Edda PauksonFoto: Tiina Kõrtsini
Suhted
31. mai 2014, 08:00

Astroloog Edda Paukson: "Silmarõõm võib tekkida kõigil päikesemärkidel." (15)

"Pole ühtegi sellist märki, kellel pikema kooselu jooksul kuskil mõni silmarõõm ei tekiks," leiab Eesti üks tuntumaid astrolooge Edda Paukson. "Nii et selles mõttes on kõik päikesemärgid ühesugused."

Edasi sõltub tema sõnul kõik sellest, kui armukade on partner või kas ta üldse saab teada, et tema abikaasal või elukaaslasel on peale tema veel keegi südames. Ja kui saabki teada, kuidas ta sellesse suhtub – tõstab kohe elamisest välja, võtab leppimiseks aega või pigistab silma kinni, sest pole ka ise patust puhas.

Inimesed on erinevad ja mitte kõik pole partneri vallatuste suhtes leplikud ega suuda andestada.

Tundlikult armukadedad on kõik tulemärgid. Seepärast pole tulemärgi kaasal mõtet hakata teda õrritama, et käisin täna huvitava mehega söömas või et meil võeti tööle uus kena tüdruk. Kodurahu huvides pole mõtet teemat torkida, liiati kui selle taga midagi tegelikult polnudki. Rääkida tuleb tõtt, kuid alati mitte kogu tõtt. Väikese ühise lõunasöögi taga polegi enamasti mitte midagi enamat.

Mõni äge Jäär võib aga sõnast tuld võtta ja naisele seltskonda pakkunud mehel näo üles lüüa – ongi pahandus käes.

Teatavasti on siiski mitu tähemärki, kes on teistega võrreldes mitu korda rohkem vastassugupoolest huvitatud.

Jah, näiteks Kaalud. Mees-Kaalud vajavad enda ümber kõige rohkem ilu, aga naine ongi ju ilus! Neil jätkub ilusate naiste jaoks silmi elu lõpuni. Neile lihtsalt meeldivad ilusad asjad, olgugi et endal naine olemas. Ta ei tahagi midagi rohkemat, kui ilusat naist kas tänaval või rannas vaadata. Ja kes saab neile seda pahaks panna? Mitte keegi!

Kas on ka selliseid tähemärke, mis kohe üldse ei sobi omavahel kooseluks?

Kõik 12 tähemärki sobivad omavahel ja pole mingeid takistusi universumi poolt, kui inimesed ise oma elu keeruliseks ei ela. Statistika põhjal saavadki kokku ja elavad õnnelikult koos just vastasmärkide esindajad, kuigi tavaliselt reahoroskoobid kinnitavad nagu ühest suust, et oi, opositsioonimärk küll ei sobi, nii ei saa olla. Saab, kusjuures väga hästi saab!

Mida tähendab vastas- ehk opositsioonimärk?

Need on sodiaagilised vastasmärgid, näiteks Jäär-Kaalud, Sõnn-Skorpion, Kaksikud-Ambur, Vähk-Kaljukits, Lõvi-Veevalaja, Neitsi-Kalad. Vastasmärgid tõepoolest sobivad omavahel, nad tõmbuvad. Vastasmärkide vahel on palju püsivaid kooselusid veel seetõttu, et seal tekib tugev seksuaalne tõmme.

Kas sel põhjusel võib olla nii, et Jäär Jääraga ei sobigi kokku ja samuti Lõvi Lõviga?

Hirmus tuliseks läheb kahe Lõvi kooselu! Kui nad on erinevatest tulemärkidest, pole asi nii hull, täiendavadki teineteist.

Kas võib juhtuda, et tulemärk jahtub aja jooksul maha?

Võib küll. Näiteks kui Jäär on naiseks kosinud tõelise unistuste printsessi, kuid aastate möödudes hakkab naine kodus ringi liikuma näomaskis ja lohvakas vabaajariietuses, siis tõepoolest tõmbub mees tunnetes tagasi. Või läheb uut printsessi otsima.

Abielud ja vabaabielud, kummas on rohkem patust vabadust?

Tundub, et mõlemas. Kooselusid, kus mõlemal partneril on täielik vabadus oma elu elada täpselt omaenda äranägemise järgi, on üldse väga palju. Mees ja naine on abielus, kuid mõlemal on armuke, kelle olemasolust ollakse teadlikud, keda kutsutakse isegi koju. Jamaks läheb asi siis, kui ühe armukese asemel tekib neid korraga mitu. Mulle on helistatud ja kõigest päris avameelselt räägitud.

Elutempo on kiire, kui palju jääb aega patutegemiseks?

Ringitõmbamist on varasemaga võrreldes palju vähem ja naljakas on veel see, et enam nagu ei viitsitagi. Tahetakse rahulikumat elu, sest elutempo on laes, rahateenimine on samuti oluline. Selles mõttes on inimesed palju rahulikumaks muutunud ja vanus pole siinjuures üldse oluline. Kui elu ei klapi, minnakse ilma suurema tülita lahku. Reeglina ongi praegu nii, et lahku minnakse rahumeelselt, jäädakse edasi sõpradeks, jätkatakse läbikäimist. Helistatakse, tuntakse siirast huvi, kuidas eksil läheb. Nii et kooseludes valitsevad täiesti uued aspektid.