Suhted

Horoskoobiusku Krista: "Patuhoroskoobi järgi on Sõnn-mees paipoiss, aga tegelikult…" (96)

LISA KOMMENTAAR

Oleks üksainumas asigi...16. juuni 2014, 22:12
..millest ma siin ennast puudutatud tunneks.Olen täiesti sõnn!Sinu tühjajooksnud suguelus ära küll "sõnni" süüdista.Kui mõni inimene on tõbras ja liiderdaja siis on selliseid igas tähtkujus.Iga kepp on kahe otsaga.Samas võin ka ju öelda, et uimasemat kana kui vähk , pole ma elus kohanud.Minu tutvusringkonnas on neid lausa 2-Kas siis vähid on kõik sellised...mõelge enne kui sellist jura kaela otsast välja ajate!
Muinaslugu muutub!16. juuni 2014, 11:08
Maokandjat (13.tähtkuju)arvestades on olukord üle poole teine!?+Neitsi (16.09-30.10) on45 päeva või näit.skorpion (23.11-28.11) ainult 6) Selge on,et maailmaruum on HELIOTSENTRILINE! mitte GEO-.
vähirisu13. juuni 2014, 10:04
inimesed, miks te tahate end vabatahtlikult lasta programmeerida ja teisetele ka seda pähe tõmmata. horoskoop seda ju on, lahterdab inimesed gruppidesse, selline ja selline. nagu ma siit kommentaaridest lugesin, on inimesi tegelikult seinast seina ja nagu keegi kirjutas, on häid ja sitapäid igas päikesemärgis. tänapäeva taevakaart näitab ka midagi muud, näiteks on vähid vahepeal kaksikuteks hakanud! peab vist hoopis kaksikute horoskoopi lugema hakkama.
sa . kõik te olete kiiksuga11. juuni 2014, 09:59
leiad, et sina oled ilma kiiksuta, eksole. Et siis meestele meeldivad naised, kes on enesekindlad ja saavad ise hakkama? Sõnnid ei ole selles mõttes mingid mehed. Raha neile meeldib, väga kohe meeldib ja nemad on mehed, kes tahavad naise raha peal vägagi elada. Naine peab teda ülistama ja ennast saamatuks tegema, vaat siis tunneb sõnnmees, et tema on mees - võimukas ja tugev. Kahjuks on aga sedapidi, et naised, kes saavad hakkama majanduslikult ise, saavad hakkama ka kõige muuga. Liulaskjaid ja laisku sõnne sellistel naistel vaja ei ole. Sõnnid on kohutava iseloomuga meesolevused. Tähtsust täis, ennast pole ollagi.
Kõik te olete kiiksuga...10. juuni 2014, 15:00
Kirjeldus vastab lihtsalt tüüpilisele sitapeale ja selliseid leidub kõigi tähemärkide esindajate seas..
Hakake elama iseendale ja ärge pidevalt näägutage oma kaasadega, siis ei ole väga palju sooja ega külma, kas see mees petab või ei.. Pakun, et mitte.. Meestele meeldivad iseseisvad ja enesekindlad naised..
Milleks minna uut otsima, kui maailma parim juba on tema?? :D
Ja kui sinu kulul elab põhjendamatult, siis kolige eraldi elama mõneks ajaks.. Las meenutab, mis tähendab arved!
hah9. juuni 2014, 05:59
sònn mees on hukatus rahakotile ja nàrvidele! elasin koos ka yhe eksemplariga sònnitàhtkujust ja pàris mitu aastat raiskasin selle roju peale. jàin kòigest oma maisest varast ilma ja koguaja pettis mind , ja muudkui aga anus tagasi. enam samasse àmbrisse eal ei astu. viimased aastad olen veetnud kalade tàhtkuju esindajaga ja pean mainima et hoolivamat ja truumat meest pole enne nàinud!
õige nimi, juhan tuha sul7. juuni 2014, 18:25
sa oledki tuhajuhan. Tüüpilise sõnnina mölise edasi, kindlasti leiad järgmise lolli. Need, kes sinust vabanenud, tunnevad rõõmu, et sellise suhte lõpetasid. Hala omaette ja kiida kõvasti teistele, iseennast. Ja ära unusta kaastunnet tekitamast, selles on sõnnid meistrid. Kõik ju sinusugusele kõvale mehele halvad olnud ja liiga teinud. Ja otseloomulikult litsid. Hale mees.
linda6. juuni 2014, 15:13
Ma arvan, et kõik tõmbavad ringi, kui võimalus avaneb. Ringi ei tõmba need, kellel on vähene huvi seksi vastu või saavad seda piisavalt kodust, need, kes kardavad vahele jääda või on oma kaaslasesse kõrvuni armunud. Ära iial ütle iial. Kehtib nii meeste kui naiste kohta. Noored ja vähe aega koos elanud ei peaks siinkohal sõna võtma.
juhan tuha5. juuni 2014, 00:29
... sõnn siin... ei ole ilmselt õige sõnni trehvanud ülalmainitu. sõnn on alati truu, kui tunded on vastastikused. kui tõelisi tundeid ei ole ei ole mitte keegi truu - isegi sõnn mitte...
Sõnn6. juuni 2014, 08:42
Kui naine on li.u , siis peabki mitu rauda tules hoidma !
Miki Hiir4. juuni 2014, 22:10
Nagu loo lõpp ütleb ... kui te näete et teie naine kodus loeb astroloogiaraamatuid siis võtke sellege kiiremas korras midagi ette
Jäär4. juuni 2014, 20:23
Käige per **e! Jäär on maailma parim sarviline...
keegi5. juuni 2014, 08:36
sinna võid ise minna ,see vale jutt et jäär parim on ,sõnn on parim kuna ta on truu ja see mis see tibi räägib on vale jutt järelikult ei armastanud sõnn seda naist
4. juuni 2014, 18:27
Uskumatu. Ka mina läksin hiljuti sõnnmehest lahku ning pean tõdema, et oli ikka totaalne mölakas. Ka suhte ajal tõmbas erinevate naistega ringi, valetas, pettis, kadus jälle mõneks ajaks ära ning ilmus taas tagasi. Ka mina võtsin ta alati tagasi, mu elu suurim viga, alles nüüd mõistan, et sellise mehega pole mõtet tegemist teha, täielik mõttetus. Oskab musta valgeks rääkida. Mida kõike ma pole kuulnud, mida ta suhte jooksul korraldanud on, valus mõelda, kui palju pisaraid olen valanud sellise mehe pärast, kes seda väärt polnud. Loodan, et ta ei võta enam ühendust.
jane-ly4. juuni 2014, 17:46
Elan koos Sõnn mehega 20 aastat,supermees.Ainult tähtkuju järgi ei saa siiski mest valida.
keegi5. juuni 2014, 08:37
ei saa jah öelda ainult tähtkuju järgi oleneb mis aastal see mees syndinud on ,see ka loeb
10. juuni 2014, 07:56
Täpselt minu mõte! Loeb ikka aasta ka mitte ainult mis kuul on sündinud.
no nii, siit aus ülestunnistus3. juuni 2014, 21:09
sõnnmees - elas kaksikuga, kellega oli poeg; tõmbas ohjeldamatult ringi, tolle kaksiku kõrvalt sai veel tütre, keda kutsus autoga sõitma. Edasi kargas selga endale tütreks sobivale skisofreenikule, kes sai poja. Mis minusse puutub - mina temalt last saada ei tahtnud. Tahtsin elada endale ja enda kaaslasele, laps on mul olemas. Mida mina sain? Arvake ära - suguhaiguse. Lõpetasin selle mõttetuse ära. Sõnn on valetaja ja mnipuleerija. Ringitõmbamine on talle nagu toit. Sõnad tema suust ja kõne muide, on jah nagu paipoisil. Tegelikult võimatu mees ja kohutavalt vastiku iseloomuga. Minul on hea meel, et sellisest lahti sain. Ja lahti sain nii, et ajasin skisofreeniku jalule. See tegi kõik vajaliku - läks ja lõhkus suurest vihast. Sõnnil ei jäänud muud üle, kui selle hulluga pakku põgeneda. Lõpuks said need valed läbi. Ahned ja kadedad on need sõnnid, aga rohtu nende vastu on...
mutt3. juuni 2014, 21:30
Veider - nii palju kui mina sõnnist mehi tunnen, on nad kõik väga sümpaatsed inimesed.
evlu4. juuni 2014, 10:16
See kõik vastab 100% sõnni kirjeldusele,kellega paraku pool elu koos elasin.
meie(L)3. juuni 2014, 16:26
olen tüdruk vähk ja elan koos oma sõnnist elukaaslasega (kes on siis meessoost) juba yle kahe aasta...olen mina truu ja on tema truu...vaidleks vastu kõigele mida selles artiklis öeldakse.... ning tähtkujude järgi ei saa inimesi võtta...KÕIK INIMESED ON ERINEVAD!
Ka vähk...3. juuni 2014, 13:23
..aga pole kordagi oma meest petnud, ei ole selle pealegi tulnud. Ja tôesti tähemärkide järgi elamine on laus lollus. Inimesed on ikka väga erinevad, taust, kasvatus, geenid jne...
aaaaa3. juuni 2014, 11:50
Olin ka 3a Sõnn mehega koos(sea aastal sündinud) ja ise olen ka Sõnn(Roti aastal sündinud)
Ilge persepugejas on,MITTE KUNAGi pole minu eest seisnud! Meil on kaks last ja kui ära lõpetasin hakkas lastega manipuleerimine.Tulid löögid ja teiste eest mängimine ,et mina olen hull.Lisaks on kriminaal,suitsetab iga päev kanepit,see on ta katuse täiesti p... keeranud.Tööl ei käi,pole kunagi käinudki! Pidevalt lubadused ,mida ei täideta!Nüüd kui lahus siis on täis pervert ,saadab sõnumeid ,kas keppi oled saanud! Ma lähen kaarega Sõnnist mööda! Lastele asju pole ostnud,väidab et on raha andnud ,tegelt olen mina ainult muretsenud lastele riideid selga! Kriitikat ei kannata,ego on nii suur ,et ei saa isegi öelda et too poest piima , vaat et saab peksa selle eest!.Aga ma olen iseloomult tugev naine mind selline sittakott üldse ei heiduta. Niiet naised hoidke sõnn meestest eemale. Aga sõnn naised on küll head kosuperenaised ,kui neid hoida .Minu jaoks on tähtis ,et mees hoiaks kodu,parandaks ,kui mõni asi läheb katki ,maksaks arveid õigel ajal ja peaks kokkulepetest kinni.Seda kahjuks minu valitud Sõnn ei teinud. Haigelt armukade on ka Sõnn mees. Oleme lahus ja ta käitub nagu ma oleks tema omand.Jälitab ja sekkub mu ellu. Kala mehed on mulle hullult sümpaatsed,nad on rahulikud ja meeldivad mulle .
R.4. juuni 2014, 11:57
Väga rumal postitus. Ma saan aru, et mees tegi sulle haiget, aga see ei ole põhjus kõiki sõnn mehi siin maa alla tallata. Olen ise samamoodi sõnn mees, oma suhte ajal pole isegi kunagi sellepeale tulnud, et kellegi teisega magada/petta. Ela oma viha oma mehe peal välja, mitte kogu sõnn meeste kogukonna peale, täpselt nagu ka see artikkel.
Ja ennast kiitmast ei väsi, miks sa arvad, et siis sõnn naised on ideaalsed ja mehed on täielikud ussid? Naerma ajad mind.
ott2. juuni 2014, 23:14
ah,loll jutt ja üldistamine,olen ka sõnn,aga naist petnud pole ja pole seda plaanis ka mitte,ju siis selle krista ja ta sõnnist mehe vahel polnud seda õiget keemiat,või olid muidu liiga erinevad inimesed.
nunu2. juuni 2014, 15:53
Eh Sõnn ja sõnn ei sobi kokkku. Liiga sarnased Tean seda omastkäest
sõnniga õnnelik :)2. juuni 2014, 14:16
Minu sõnnmees on küll täiesti tubli mees. Hoiab, armastab ja kaitseb mind. Talle meeldib kui mulle tähelepanu pööratakse..ta on minu üle uhke- nagu ta ütleb "mul on nii ilus naine". Ta ei vahi võõraid naisi(no tänaval märkavad neid kõik mehed, aga kullipilguga ta ei jälgi)...ta ei kao kunagi lihtsalt ära...kui peole läheb, siis on alati olnud normaalsel ajal kodus..isegi ütleb tavaliselt enne välja minekut et jõuab umbes sel ajal. Tubli ja töökas mees ja armuelus ka nagu puudujääke ei ole siiani olnud. Hea isa meie lastele ja no ei näe põhjust et ta halb oleks. Kohe kindlasti ta ei peta mind, pole kahtlustki selles...väitku mõni mis tahab. Mina olen rahul :) Koos oleme küll alles 6a, aga siiani on kõik hästi :) Minu elu esimene armastus oli ka sõnn....ta oli ka truu ja armastav jne....peale 1,5a läksime lahku...aga olgem ausad, me olime vaid 15 ja 16a...kuigi kõik oli ilus ja hea, siis tema jättis mu maha....ei tahtnud suhet, aga teise juurde ka kohe ei jooksnud....elasin julmalt üle seda tol ajal, aga näet läksin eluga edasi ja jälle sõnn :)...ise olen sealjuures jäär :D
Zuuuzi2. juuni 2014, 13:59
Johhaidii!! Mida probleemi, horoskoop ei pannud täppi, kõik läbi nüüd. Loeb inimene, mitte hororskoop. Me abikaasaga oleme pea 22 aastat koos, kuigi kaalud ja skorpion ei tohiks sobida :D. Kui vaatad inimesele otsa järgmisel korral, mitte ei mõtle tema tähemärgist, saad tema kohta palju enam teada, vaata kohe sügavalt silma ja unusta palun horoskoobid. Neid võib ajaviiteks lugeda, nagu anekdootegi!
Vinguv_L_ts2. juuni 2014, 00:43
Buhuu ma sain 1 sõnni käest petta nüüd ma käin kõike sõnne ajalehe väljaannetes laimamas.
Mis ma sõnnina nüüd tegema pean? Hakkama kalaks?
Rait1. juuni 2014, 16:07
Igal tähtkujul on omad head ja vead, võin kinnitada seda, sest olen olnud lähisuhetes kõigi tähtkujude esindajatega..
Puhas jama.1. juuni 2014, 14:27
See või too tähemärk ei ole mingit tähtsust küsimus on kasvatuses ja omades põhiväärtustes.
Võin oma elu jooksul omandatud kogemustest rääkida nii mõndagi kui võtta tähemärgid arvesse ja veel üldistada .Enne kui üldistama hakkad kuivata kõrva tagused ja pühi suunurdad piimast puhtaks.
see eestlaste1. juuni 2014, 13:32
jorin siin. Sõnnmees on truu, see jutt kui kaksikute peegelpilt, just kaksikud on need, keda siin sõnnipähe määritakse. Jubedad mehed ja naised................... see vaid arvamus, minu arvamus.
Liina1. juuni 2014, 13:01
Loll jutt!!!! Tean sõnn mehe ja vähk naise imeilusat liitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ju siis oli mehel põhjust.....
...,1. juuni 2014, 12:23
Sama kogemus.ja kahe sõnniga juba.teine oli veel hullem.rohkem ei taha sõnne näha.
argo1. juuni 2014, 10:31
Peesse,hakkan nüüd kaljukitseks
pm1. juuni 2014, 22:28
kaljukits3. juuni 2014, 20:30
Olen naine ja kaljukits, truumat naist ei anna otsida. ( ei ma pole ego, ma lihtsalt tunnen end selle koha pealt hästi ) .Olen oma mehega juba 7 pool aastat koos olnud :)
pm4. juuni 2014, 14:46
naiste kohta ma ei tea
Karv1. juuni 2014, 10:06
Ei tea neist sõnnidest midagi. Oma tuttavate ja sugulaste seas on hoopis jäärad kõige hoolimatumad oma pereliikmete suhtes ja tõmbavad ohjeldamatult ringi. Jäära mehed ja naised teevad karjäärigi rohkem alumise poolega.
Lõvi1. juuni 2014, 09:19
Kah mul uudis! Minu jaoks on sõnn vaid rikkalik toidulaud.
Jobuskoop1. juuni 2014, 05:51
Sital naisel sitt mees ja vastupidi.
Koera aasta vähk1. juuni 2014, 02:41
abielus sea aasta sônniga juba 18 aastat. Meil on kaks poega ja paremat isa oma lastele ei tea tahta. Sôbrannad kôik kadedad, et mul on pidevalt lillebuketid laual, ühtegi aastapäeva ära ei unusta aga mis veelgi tähtsam, igapäevases elus ei unusta tähelepanu pöörata. Ei tea aga kuidagi suhe funktsib. Kui üldistusi teha siin on sônnid materialistid, mugavad, truud (?) - minu sônn on, rahumeelne, tema laia selja taga on vähinaisel ikka väga kindel olla. Enda kohta ei tea öelda, eks teised ole paremad kirjeldajad. Samas, kui midagi on ette heita, süüdistage pigem kuud mis meie meeleolu môjutab :) Minu meelest on sônnid väga eesmärgikindlad, teavad, mis elult ootavad, karjääriinimesed. Ma arvan, et kui kooselu tahetakse, siis see ka toimib. Kui ei, siis ei aita ei sôrad ega kabjad
kuku kuku31. mai 2014, 23:40
kus te elate? Sõnnid on truudusetud ringitõmbajad ja vähk nainsed manipulaatorid ja ´klammerdujad. Kibestumis-õeluslaviinist rääkides - vähist naine on võimeline ahjuroopi peksmiseks kasutama ja aknad ja mööbli haamriga segi taguma, et aga sõnnmees tema "armastusele" alluks. Selline vähknaine on muidugi väljanägemiselt piisavalt inetu ja ise kõigest mõlalõug, sestap on tal tarvis rongiaelejast sõnnmees paika panna. Vanatüdruku mentaliteet kestab edasi, purjuspeaga valmistehtud laps vajab ülalpidajat.
Parim iseloomustus, mida siit lugeda sai, on horoskoobi hubiliselt. Aitäh täpse mõlema variandi eest.
31. mai 2014, 22:18
lugege astroloogia sobivust. See peab paika. mees 4 sobib naise 4 ja 8 väga hästi jne.
Vähid....31. mai 2014, 21:45
Tean oma tutvusrinkonnas palju vähi esindajaid,mõlemad sugupooled on manipuleerijad ja vasakule panijad,uksugu või mitte......
31. mai 2014, 21:10
oleme mehega mõlemad sõnnid ja väga õnnelikud.ei mõõdu ühtegi päeva kui ei kuule midagi ilusat.koos oleme olnud 18 aastat ja kui seltskonda satume peetakse meid äsja armunuteks.
Sõnn-mees31. mai 2014, 18:59
Paraku see nii on jah Kristal on täiesti õigus,nii me teeme,oleme ja käitume paraku kahjuks...mitu rauda korraga tules,sedasi on põnevam ja huvitavam on mida võtta ja valida,variante peab olema.
31. mai 2014, 18:25
Mul on sõprade-heade tuttavate hulgas 4 Sõnnist meest ja mu vend on Sõnn. Eranditult kõik nad panevad võimalusel vasakule, ja nad on teinud seda korduvalt. Kust krdi kohast on tulnud mingi info, et Sõnn on ilgelt truu tähemärk? :D
kaalud31. mai 2014, 20:17
Siin vist muud taeva-tegurid ka juures. Sõnnist vend on väga- väga truu oma naisele, aga sõnnist- abikaasa võttis kust sai - igal uuel töökohal uus pruut, samuti sai paljud kliendid voodisse... hiljuti läksime (teist korda suur armastus peal) lahku ja jutt ikka, et " oleme ikka sõbrad edasi" ( ja voodisse tahab ka ikka pääseda:))
pm31. mai 2014, 21:26
Pakun, et see käib kõigi tähemärkide meeste kohta. Ei maksa neil Sõnnidel siin midagi poosetada, et ainult nemad.
jep31. mai 2014, 18:17
Hullemat l...i kui vähk naine annab otsida.
tõupuhas Sõnn 31. mai 2014, 17:48
... ''Krista arvates tunneb ta Sõnnide olemust nüüd nüanssideni'' ...
... ''Päeva parim nali – seal oli kirjas, et truudus on Sõnnidele kaasa sündinud!" ...
Vabandust, aga sellist naisterahvast ma kohe kindlasti ei vaatakas :)) Äärmiselt egotõusik tibi. Teab teistest KÕIKE... Maga välja.
Täisvereline Sõnn31. mai 2014, 17:21
Olen abielus olnud 17-aastat,pole kordagi naist petnud.
Anekdoot:1. juuni 2014, 09:24
Trollis. Keset trolli korrutab joogine mees: "Ees on litsid, taga lollpead". Nii mitu korda. Eespoolt üks vanem daam: "Olen 17.a. abielus ja mitte kordagi meest petnud, kelleks te mind õige peate"? Joodik: "Astuge palun tahapoole"! Ja edasi: "Eest on.....".
Horoskoobid....31. mai 2014, 17:10
...ongi mõttetutele inimestele. Lollidele, kes seda jama usuvad. Sama hästi võiks mustlaseide lolli iba ka uskuda. Ja nüüd, horoskoobihullud, laduge miinuseid!
hm,31. mai 2014, 15:59
sõnnid arvavad jah endast Jupiterid olema, aga kahjuks...
To: Maili31. mai 2014, 15:33
Väga õigesti öeldud, loen ja imestan, justnagu minu mõtted oleksid kirja pannud! :)
Maili31. mai 2014, 15:23
Kirjutan siis ka oma arvamuse. Ise olen kalade tähtkujust ja sõnnides on midagi, see mingi x-faktor, mis mind nende poole tõmbab. Kuna mul on päris mitu suhet/suhtealget sõnnidega olnud, siis võin väita, et nendes siiski on päris palju sarnaseid jooni. Sellega ma üldse nõus ei ole, et nad petjad on. Selle kohta ma usun, et petmist küll ei saa ühegi tähtkuju ''jooneks'' pidada. Petmine oleneb nii paljust. Küll aga on nende jaoks maailma kõige tähtsamad sõbrad. Ja siis kunagi naine. Ma arvan, et kui nad selle õige leiavad, siis võibolla on teisiti, seda ma ei tea. Nad on hästi truud just (just sõpruse koha pealt on seda näha hästi). Nad on üsna omandihimulised ja ka päris armukadedad. Kui ''teema'' lõppebki ära, siis nad ikkagi kuidagi nagu hoiavad inimest kinni, või endiselt peavad teda enda omaks. Väga väga kirglikud oma hobides ja ka voodis. Nende maailmapilt on kuidagi hästi selge ja väljakujunenud, teavad täpselt mida elus tahavad ja püüdlevad selle suunas.
Horoskoobi huviline31. mai 2014, 15:00
Mina olen märganud, et elu millegipärast viib tihti kokku paare sõnn m + vähk n, ja kuigi horoskoobi raamatud kõik kui ühest suust väidavad, et need kaks omavahel kokku sobivad, siis tegelikult ikka ei sobi küll.
Algus võib ju ilus-tore olla, sõnn muidugi tormab kire lõõmates suhtesse, vähk samal ajal hoiab ikka silmad, kõrvad lahti, et äkki annaks kuskilt mõne veel parema kandidaadi sõra vahele kahmata, aga mingil hetkel saab sõnnil villand ja ta hakkab hoopis ise vasakule vaatama ja tegelikult ta isegi lõpetaks suhte, aga vähk oma klammerduva loomuga ei lase seda teha,tema hakkab suhet tõeliselt hindama alles nüüd kus ta ise selle karile on ajanud ja nüüd muutub ta vaat' et kurdiks, pimedaks, soovimata midagi kuulda või näha, rippudes sõnni küljes ja ajades oma jura sellest kui ilus, hea, vajalik jne, jne see suhe neile mõlemale on. Ja nii võib see suhe veel aastaid tänu vähi manipulatsioonidele ja sõnni mugavusele ja laiskusele midagi muuta, koos püsida. Aga kui lõpuks siiski laiali laguneb, ongi vähid need kes kukuvad, nagu ka antud artikli autor, nutma ja halama kuidas neid vaesekesi ikka aastaid petetud ja lolliks tehtud on, kuigi tegelikult olid nad ise need kes end petta ja lolliks teha lasid.
Sõnni kohta nii palju, et kui selle ühe ja õige leiavad, on sõnnist paremat kaaslast raske leida, samas aga igaühe pärast nemad juba pingutama ei hakka. Seks ja armastus on nende jaoks tõesti kaks erinevat asja.
Vähid on aga üldse väga raske iseloomuga inimesed, neil ongi väga raske püsivat kaaslast leida ja just see klammerduvus ja kontrollifriiklus saabki neile tihti saatuslikuks ja ühtlasi ka põhjuseks miks nende kaaslased, olenemata tähtkujust, üksteise järel vasakule vaatama ja suhted purunema kipuvad. Lisaks on nad veel suured manipulaatorid, väga tujukad ja üsna omakasupüüdlikud ning ahned, soovides palju saada, ise sealjuures võimalikult vähe panustades, sellise suhtumisega aga on praktiliselt võimatu luua õnnelikku suhet.
Sõnn31. mai 2014, 14:37
Olen Sea aastal sündinud sõnn ja minul on magamistoas kõik korras. Ei ole olnud mingit tahtmist oma elukaaslast petta (koos oleme olnud 9,5 aastat ja meil on kaks last). See on nüüd küll natuke haige värk, et ta kohe siis kõik sõnnid ühte patta topib. Samahästi võiks ju öelda, et kui oled eestlane, siis järelikut roolijoodik!!!
veevalaja3. juuni 2014, 13:55
Ei julge seda horoskoobi kraesse ajada. kuid minu Sea aasta sõnn, kellega oleme 35 aastat koos elanud, on eluaeg (niikaua, kui ta voodis hakkama sai) ringi tõmmanud ja kogu ilm on sohilapsi täis. Viimasel paarikümnel aastal ei saa enam naistega hakkama ja on hakanud kodus püsima, kuigi silm särab kintse-tisse tänaval vaadates endiselt. Ka on ta kodus pigem torisev-kõige targem- vingupunn, seltskonnas näitab ennast hoopis teisest küljest ja tööl poeb ülemuste ees. Arvan, et oma osa on geenidel ja kodusel kasvatusel ja õige pisut mängib ehk ka tähemärk kaasa. Ei maksa kõiki sõnne ühe mõõdupuuga mõõta.
Puhas sõnn31. mai 2014, 14:31
Olen sõnni tähemärgi all sündinud, kuid eelnevat teksti lugedes jäi suu ikka lahti küll. Ma olen suhtes olnud juba pea 3 aastat (3'e kuu pärast täitub), kuid ei ole ma kordagi oma tüdruksõpra petnud. Pole isegi mõnele teisele tüdrukule musi teinudki. Mis veel kõige parem on - meil on kaugsuhe ja oleme õnnelikud. Peategelasele siis niipalju, et puhtalt ainult horoskoopi uskudes ja siis järeldusi teha inimese isiksuse kohta on suur lollus. Inimesed on erinevad ja nagu eelnevalt öeldud, kõik saab alguse kodu seintevahelt. Kuid nüüd KÕIKI sõnne madudeks pidada, kuna eelnevad suhted aiataha läinud, on ka paras idiootsus. Kõigepealt tuleb ikka inimest tundma õppida ja vaadata, et ehk ei olegi viga ainult temas, vaid hoopiski sinus endas!
bullet kodutud.com-st1. juuni 2014, 01:15
Et kolm aastat kooos oldud ja pole isegi musi teinud mõnele teisele tüdrukule. See on küll nüüd saavutus sinuarust. Ootame selle 5 aasta piiri ära, mis juttu sa siis räägid oma kaugsuhtega. Kui sul seda suhet veel üldse on. Ma olen alati, ALATI, öelnud, et head ajad ei kesta igavesti. Nii majanduses ja sama ka suhetes.
lugeja31. mai 2014, 14:27
Sõnn ongi ju kõige tüüpilisem maamärk, mis tähendab et ta on materialist. Truu on ta oma koduse pesa ja seal olevate asjade suhtes ja partneri puhul lisaks rahakotile parimal juhul ka tema keha, ehk seksi suhtes. Vaimseid väärtusi tema jaoks ei ole olemas. Kui ta oma partnerile väljendabki armastust, siis võib ta seksitruu olla hoopis ka kellelegi teisele, kes tema jaoks palju tähtsam.
Vaimseid väärtusi tema jaoks ei ole olemas31. mai 2014, 17:54
Kus nüüd tuli filosoof välja! Sõnnid on ühed suuremad vaimsuse kandjad üldse. Lihtsalt sa ei märka seda, sest me ei latra sellest iga kell.
2. juuni 2014, 23:21
lugejale:ära aja iba,ma sõnnina küll loen raamatuid,vaatan filme ja käin kontserditel.huvitav,mis vurle otsa sina kukkunud oled,et kõiki sõnne seepeale ühte patta paned?
Mihkel31. mai 2014, 14:05
Kirjutage hullarisse kõik sisse end kes sellist jama usuvad, ausõna lol :D
Kati31. mai 2014, 13:54
Mina tean, et vähk naistel on mitu rauda tules 😃
Aleksei31. mai 2014, 21:19
tean kah ühte Katit,kes oma meest petab.
teadja31. mai 2014, 21:28
VMeestel on ka mitu rauda tules!
nojah31. mai 2014, 13:45
Naidu truguju ,kel palju rahha!
tõsi....31. mai 2014, 13:18
Mul endal olnud kaks sõnnist elukaaslast. Esimese jätsin petmiste ja joomiste pärast maha kannatasin seda 6 aastat ja teise jätsin joomiste ja petmiste pärast maha kannatasin 3 aastat sellest kooselust ka tütar. Mina sõnnidega enam ei jända. Nüüd skorpion kellega olen koos olnud pea 3 aastat. Vähe äkilise loomuga on aga siiani on kõik ok olnud saine ka tütre. Kasvatame koos lapsi ja olen oma eluga rahul. Olen täheldanud ka nais sõnnide juures rohket alkoholi tarbimist ja lubadustest mitte kinnipidamist.
Arno31. mai 2014, 12:53
Aina mehed aga naised on ju nii salapärased ja ettearvamatud. Ära usu horoskoope, vaid ela reaalsuses.
sadad31. mai 2014, 12:32
kogu see lugu on üks paras sülge ila mull. olen ka sõnn. rahaga ma ei kooenrda. kui on siis jagan lahkelt. arved maksan ikkagi lõpuks ise. küll aga ma lööb litsi kuidas jaksan. elame me ju siiski ükskord :D
Õige31. mai 2014, 11:51
nii ongi selle sõnniga, täpne koopia eelkirjutatuga on mu elu päris ära rikkunud - jutt jumala õige.Hoian ka sõnnidest nüüdsest eemale - kahepalgelised keda ei saa usaldada.
K31. mai 2014, 11:20
Minu sõnn-mehel pole siiani küll veel väga viga olnud :D kui lugeda selle sõnn-mehe kohta. See on ikka inimene ise, mitte tema tähemärk, kes nii tegi.
metskass31. mai 2014, 13:35
ka minu mees Sõnn ja veel Härja aastal sündinud aga olen väga rahul temaga. Pole alatu mehed halvemad kui naised
Olen Sõnn31. mai 2014, 11:07
Olen sõnn ja mina küll selline pole!
Vähjatar31. mai 2014, 10:57
Oma kogemuste põhjal saab vaid järeldusi teha ja mina ütlen ühte - mingi tähemärgi järgi ei saa mehi liigitada petjateks ja mittepetjateks, kõik saab alguse siiski lastetoast ja eluväärtustest:)
eks31. mai 2014, 10:43
sõnn - mees sellepärast põgeneski vähk - naisest võimalikult kaugele, et vähk - naisele on iga mees ainult raha väljapressimiseks! ja kui kohe ei õnnestu, siis niikaua jaurab ja lõhub peresid, kuni leiab lolli, eksole, vähk - naine.
Siilike31. mai 2014, 10:40
Kui keegi kedagi petab... tuleks ikka ise ennast peeglist vaadata. Normaalne, et lahkutakse, kui turvaliselt end ei tunta!
puhh31. mai 2014, 10:37
oh sa vaeseke, nii kibestunud emane.
Tegija mees, nüüd Kaalude penskar31. mai 2014, 10:27
Olen pikalt mõelnud kuid ei tule õigele vastusele küsimuses- kas lutti anda armastatud naisele on oima abikaasa petmine ehk mitte.Nii olengi pakkunud vaeslapse kommi mitmele huvilisele daamile kuid südametunnistus ei piina kui sõbrantsile püksikuisse ei roni.
pm31. mai 2014, 16:13
Mõtle-mõtle ... mõtlemine olla ahvist inimese teinud.
:=)31. mai 2014, 10:15
viplala2. juuni 2014, 14:44
.. ja kui küsida, kas tähtkujude järgi võib inimesed 12'sse erineva iseloomuga gruppi jaotada, jääb enamusel suu kinni. Mõni kommenteerib, et mao aasta või mingi planeet mõjutab.. Aga ikkagi jääb variatsioonide arv võrreldes rahvaarvuga suht olematuks.
äää31. mai 2014, 10:09
uskumatu tekst, sellist inimest ei saa olemas olla. Tarbijakaitsesse ei taha pöörduda? Et noh horoskoobid valetavad suisa näkku? Ei aga tore, et suunad oma viha inimese vastu millessegi nii mõttetusse nagu horoskoobid
zxc31. mai 2014, 10:06
Kust selline laud pildi peale leiti?
L@SSIE31. mai 2014, 10:01
Kellele sellist väikekodanlikku paska vaja lugeda on?
to:09.4531. mai 2014, 09:54
oh sa vaeseke, nii kibestunud isane :)
SIIM31. mai 2014, 09:49
truudusetu saab olla vaid kehvalt algavale suhtele , igatahes kahepoolne n.n süü31. mai 2014, 09:45
tõenäliselt on see eit ise üks paras... kui tervet tähemärki ühte patta enda sdigaduste kaitseks üritab panna. Paras lehm, kes sellise kibestumis-õeluslaviini enda räpasest põllekesest välja püüab poetada