Foto: Kroonika Scanpix
Mitmesugust
6. juuni 2014, 09:30

Elina Pähklimäel nüüd uus perekonnanimi! (6)

Endine «Kättemaksukontori» staar, näitleja Elina Pähklimägi (31) ja peagi perre sündiva esiklapse isa Andrus Purde (35) pidasid möödunud nädala laupäeval maha meeleoluka pulmapeo, kirjutab Kroonika.

Viimast otsa lapseootel Elina ja Andrus kutsusid Laitse lossi ligi seitsekümmend külalist, kelle hulgas oli nii välismaalt kohale lennanud sõpru, koolikaaslasi kui ka mõlema perekonnad. Pruut kandis oma parima sõbranna, moekunstnik Liisi Eesmaa tehtud kleiti ja nautis pidu täiel rinnal. Elina kannab nüüd ka oma abikaasa Andruse perekonnanime Purde.



«Kena sündmus on toimunud ja nüüd tegeleme abielus olemisega,» sõnab Andrus muhelusega suunurgas ühe koosoleku vahepeal Kroonikale.



Elina ja Andruse kihlusüllatuspidu peeti maha novembris hubases Kalamaja kohvikus Tops, mis asub värskete abikaasade kodust mõnesaja meetri kaugusel. Külalistel ei olnud toona aimugi, mis novembris ka oma sünnipäeva tähistav Andrus veel plaanis. Kihlasõrmuse asemel libises Topsis Elina randmele käevõru.



Sõprade sõnul sobivad Elina ja Andrus kokku kui valatult. Nendevahelist keemiat tunnistati esmakordselt 2012. aasta juunis, kui nad käsikäes Kõue mõisa avamisele saabusid.


Mõlemad harrastavad sportlikku eluviisi – Elinale istuvad ennekõike ujumine, suusatamine ja jooksmine. Elina värskeim harrastus on surfamine, milleks ta sai väidetavalt innustust Andruselt, kes on kirglik surfar.



Andrus Purde töötab turundajana oma venna Urmas Purde idufirmas Pipedrive, mis aitab keskmisi ja väikeettevõtteid müügiprotsessi haldamisel. Andrus juhib ka Komeediklubi, mis toob Eestisse esinema stand up koomikuid välismaalt.