võimalik on kui tüli põhjused on tõsised. Üldse ei mõelda, ei tehta järeldusi, tegutsetakse ainult hetke emotsioonide mõjul?
.11. juuni 2014, 13:39
mina soovitaks nii kaua ühe mooriga koos elanud papidele seda, kui läksite riidu sii selleks, et leppida katsu enne leppimist kedagi nooremat tõmmata (muidugi, kui väikemees ka sellega päri on). Siis usu seenn. leppimine on lihtsam ja tüdimus tühja kadunud ajast lahedam kanda. Mõelda vaid mida ja kui palju ta oleks selle 75 aastaga võinud TRAHHNUTT !!!!! .
Brita to : M11. juuni 2014, 13:34
aga äkki siiski mõjutab ka see. mis on meile ette-määratud ? jah ma tean. väga paljud ei usu ette-määratusse. mina paraku usun . ma tõesti usun seda ütelust. et Inimene tegi plaanid. aga Jumal naeris neite plaanide üle ! mina kohe kuidagi ei usu. et kõik on enda teha. jah. paljusid asju saab kaasa aidata muuta jne. aga et ISE ja ÜKSI saaks kõike oma Saatuses valida. seda ma ei suuda uskuda. kuidagi ei ole elu mulle seda 47 a jooksul suutnud "tõestada" :p
see liigne tüli ja hiljem leppimine, pole just kõigile sobiv11. juuni 2014, 11:01
Paljud koos kaua elanud paarid ütlevad väga lihtsaid asju, pikaks koospüsimiseks. Näiteks: teineteise austus, andestamine, kannatlikus ning, mis kõige tähtsam, pole mõtet mõtetute asjade pärast üksteise kallal vinguda. Neid asju järgida pole ju raske, kui sul on kõrval tõesti väljavalitu, kelle oled valinud südame, mitte rahakoti või automargi järgi (seda viimast tehakse viimasel ajal tihti, seega mõni ime, et suhted ei püsi)
11. juuni 2014, 08:52
M10. juuni 2014, 22:18
Lahe on vaadata neid välismaa paare. Kõik on kõrge vanuseni kobedad ja koos ja elurõõmsad. Eestis on enamuses selle aja peale kas kaotanud oma kaaslase surmale või siis on emb-kumb väga viletsa tervisega ja haige või siis on niisama tigedad ja istuvad kodus :S
Alati kui reisil käin, siis imetlen neid välismaa vanapaare...sooviks isegi kunagi nii rõõmus ja elunautiv olla:)
Eks arusaadav ole, et Eestis on selles vanuses inimestel raske elu seljataga, arstiabi jätab kohati soovida ja raha ei ole mitte millegi jaoks. Aga no ikkagi....lahe on neid vaadata:)
Matti10. juuni 2014, 19:23
Kuulake ka ühte meediakommentaari meie "demokraatiast":
https://www.youtube.com/watch?v=PBlxjjaMb98
äge!10. juuni 2014, 18:28
Annab järgi teha, aga rohkem kui pool on olemas :)