. Foto: AOP
Ilu ja mood
30. mai 2014, 13:15

Kui su käekott oskaks rääkida, mida ta sinu kohta paljastaks? (2)

Kuivõrd naistel on kombeks terve elu käekotti mahutada, siis valitseb selle sisemuses enamasti suur segadus. See paljastab aga sinu kohta nii mõndagi.

Kui sa arvasid, et segadus on segadus ja need ei paljasta käekoti omaniku kohta midagi, siis sa eksid rängalt, kirjutab Cosmopolitan. Nimelt on käekotisegadusi päris mitut tüüpi ja kui kottidele hääl antud oleks, võiksid sa ilmselt häbist maa alla vajuda.

1. Liiga täistopitud ridikül

Su kott on väike, kuid sellesse on topitud nii palju, et seal sees olevatest asjadest on hakanud tekkima kultuurkihid. Lukk läheb vaevu kinni ja õmblused püsivad vaevu-vaevu koos. Ilmselt on see sinu üks kallimaid kotte ja sa armastad seda väga. See ei sinna kogu su elamine ei mahu, ei mängi mingit rolli, samuti oled sa liiga põikpäine tunnistamaks, et müüjal, kes soovitas soetada veidikene suurema mudeli, oli õigus.

2. Prügikast-kott

Su kotisisu koosneb vanadest nätsupaberitest, kommipaberitest, tšekkidest ja kõigest muust, mille koht oleks prügikastis. Asi pole aga sugugi mitte selles, et sa ei viitsi neid prügikasti visata ja surud parema meelega hoopis oma kallisse kotti, vaid selles, et prügikasti pole kunagi käepärast, kui seda vaja on. Keskkonda sa aga reostada ei kavatse!

3. Alati kõigeks valmis kott

Su kotis leidub kõike, mida vähegi kunagi vaja võib minna. Tõenäoliselt oled sa ema või siis on sul väga emalikud instinkid. Pole probleemi, millele sinu kotis lahendust poleks. Lisaks sa armastad seda, et saad kõiki alati aidata. Ilmselt kannatad sa aga päris sageli seljavalu käes, sest kõige vajaliku kaasaskandmine pole sugugi kerge ülesanne.

4. Meigiplahvatus

Su koti sisemus on erinevate meigitoodete pärast nii määrdunud, et pole võimalik aru saada, mis värvi kotivooder päriselt on. Ilmselt on sellisel juhul tegemist naisega, kes armastab meikimist ja kes pidevalt teiste ees oma meiki sätib. Kiiruga meigitooteid kotti pistes unustad need aga korralikult sulgeda.

5. Must auk

Sa paned asju kotti, aga ei leia neid enam kunagi üles. Voodris ei tundu auke olevat, kuid ometi kaovad nad kuhugi ja siis ilmuvad jälle välja. Ilmselt on selle koti omanik kiire eluviisiga ja paljude kohustustega. See kott pole ideaalne, kuid sul pole aega ka seda välja vahetada, sest see on ainukene, mis ei tekita õlavalu ja sobib kogu su garderoobiga.